44

Ясенчо

преди 8 години

До 49На мен не ми трябва ,на децата им харесва!!!!

43

Анонимен

преди 8 години

Аз съм горд българин почитам деня на будителите и Хелуин. Света се глобализира и няма смисъл да се затваряме в себе си

42

до шоп

преди 8 години

Всъщност те вкарват насила, задължават децата в училищата да си правят костюми за хелоуин, а всеки, който не иска го карат да се чувства изолиран като някакъв лузър. Това е много долен и подмолен метод да наложат празника на всички още от малки.

41

Анонимен

преди 8 години

Ние българите които обичаме България празнуваме Хелуин. Това е традиционен празник за нашата култура

40

Алекс

преди 8 години

В днешно време празниците имат повече комерсиален характер отколто нещо религиозно или душевно. Честно казано на мен ми харесва. Никой не те задължава да празнуваш и е каде по интересно от доста от наложените дни за възхвала на нещо си. Кукерите примерно също са добили световна популярност а Пернишка област няма и 100к души. Винаги ще има мрънкачи по доброто старо време ама света се глобализира със или без тях.

39

до Ясенчо

преди 8 години

И след като имаме кукери, можеш ли да ми обясниш за какъв ч.е.п ни е скапания хелоуин?

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Американците празнуват Великден!

37

Анонимен

преди 8 години

Хелуин е машина за пари! Според Форбс, миналата година само в САЩ са били очаквани да бъдат похарчени над 11 МИЛИАРДА долара! Според други издания сумата е малко по- малка, но със сигурност надвишава брутния вътрешен продукт на държави като Лихтенщайн или Монако.

36

Ясенчо

преди 8 години

Кукерството и то ли е сатанизъм ве?Смешници всеки ще празнува каквото си иска ***!!!!!

35

Скитник

преди 8 години

На бай *** все нещо му. пречи ! Все нещо не му е и ред!

34

Анонимен

преди 8 години

"но и заради интензивното изучаване на английски език, този празник е аткративен за младите."И като е толкова "атрактивен", защо принудително го налагат на децата в детските градини и училищата и ги задължават да си правят костюми? Това защо никоя жалка медия не смее да го коментира? Промиват им мозъците от малки, дали да празнуват не е техен избор, а им е втълпено още от малки, че трябва да го празнуват.

33

меринджей

преди 8 години

днеска някой от моите колеги които искаха да изпъкнат пред шефовете като всеотдадени, излгеждаха нелепо и смешно като клоуни, големи хора с деца да се правят на палячовци, ду..едавци

32

жеко

преди 8 години

даването ни в американско робство включва и приемането на всякакви измислени празници като този, *** сме и такива ще си останем, продажници даже на собствените си традиции, даже по турско робство хората са отстоявали празниците си а сега и това даже на правим

31

Анонимен

преди 8 години

Твърдо против съм тоя олиго.френски псевдо "празник" и налагането му у нас. Смятайте за каква наглост става дума, щом много от учителите задължават децата да го празнуват.

30

Ясенчо

преди 8 години

Хелоуин е празник който децата харесват!!!Сатаните сте тези които го плюете!!

29

Анонимен

преди 8 години

Отдавна католическата църква и тайните общества в света изповядват този празник в чест на сатаната.

28

до 31

преди 8 години

И ние така хейтарите нека плюят!!!!

27

Пъзел

преди 8 години

Етнолог: Интересът към празника се дължи на изучаването на английскиНе, дължи се политиката на слагачество и *** на задните части на новите ни господари !

26

Анонимен

преди 8 години

Нито забава, нито провокация. Чиста глупост.

25

Анонимен

преди 8 години

Какво е това "забавление" да се маскираш в някакви сатанински и демонски костюми? Това ли е примерът който давате на своите деца? И после уж сте вярващи в Бог, да ама тези глупости които правите са в почит на неговият противник...