8

Анонимен

преди 8 години

10, ти си пример за човек с ограничено мислене. Не гледай в купата на сержанта, той също сметки има да плаща, с труд я вади тази заплата, ненормирано работно време, опасности при изпълнение на служебния си дълг, занимава се със всякакви откачалки, пияници и т.н. Истината е съвсем друга, сержанта трябва да е на 2000лв, лекаря 4500лв, а учителя по средата, както е в нормалните европейски държави. Ние не сме такава не заради лоши управници и бла бла, а точно заради ограниченото мислене и овчедушие!

7

Анонимен

преди 8 години

Ето го парадокса - сержант, естествено едва завършил средно образование, започва работа с около 800-900 лв. основна заплата и куп други привилегии, а учителя с 3 км диплома с 520 лв.....

6

Георги

преди 8 години

Притеснително е признанието:,, по една или друга причина политическите кабинети на МО и МВР не могат да реформират тези системи" ! След като не могат да подават оставка, а не да ни убеждават какъв профезионализъм притежават!

5

Анонимен

преди 8 години

DASKALITE NISHTO NE RABOTIAT.POLIZIATA SI DOKARVA DOHODI S BAKSHISHI I IZNUDVANE.V ARMIATA PO ZIAL DEN SI KLATIAT KRAKATA.KOITO NE RABOTI POLUCAVA GOLIAMA ZAPLATA,NO S NISHTO NEZASLUGENA.

4

Анонимен

преди 8 години

За даскалите добре дайте пари, с ниски заплати са, коват бъдещето на нацията. Но за полицията защо? Какви реформи направиха? по добре ли са защитени гражданите от престъпноста или даже от самите полицаи? Намалете им щата, категорията, вместо 20 заплати пре пенсиониране 10 и ще имат пари даже в излишък. Защо не се правят реформите?

3

Анонимен

преди 8 години

830 милиона лева са почти 1 милиард лева - пари, заради които платените протестъри с преврат свалиха Ореха от власт. Къде са сега журналистите да анализират малко ситуацията? Правят всичко в услуга на това правителство.

2

Анонимен

преди 8 години

Интересно, кой ли се наема да бъде учител при тези заплати?

1

???

преди 8 години

Учителските заплати се вдигат със 70 лева от 1 октомври ...Стартовите заплати на учителите ще се вдигнат с 12,6% до 600 лева, ... средната заплата на учителите ще се вдигне до 890 лева.*С други думи сега стартовата заплата на учител е 520 лева, а средната е 820 лева. И това е примерно в София, където животът е доста по-скъп и средната заплата е примерно 1400 лева, както и в един куп училища, където учителите трябва да преподават на деца от гетата, които даже не знаят български.