159

Кукуряк

преди 8 години

Когато нямаш съдържание или наличното такова е прокиснало от алкохол и наркотици, си измисляш присъствие с улични изцепки и боеве.Слаби са боленовите сценаристи, пияни са му клакьорите, адвокатът му пелтечи по повод клекшопа, изобщо третораряден филм.Мислех си, че като му се роди дългоочаквано дете ще му влезе някакъв акъл в бялата тиква, но не би.Чудя се дали детето е здраво при такива количества алкохол и наркотици...

158

redimag

преди 8 години

Има моменти когато ме е яд , че времето на Тато отмина . Такива *** ги оправяха точно за 5 минути и София гледаха през крив макарон !

157

velik

преди 8 години

Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

156

анонимен

преди 8 години

Докога този самозабравил се клоун ще занимава хората в държавата със своите неадекватни действия?!!!Ако има закони и се спазват,да му отнемат имунитета и да го пращат там,където му е мястото!

155

Планът Сидероф

преди 8 години

Сидеров, ако искахме да те ликвидираме физически щяхме да ти дадем тебешир , а не кока КОЛА! Цяла България те разкри , но най-вероятно Герб пак ще те пожали! Ти не си златният пръст, ти си златният НОС!

154

Анонимен

преди 8 години

АнонименАко не е постановка на този човек трябва да му се даде медал за храброст а не да се арестув!!!!Аман от този и наркоман Сидеров!!!

153

Анонимен

преди 8 години

АнонименГоспода от алфа Този филм сме го гледали!Много евтина маниполативна продукция! Баламите умряха "господа"!А сидеров и компания измислете друг манипулативен сценарий!Или търсехте школа за сценаристи точно в неделя на изборната нощ?хахаха смешници наркомени!!!!!

152

коментор

преди 8 години

ХАХАХХАХААХ на тази държава тревата да и е проблема, тоя Волен, е на нещо многооо по - силно... някакъв микс паркизан и алкохол може би ... много страдание има по този свят, а този ако не напусне България, всеки, които го види на улицата след, като му се свали имунитета ще го рита в *** за здрасти. проигра си картите тъпо и смешно. Бог да пази България!

151

Али ръза лошу ми е

преди 8 години

ДОБРЕ ВЕ ЦИРКАДЖИЯ ЗАЩО НЕ РАЗУБЛИЧАВАШ МАФИОТСКИТЕ МАШИНАЦИ МИ СА ПРАИШ НА КЛОУН ПРЕД СТУДЕНТИТЕ ВОЛЕН В ЛУДНИЦА И ВСИЧКИ КОЙТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО ДЖИХАТ !!!

150

Бай Станой

преди 8 години

Моля приятели- влезте в положение на горкия Сидоров- той е болен,тежко болен и се нуждае от спешно и неотложно лечение в чужбина,за което събираме средства. Вече събрахме 5лв. и 70 ст.- моля помагайте,човекът не е добре.

149

Анонимен

преди 8 години

Сидеров е срещу наркотиците и цялата тема се замаскира с това че е луд. Аз мисля, че не е луд, но неможе да си сдържа гнева. Защо не направиха проверка по сигналите на Сидеров? Защо?

148

swim

преди 8 години

BQLATA ZLATKA QKO ME IZKWFI KAK SE SKRI POD POLATA NA JENA SI, BAHTI SME6NIKA E TOQ

147

Анонимен

преди 8 години

Много хора тук пишат, че било видно, че студентите видиш ли били купени от САЩ. Въпросът ми е как го разбрахте това? Кажете някакво доказателство, че и ние да го видим

146

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИ от какво е видно?

145

Достоен атакист

преди 8 години

Омръзнаха ми вече непристойните и срамни изцепки на тоя дрогиран лудак и понеже не се прави никакъв опит партията да изчисти своите редици от утаечни елементи като него,напускам завинаги "Атака"!

144

Симеонов

преди 8 години

Дано операцията да е била присаждане на мозък.

143

Стоян

преди 8 години

Какво реве че са искали да го убият.Ако са искали отдавна да с дупка в челото и при Илия Павлов.

142

КНСБ

преди 8 години

Ами като си пребит защо си жив ,бе?! На тоя му дай само да наклепа някой ,да вдига врява и да крещи,че са го убили - за друго изобщо не го бива! Все него нападнали,все него обидили,все него заплашвали ! Тоя си въобразява,че е солта на Земята и всички трябва да са му благодар ни,че се е родил ?! Ала-бала ! Дрънкало безподобно! Айде да го слагат в усмиртелна риза и дай,Боже,повече да не чуваме за него и изцепките му! Амин!

141

Анонимен

преди 8 години

Това пребиване ще донесе само ползи за Атака. Той е очаквал да го пребият. Въпросът е защо не го изнесоха без да го пребият. Може би целта им е била да се покажат какви "мъже" са. Въпросът не е Сидеров а това че може и читателите на този сайт да пострадат ако ги нападнат 1000 униформени.

140

Анонимен

преди 8 години

ДА ЖИВЕЕ СИДЕРОВ И ПАРТИЯ АТАКА всички други са долни мекерета