59

истината

преди 8 години

Обама е най-непопулярния в Европа, а почти всички европейски граждани искат кадъната Меркел да си ходи.

58

ЕР

преди 8 години

СНИМКАТА ГОВОРИ МНОГО ..-УШЕТО НА ОБАМА ЗА ПОДСЛУШВАНЕ Е КАТО ЛОКАТОР НА АНТЕНА ,ЗАТОВА БАБА МЕРКЕЛ ПРИЕ ДЕ ЩО АРАБИН И *** ИМА ПО СВЕТА..

57

без страх

преди 8 години

Обамата е като евнусите знае как стават нещата, но не ги може. А Путин може!

56

до 63

преди 8 години

До прокто логНобеловата награда за мир е дискредитирана пред лицето на нормалната световна общественост и като такава и даром не е нужна на истински миротворец като Владимир Путин. За руският президент е по-важен медала Миротворец, който папата му връчи преди няколко месеца.

55

ХРИСТО АНГЕЛОВ

преди 8 години

ДА ЗА БОЙКО И ДРУГИТЕ ОКОЛО НЕГО МОЖЕ БИ . НО СЛЕД БУШ ТОЯ СЪЗДАДЕ ТОЛКОВА ПРОБЛЕМИ НА ЕВРОПА ЗАЕДНО С ПАСТОРСКАТА ЩЕРКА , ЧЕ ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ГО ХАРЕСВА . ДВЕ ГОЛЕМИ РАЗНОПОЛОВИ К...И

54

TT72

преди 8 години

Защо пак се опитвате да лъжете, в момента в Европа и света по популярен от Владимир Путин няма. А за шимпанзето от белият дом думи нямам с какво е популярен.

53

Българин

преди 8 години

До факт"УТОЧНЕТЕ ,ЧЕ СЛЕД ПУТИН ,КОЙТО Е НЕДОСТИЖИМ !!"Значи, пише че анкетата е проведена през юли, когато руснаците не бяха влязли в Сирия както е сега. Ако сега има нова анкета може Путин да е първи.

52

Анонимен

преди 8 години

До смех смех :)ОТ СТАТИЯТА ЗА СИЛНАТА СИРИСКА АРМИЯ

51

Анонимен

преди 8 години

Обама американците не го харесват, а какво остава за европейците :-). А Меркел.. никога не съм имал мнение за нея, но след като пусна тая *** в германия не я харесвам.

50

Анонимен

преди 8 години

До прокто лог ЗАЩО И ПУТИН ЛИ НА ЦЕЛИ БОЛНИЦА

49

истина

преди 8 години

На Медиите трябва да се гледа само като на манипулатори.

48

Спартак

преди 8 години

Хубаво е денят ти да започне със смешен виц. АХАХАХАХАХАХА!

47

прокто лог

преди 8 години

Обама трябва да върне Нобеловата си награда за мир и да я връчи на Владимир Путин!

46

Анонимен

преди 8 години

До факт не АЛ БАГДАДИ Е С 153% БРЕЙВИК е 147 % БОЙКО Е 104 % а Путин е с 102 % НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ФИРКАН Т Р О Л НЕ ГРЕШИ

45

До Кравар

преди 8 години

Благодаря за милите думи и за положителните отзиви!

44

zeus

преди 8 години

Представянето на изследването е пълна манипулация. Хората са били питани дали са чували този или оня, а тук сте ги класирали все едно иде реч за одобрение. Сигурен съм, че ако бяха питали за Адолф Хит.лер той щеше да има 100 процента ;)

43

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 55 сори умен ушко на немски НЯМА ПСУВНЯ НА МАЙКА сам се закопа с тази опорна точка

42

награда за мир

преди 8 години

Обамата е унищожил повече болници и е убил повече сватбари, отколкото всички останали носители на Нобелова награда за мир, взети заедно!

41

Анонимен

преди 8 години

БОЙКО Е БЪДЕШ ЛИДЕР НА ЕВРАПА в русия ИМА РЕЙТИНГ ОТ 104 ПРОЦЕНТА с два повече от Путин

40

638 атентата

преди 8 години

Защо ООН не осъди Обама за хилядите убити и прокудени в Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан и Либия? В следствие на американските бомбардировки? За концлагера Гуантанамо? За расовата дискриминация в Сащ? За поддръжката на убийствения фашистки режим в Куев? За тоталното подслушване и следене на хората в цял свят, включително и на Ангела Меркел? За измъчванията на иракчани в иракския затвор Абу Граиб в Багдад? За 638-те неуспешни атентата на терористичната организация Цру срещу Фидел Кастро?