6

Киро кофражиста

преди 8 години

Струва ми се, че забравяте нещо важно, а именно, че производителите произвеждат това, което се търси на пазараЩом се търсят чипс и вафли, ще произвеждат чипс и вафлиако се търси пюре от моркови, ще произвеждат пюре от моркови - ама не се търсиВярно пюрето от моркови е много по здравословно, но на кой му дремене може да седнеш да пиеш бира вместо с чипс, с пюре от моркови, нали

5

Гост

преди 8 години

Винаги ги е имало тези "вредни" храни и аз и вие най-вероятно сте ги хапвали. Но защо тогава моето поколение не бяхме масово с наднормено тегло? Дали не е от разликата,че сега вредни и невредни храни са натъпкани с минимум 4- ри Е-та или са ГМО-та? Или е от начина на живот на дорастващото поколение, а именно заседнал?! Защо никой не се замисли за това?ЗАЩО НЕ ЗАБРАНЯТ Е-ТАТА ?!

4

Марк Твен

преди 8 години

Факт е че има много вредни храни и субстанции. Хората имаме свободен избор. Мрънкаме, недоволстваме и крачим нагоре-надолу с промитите си мозъци. Отдавна не знаем какво е свобода и когато някой ни я покаже започваме да негодуваме. Това е така защото не отнасяме смърта към нас. Хора всеки от нас все някой ден ще умре, но защо да не сме свободни и щастливи. Не се хранете с ***, не пушете и не се дрогирайте. Избягайте от робската си психика. Бъдете щастливи и свободни. Успех!

3

Анонимен

преди 8 години

Никой няма да загуби работата си. Тъй или иначе хората няма да започнат да консумират по-малко, просто ще консумират по-качествена храна. Т.е. тези, които досега са произвеждали отрови и ***, ще се усетят и ще се преориентират на пазара. Вместо газирани напитки могат да започнат да произвеждат фрешове и сокове, нали?Също така нямам нищо против 4000 наркопласьори да загубят работата си, ако това ще накара младите хора да се откажат от наркотиците.

2

Леля Куна

преди 8 години

Всичко пържено, мазно и солено е вредноСложете данък и на пържената риба, пържените филийки, палачинките, мекицитеи поставете камера във всяко домакинство да снима нарушителите, който пържи - 100 лв. глоба и конфискация на фритюрника

1

Анонимен

преди 8 години

Всички идеи за реформа на управляващите се изчерпват с "данък", "глоба", "такса", "санкции". Само гледат как да оскубят и без това бедния българин. Цените в супермаркетите са над европейските, а се очаква безумията на властта да ги направи още по-високи.