28

цоцо

преди 8 години

До гражданинНапълно съм съгласен с теб,

27

афганистанец

преди 8 години

голямата метла започна със метенето. писах коментар и веднага са го изтрили вероятно като "политически некоректен"

26

:)

преди 8 години

Всъщност, това не са били група кандидат-терористи от Афганистан, преминали незаконно границата ни, а немски църковен хор, който е идвал да помогне за построяването на нова църква. Нали така, журналисти?

25

гражданин

преди 8 години

Чл. 9. (1) (Предишен текст на чл. 9 - ДВ, бр. 12 от 2007 г., в сила от 01.01.2008 г.) Въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост.Аз лично не виждам проблем със стрелбата срещу незаконно навлезли през границата. За мен лично това си е нахлуване на чужда територия без предупреждения (без значение дали си въоръжен или не)!

24

Анонимен

преди 8 години

До КънаИ аз така чух,

23

сосо

преди 8 години

До МВРСъгласен ли си с мен,че това е изключително важен аспект от разследването.

22

coco

преди 8 години

Вижте как журналюгите изместват темата,-имал или нямал клипчета,Тези хора са пресекли незаконно ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА-това е истината,Държали се агресивно-това са нашественици,

21

Къна

преди 8 години

Аз пък чух че не били влезли нелегално. Имали визи от Меркел и Борисов и че нашите полицаи ги вземали за заблуден през ноща ***

20

МВР

преди 8 години

'''ГОЛЯМО РАЗСЛЕДВАНЕ...УСТАНОВЕНО Е, ЧЕ ЕДИНИЯТ ТЕЛЕФОН Е БЕЗ КАМЕРА.......ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НАЙ - ДОБРИЯ ПОЛИЦАЙ....

19

Анонимен

преди 8 години

СВОБОДА ЗА АНДРЕШ БРАЙВИК!

18

СС

преди 8 години

ТОВА Е СВЕТОВЕН ЗАГОВОР СРЕЩУ ТЕРОРИСТИТЕ ПРЕВИКВАТ ГИ В ГЕРМАНИЯ С ОБЛАГИ А АУШВИЦ ТАЙНО ЩЕ ЗАРАБОТИ, И ЩЕ СПЕСТЯТ ОТ ТОВА ДА ГИ МЪКНАТ ПО ВАГОНИ, ТЕ САМИ ОТИВАТ И СЕ НАСТАНЯВАТ В ЛАГЕРИТЕ. КАТО В МИНАЛОТО РУМЪНИЯ ВЛАД ЦЕПЕШ ОБЯВЯВА ЗА ВСИЧКИ БОЛНИ НЕДЪГАВИ ОТ ЦЯЛА РУМЪНИЯ ПИРШЕСТВА ЯДЕНЕ ПИЕНЕ, СТИЧАТ СЕ ОТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА БОЛНИ И САКАТИ НЕДЪГАВИ, ЗАПОЧВА УГОЩЕНИЕТО СЛЕД КОЕТО ЗАТВАРЯТ ВРАТИТЕ И ИЗПЕПЕЛЯВАТ ГРАДА, ТАКА ЧЕ ДА СЕ ТИКАТ В ГЕРМАНИЯ ПОСЛЕ ЩЕ ИСКАТ ДА ИЗЛЯЗАТ АМА НЯМА ДА МОГАТ...

17

АРЕ БЕ??

преди 8 години

ВЕРВАМЕ ВИ. НИЕ ДАЖЕ ВЕЧЕ ГИ ГЛЕДАХМЕ, ВИЕ СЕГА СЕ ИЗПЛЕСКВАТЕ, ЧЕ НЯМАЛО.

16

Berlin

преди 8 години

Всичко е ясно. Куката е каналджия.

15

Анонимен

преди 8 години

Абе ***, във ФАЩ полицаи застрелват малолетни деца с пистолет-играчка, само щото са тъмнокожи, в Англия след атентатите в метрото полицай беше застрелял тъмнокож мъж в метрото, само щото му се сторил подозрителен и нито го съдиха, нито нищо, а тук- трима полица срещу 55 афганци, които и без ножове могат да ги претрепят, а пък вие сте тръгнали да виете за правата на афганеца. Ами ако не беше стрелял и тези 55 талибани бяха убили трима български полицаи, м?

14

Толерантен

преди 8 години

Горките мили бежанци, бягащи от страховиятия ужас на войнатан мъченици най - големи, ой, ой мамини сладки, живи да ги ожали човек, толкова измъчени, че искат в Германия, да получават помощи, много изстрадали хора, които не са изнасилвачи и терористи, с разбирания за света от 10 век! Някой ден ще настъпи преломен момент и революция, в която тези същите мъченици наистина ще си изпатят, а човекът със смешния мустак ще им се струва добряк! Сега разбирам още по -добре Брайвик!

13

Анонимен

преди 8 години

Журналистите са пълна порнография! Една статия не могат да наоишат като хората. Тяхното е - тука има,тука нема! Важното е да си на хорото!

12

Я да помислим

преди 8 години

Представете си, че аз реша да вляза така в Щатите (примерно). Дали няма да ми напълнят задните части с олово? Те по улиците избиват чернилkи, ние трябва да приемаме терористи, влезли незаконно?!?!?! ЩО?

11

SS

преди 8 години

Е СНОЩИ И ТАЗИ СУТРИН ОТВСЯКАДЕ ПИШЕШЕ И СЕ ГОВОРЕШИ ПО МЕДИИТЕ ЧЕ ИМА БРУТАЛНИ КЛИПОВЕ А СЕГА НЯМА???? ПОЧНАХА ДА ПРИКРИВАТ ПАК. ДА НЕ ВСЯВАТ СТРАХ В ХОРАТА И ДА НАМРАЗЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТЕРОРИСТИТЕ БЕЖАНЦИ

10

Анонимен

преди 8 години

Да не се окаже ,че "емигрантите " са гонили нашите полицаи да им се предададат , а те пък, не са искали и са се отбранявали...Предлагам като мярка всички мобилни устройства и флашки да се конфискуват от емигрантите!Бас държа ,че ще секне потока от тарикати!

9

vdch

преди 8 години

Към доказателствата по делото са приобщени два телефона. При извършения външен оглед на телефоните е установено, че единият от тях няма камера...................Кой вече няколко дни нарежда на медиите да скриват информацията на бургаската прокурорка, че в раницата на убития е намерен и пистолет. Може би придворният джобен генерал на Иван Костов.