21

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Издигане на пет метрова бетонна ограда по цялата граница с Турция !Гранична полиция въоръжена с автомати "Калашников" !Да се стреля на месо БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ по всеки нарушител !Награда за всеки български полицай отстрелял нарушител !България - бяла, православна и светска държава ЗАВИНАГИ !!!

20

анонимен

преди 8 години

54 срещу 3 учудвам се как тези 54 не са взели оръжието на триматаследващият път и това ще стане докато не започне масова стрелба по нелегалнопреминаващите животът на военните ни е изложен на огромен рискслед това ще пострадат близките села

19

Анонимен

преди 8 години

Абе да организират бусове за бежанци още от границата... до другата граница.Набързо да ги документират и да ги изпращат поживо поздраво към светлата Германия.Бая по-евтино ще излезе от танкове и допълнителни граничари.Пък и ще сме "хуманни". Нали така иска Меркел?

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 21Лошото е че нашият полицай е изстрелял само един патрон. Ако се беше сетил да изстреля и втори във въздуха, нещата щяха да бъдат абсолютно в негова полза. Не ги инструктират правилно началниците им.

17

Ф.С.В

преди 8 години

Граничарят си е свършил работата- а тя е да пази границата от нелегално влизащи - и особено от групи които може да са въоражени отряди от ИД- представете си че това беше цял отряд главорези- щяха да избият хора в десетки селца -докато нашите ги обезвредят- Всеки ден се оказва че хващат бусове с емигранти във вътрешноста на БГ - Ами те да не "прелитат' през тази граниица бре ?явно въобще нямаме граница-или КППта,Въпрос на време е да стане нещо кошмарно-ИД е заклещена в Сирия и бяга масово от там

16

Анонимен

преди 8 години

статията да се чете по следния начин: 1. границата трябва да бъде минирана моментално. 2. оградата трябва да стане трислойна. 3. трябва да бъдат изпратени танкове на границата.

15

Е - Ник

преди 8 години

Така и не става ясно, тоя смотан арабист какво точно иска?!?А и кой е той, че да иска...Аз пък искам защитена граница - плащам си като данъкоплатец за това!На когото не му изнася - прав му път - арабският свят е шарен и много голям! Време е вече АК-47 да запее сваята песен...

14

Анонимен

преди 8 години

"Трябва да стане като в Щатите: предупреждение и стрелба на месо. Иначе няма оправия!"По-добър вариант е стрелба на месо и предупреждение към останалите мигранти, че ги чака същото.

13

Анонимен

преди 8 години

Трябва да стане като в Щатите: предупреждение и стрелба на месо. Иначе няма оправия! Какви човешки права, какви пет лева?!?! Човешките права за са само за хората, които мислят. Фанатиците са животни живееши 500 години назад и какви права за тях?!?!?! Все едно на животни да дадеш човешки права. Разбирате ли сега, защо толкова много диктаторски режими имаше и ще има в тези райони - ами защото няма друг начин там, демокрацията изобщо не става.

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен с CAPSLOCK-аПо спокойно бе момче, ще вземеш да направиш някоя беля и да се самонараниш от акробатичните изпълнения във форума.

11

Анонимен

преди 8 години

"Не е нормално трима срещу 50 и мисля, че силовите министри трябва много ясно да преразгледат начина, по който се защитава българската граница."Правилно, затова към всеки трима зачислете по един танк, по-лесно се разпръсват тълпите с него... в буквалния смисъл. :)

10

Анонимен

преди 8 години

КАНДИДАТ БЕЖАНЕЦ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????АЛООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ ПАСЕМ ТРЕВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НАРИЧАЙТЕ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9

Hiter

преди 8 години

Полицая до живот в затвора, бежданците пуснат.

8

СЪБУДЕТЕ СЕ!!!!!!!

преди 8 години

КАЗИННИТЕ, ПРОДАЖНИ МЕДИИ ВИ ЛЪЖАТ. "БЕЖАНЦИТЕ"/Т.Е. НЕЛЕГАЛНИТЕ ЕМИГРАНТИ/ СА БИЛИ ВЪОРЪЖЕНИ. Е КАК НЯМА ДА СТРЕЛЯШ. НА НЯКЙ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН НЕ СА МУ ИЗДЪРЖАЛИ НЕРВИТЕ И Е ГРЪМНАЛ АГЛЕСИВНИЯ. САМО ТОВА Е НАЧИНА. ИНАЧЕ ТЕЖКО НИ И ГОРКО СЛЕД НЯКОЯ И ДРУГА ГОДИНА. ТИЯ МАЙМУНИ ЩЕ НИ УБИВАТ И УНИЩОЖАВАТ, КАКТО СИ ЗНАЯТ.

7

Анонимен

преди 8 години

Граница на държава се пази с оръжие, а не с даване на бежански статут на куцо, кьораво и сакато, така че граничарите са си свършили работата.

6

Анонимен

преди 8 години

Прозрачно разследване в България? най-вероятно при повторния оглед ще намерят оръжието с което кандидат бежанецът се е готвел да стреля по нашите полицаи. Иначе това "рикошет във въздуха" изглежда много въздухарски. Оставам с впечатлението че е стрелял с някакви специални куршуми които рикошират от съприкосновението с въздуха.

5

Наблюдател

преди 8 години

Просто беше въпрос на време да бъде застрелян нарушител на границата. И на кьоравия бе ясно ,че охраняващите границата са малко но точно шефовете на министерства, както най вече Б.Б. си правиха оглушки и си въобразяваха че бежанската вълна ще ни подмине. На всички трябва да е ясно, това е Държавна граница и тя трябва да се защитава със ВСИЧКИ средства! Иначе няма Държава! Меркел като иска мигранти, да прати в Близкия изток самолети, кораби..... да си ги внася направо от там!

4

Хан Тервел

преди 8 години

Тоя Чуков що не си го нач.ка?Аман от експерти.

3

Боил

преди 8 години

1-награда за доблестният граничар.2-ограда от бетонни блокове ,такива каквито са на границата между Израел и палестинците.3-не инструкция,а заповед за действие на граничарите:стоп-не спират,истрел предупредителен-не спират,стрелба на месо.След това информация на арабски език в интернет понеже "бедните бежанци"разполагат със смартфони и таблети ще видят как се пази Българската граница и ще имат едно на ум,дали да поставят крак на Наша територия!

2

АНТИ

преди 8 години

Каква стрелба бе?! Да не е полигон с нощни учения?Електрошок ли трябва да приложи?Най-добре като Индиана Джоунс с бича...