76

бмнб

преди 8 години

До Фен на Атакавелика мисъл на един болен човек

75

вв

преди 8 години

До Анонимен ваканционни бетонни градове

74

Анонимен

преди 8 години

Щом искат да се къпят в фекали, нека идват.

73

vv

преди 8 години

До Боянвярваш ли си ?

72

Нашето море ли...?

преди 8 години

Абсолютни обирджий и негодници!От години не съм стъпвал там.

71

България

преди 8 години

В България има най-различни места за отдих. Например Златните. Отива човек, паркира и като се върне от плажа открива че са му вдигнали колата. . . Иска да вземе такси за да го закара до паяка. Фиксирана таксито взема 20 лева. Като стигне паяка /пред Ривиера/ му искат някакви си 60-65 лева за принудителен паркинг. Чиста работа! Явно директора Господина Чевърганов взема процент от обира. Хитро а?

70

Маро...

преди 8 години

Бях в Турция и се изкефих , якооооооооооооо....!Никога повече на нашо море!Храна на корем , а обслужването е ...като за патриции...

69

Боян

преди 8 години

Това реклама на Гръцките курорти ли е? Аз от както дъщеря ми повръща от хранително натравяне в Гърция там не стъпвам. Вие ходете!

68

Анонимен

преди 8 години

Когато гърците направят ваканционни комплекси като тия по нашето море да ми се обадят и ще отида.

67

наблюдател

преди 8 години

Панайоте, това за Гърция ли говориш, щото мен ми направи впечатление, че не е особено евтино, но пък за сметка на това всичко е организирано и точно и идеално точно за почивка.

66

Панайот

преди 8 години

За 7 дена и 600 лв All inclusiv не знам къде в БГ ще мога да почивам и чадъра и шезлонга да са ми е без пари на плажа, определено няма да е в БГ. Колкото и да плюят гърците туризмът им е на светлинни години от нашия!!

65

ха

преди 8 години

Платена статия - докога? 1.3 млн. българи са почивали в България и 300 хиляди в Гърция, това са истинските данни, престанете да си измисляте!

64

Фен на Атака

преди 8 години

А така вървете и си оставяйте парите в страната която иска да ви разцепи държавата и която ви е държала пет века под робство! От това племе по-голяма грешка на природата няма!

63

наблюдател

преди 8 години

До аналогичния,Да да беше по комунистически! Ходил съм преди 89 година на нашето море и там беше рай! Беше един безкраен празник и нямаше концесионери и т.н. Това сега не е по куманистически, ами е по мутро-капиталистически!Нормално е това- който иска купон и разврат- отива на нашето море, които иска наистина да почива-отива в Гърция! Тази година и аз ходих за 2-3 дни в Гърция! Сигурно и мен са ме вкарали в статистиката!

62

аналнологичен слючаи

преди 8 години

българина ходи на почивка в чужбина защото бг курортите са бетонирани по куманисически от "бизнесмени-бетонджии куманисти, обслужването е по куманисишески тип балкантурист, мутри от куманисчески произход ти се дърват на секъде и ти искат х12лв чадър и сишко си е като у един турски *** и у водата и у ресторанто. Съга сите бивши бригадири с изпърдяната младост о минало забравимо - мое да турате "-",през к ура ми е! нема вече куманизЪЪм, нема у складо и нема и да имаааа... хахахахахахахаххахаххх

61

да живее България

преди 8 години

Никога няма да отида в Гърция на море. Моите пари отиват в моята държава!!!

60

В Бг на море?

преди 8 години

В планината хората са все още хора, а не безмозъчни мутри и безскрупулни търгаши, както по морето.Затова, в Бг само на планина. Морето - в Гърция и Турция.

59

В Бг на море?

преди 8 години

Когато изчистят плажовете.Когато подобрят хотелската база да отговаря на хигиенните и международни стандарти.Когато обслужването стане като в Г-я и Т-я, т.е. като се върнеш от почивка отпочинал и блажен, а не изнервен, щото всеки е гледал да те преметне. Например: още с пристигането няк'ви мутри да те рекетират за паркинг, др. мутри те рекетират за чадър и шезлонг на мръсния плаж, в хотела - размазани комари по стените, в ресторанта - надули ти сметката до безбожие за прецакана храна и т.н. и т.н.Затова в Бг на море - никога повече вече!!! Виж, в планината е др. нещо. Там хора

58

Мартин

преди 8 години

Аз никога няма да гласувам за Герб и ДПС .....ЗАЩОТО СЪМ БЪЛГАРИН И ЗНАМ ПОНЕ МАЛКО ОТ ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ !

57

ХХХ

преди 8 години

Бойко ви каза да си стоите в България бе ! По села тук таме изкарайте лятото ! Пестете пари за да не ревете после че нямате за ток ! Ама то глупав матрял ...то не чува от дума ! Ето , заради вас догодина пак трябва 20-30-40 милиарда заем ! Дупки има за запълване и още 16 милиарда да за да се построи 15 км отсечка от магистрала Цибулково !