45

Ха-ха

преди 8 години

До АнонименЩе стане баровски, ре..., като руския Арбат

44

Анонимен

преди 8 години

1500 евро за младост ли ве, хахахаКой ще даде такива пари да живее в работнически квартал

43

Анонимен

преди 8 години

дали са предвидили паркинг, или тия 765 апартамента ще напълнят едната лента на маилнов отгоре до долу

42

ГОСТ

преди 8 години

Тамън ни полагат нова настилка на булеварда, сега пак ще запъплят тежкотоварни машини и асфалта, понеже се съмнявам в качеството, пак ще стане на вълни. ...отделно, вече наистина този булевард Малинов, няма да може да поеме трафика и там ще е вечното задръстване....

41

Анонимен

преди 8 години

Твърде късно е от квартал, предвиден за средностатистическия работник да се направи елитен и скъп жилищен комплекс. Не е проблемът само в панелките, а и в новото строителство, което е запълнило празните пространства и е със същата насоченост. И няма нищо лошо в това, поне на живеещите сигурно им е удобно с толкова хипермаркети и удобен градски транспорт.

40

Баце

преди 8 години

Немци търсят 3 стаи в ОБЕЛЯ 2

39

Анонимен

преди 8 години

Не може да кажеш: много се купува, значи е най-доброто, това не са чушки на пазара, сградата дори още не е построена. Но е факт, че "Деница" беше много занемарена и на фона на пренаселения Младост ( а и София) не беше добър вариант да остава в този си вид.

38

Баце

преди 8 години

Тази статия е поредният виц ! Баровец в БАНАНОВ БАНДУСТАН в мега царвулски квартал като Младост едва ли ще купи ! Баровец ще купи къща а не апартамент в многоетажка Младост не е Ню Йорк , Лондон или Франкфурт

37

Анонимен

преди 8 години

*** народ - слаба държава. Какво ви пречи проекта? Простотията дразни - в София е пълно с празни апартаменти и то на много по-хубави места. В "Западен парк" има места тихи и спокойни като на село, разхождат се катерички и растат череши, вишни и дори гъби. Близо до метрото, парк, училище и пр. Но простакът си е *** - ще застрои всичко, добре че скоро системата ще рухне и тогава много от тези блокове ще ги събарят.

36

AM

преди 8 години

Кого цакат?

35

ЕЛЙОМЕНАТ

преди 8 години

*** народ - слаба държава. Какво ви пречи проекта? Какво имаше на негово място, че да е толкова ужасен за Младост? Напротив, на едно неизползвано парче земя ще се построят модерни сгради, търговски център, а повече от половината парцел ще е зелена площ. Кое не му е хубавото? А работните места, които ще отвори и покрай изграждането и покрай функционирането ? Ок, съгласен съм, че не съвпада с вкуса на някои хора, но не може ли те да се фокусират върху позитивните страни.

34

Irina

преди 8 години

Там и сега е ад с движение и паркиране, и въобще за живеене....С небостъргачите съвсем ще се затвърди адът. Горко им! Младост някога беше хубав квартал.

33

Анонимен

преди 8 години

Определено е лоша сделка да се набуташ с 1500 евро на квадрат, за да живееш на това гадно място. Набутване си е, но пък нали е "модерно" и "луксозно". Друг е въпроса, че в страни с достатъчно свободно място, да се строят небостъргачи си е комплексарщина. Може би в Сингапур и Хонг Конг нямат друг избор, но на другите места си е глупост.

32

Анонимен

преди 8 години

Пазарът е измерител за това какво се харесва и търси от масите. Това беше мотивът ми да напиша първия си коментар. Ок, въпрос на личен вкус и предпочитания, за мен "масово" е обидна дума. А само времето показва кое е добро и кое не.

31

йордан

преди 8 години

тая статия си е чиста реклама. аз живея там и мога да ви кажа куп неудобствапърво бул.Ал.Малинов е винаги с трафик , а като се появят още коли и хора ще стане чакане по 20минути да се включиш в Малинов от тоя нов небостъргач. каква ще е гледката - покривите на панелните блокове. Главния архитект не е трябвало да разрешава защото младост си е пренаселена и без това. Но нали турците са спонсори на мероприятията на общината и т.н.т.е. дава ли някой пари на общината му разрешават.

30

Марин

преди 8 години

Аз живея в 8 етажов небостъргач.

29

до 47

преди 8 години

Точно това е тъжното-харесва си им. Не е едновремешният мутро-барок, но главното е: лъскавко, на неподходящо място, предвидено за новобогаташи без грам чувство за естетика. И не всички стари сгради са панелки, особено в центъра на София повечето са наистина стойностни, строени преди соца. Но пак добре, че не пльоснаха този небостъргач между тях, тогава щеше да е трагедия.

28

Пророк Илия

преди 8 години

Този строеж ще остане недовършен... един бетонен скелет ще се извисява над панеляците, тънещи в разруха. Той ще символизира състоянието на държавата за десетилетия напред.

27

Анонимен

преди 8 години

Нали имаше некво ограничение за високи сгради ала бала?8 етажа ако не се лъжа.

26

Анонимен

преди 8 години

Имах някаква надежда, че българинът малко е култивирал вкуса си, че т.нар. мутро- барок е останал в миналото, но явно си знае все същото- няма по-хубаво от новото и лъскавичкото, пък колко ще е качествено...Не, че старата сграда беше кой знае каква ценност, но дори една градинка щеше да е по-добре от тази чутовна глупост, която подготвят. Има и една абсурдна сграда в близост до "Метро", която също ме изумява всеки път, когато мина от там. А за палмите на Ветко няма дори да коментирам!