146

Neli

преди 8 години

Mnogo molia, koito gi haresva I gi iska, neka gi vzeme! Ne mi probutvaite razni "prava na choveka". Taka otdaleche, e mnogo lesno - "da gi pazim, che sa mnogo tsenni I na svarshvane". Aide, ednoposochen bilet....

145

Анонимен

преди 8 години

Ако им дадат законни къщи, аз лично ще си сложа една незаконна постройка пред ЦУМ, че да я узаконят. А на тая Сорая Пост бих и ги пратил с еднопосочен билет.

144

Анонимен

преди 8 години

A TE ZASHTO GI GONYAT KATO BYAHA TAM? DA SI GI ZADARJAT PRI TYAH KATO TOLKOVA GI OBICHAT.

143

Анонимен

преди 8 години

...обяви Пост, цитирана от БТА .... една жена ми каза, че чула на пазара ... така стана и с Вера, да не ВЕРваш...

142

партиен член

преди 8 години

Тая Пост по добре да защитава Българите от ромите.Егати европейската наглост.

141

Анонимен

преди 8 години

Koi gi maltretira ve tiyflek!! Malko okradaha i loshotii napraviha !!!

140

mimoza

преди 8 години

НИКОЙ не може да ме притисне да уважавам когото и да било, камо ли пък точно този етнос!!!!!!!!!!!!!!А тая евопейска специалистка 100 % НЕ е виждала български РОМ!!!!!!! И говори тотални глупости!

139

Одитор

преди 8 години

А като се има превдид насилието на роми срещи българи.... сега ще кажете, че и ромите са българи, но аз имам предвид битовата престъпност, облагодетелстването със всякакъв вид социални помощи, фирми за точене на ДДС, налагането на педофилията като културна традиция, краденето на ток, ужасният шум дни наред, понеже има сватба, ровене по казани и кофи ... и права е Сорая Пост, която може би не знае къде е България на картата: отчайващо е положението

138

Анонимен

преди 8 години

Спокойно, това е поредната комунистическа провокация. Искат да се дразним от посланията на Брюксел.Тази никой не я знае и тя само се прави на активна, за да я забележат за 3 минути ;)

137

Анонимен

преди 8 години

Вземете си ги в Брюксел ;)

136

ставри

преди 8 години

Като толкова много ги защитават,да им отделят едно парче земя или във Франция,или Германия или някъде в Европа но не в България(много е малка) и да си правят държава и да правят там каквото си искат.

135

от Брюксел ;))

преди 8 години

Само, че резервата е България, ***!

134

Анонимен

преди 8 години

Daite im malko zemq kam kardjaliisko i da si pravqt darjava i da se iznasqt, nito se haresvame vzaimno, nito se ponasqme, a ni teglqt vse-po nadolu

133

Анонимен

преди 8 години

Не си давам ромите. Те са черното злато на България

132

Осман Паша - 1

преди 8 години

Как така ще ги пазим , Османците са изгонили по голямата част катуни на Запад , добре че са ги погнали иначе сега би трябвало половин България да има

131

ббг

преди 8 години

Още какво бе п---о миризлива. Ток и вода не плащат. Данъци също. Лъжат, крадат, изнасилват и бият. Как може тази *** да се защитава за сметка на българите?

130

Паметлив

преди 8 години

Когато в къщата на тая госпожа се навъдят ***(примерно),тя за толерантност ли призовава или тича за "Райд" в най близкия магазин!Да си гледа нейната държава!Ние и без това сме безкрайно меки с вредителите!

129

Анонимен

преди 8 години

От статията си личи следното: 1. Написалият/та я е или кариерист/ка или е взел/а много пари. А Евродепутатката е взела много пари за да говори така неподготвено директно с което става само за посмешище и няма шанс за какво - вие ще разберете.

128

ко

преди 8 години

Какви са ни тия че ще ни казват ? Като са толкова загрижени да им ги пратим барабар с незаконните им постройки ! Да ги видим колко часа ще ги изтърпят !

127

наблюдател

преди 8 години

Всички роми в Европа, като са толкова загрижени за тях. Никакви пари за Гърция.