8

Анонимен

преди 8 години

Не могат да решат за Гърция защото в момента целия свят е вперил очи какво ще се случи. Европа ще загуби при всички положения. Въобще си пролича още повече колко е нестабилна Европа и то заради ония западните кръвопийци които съсипаха източна европа, за да са добре те. Това е ужасната истина която се опитват да прикрият, хем така, хем онака*ва Европа.

7

Чичо

преди 8 години

Я-я вундаба! :D

6

П.Петров

преди 8 години

На Ципрас ще му дадат от "неговото лекарство" - ще го мотат, ще го мотат и на края ще му кажат "охи".

5

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Леля Меркел взе да ми...харесва.Тя наложи в ЕС спрямо гърчолята...принципа;со кротце,со благо и со...дръвце по главо.Съмнявам се дали и това ще помогне;много им корави главите и гънки трудно ще се...оформят.

4

Волфганг Шойбле

преди 8 години

Уважаеми гърци!Смея да твърдя, че вие се превърнахте в *** на европа!Също като тях живеете на помощи, също като тях се вдигате, когато потокът от пари спре!вие сте като едно ромско семейство, което яде и пие за сметка на труда на други!За ваше съжаление идва един момент, когато това трябва да спре!И вместо да кажете, благодарим ви,че ни търпяхте 30 години и ни хранехте, вие се обръщате срещу нас!Сиртакито свърши!

3

Анонимен

преди 8 години

Тез пък европейците не мож ги разбра. Човекът на майтап им викаше терористи и изнудвачи, пък те му повярваха.

2

До 2

преди 8 години

Само производителността на българите в IT сектора надхвърля тази на всички мазни гърци навсякъде по земното кълбо - капиш?

1

Българин

преди 8 години

Не time-out, а направо червен картон!