173

Анонимен

преди 8 години

Повечето от сектор "Юруш" са за Ципрас.....значи скоро няма да го има !

172

АЗ

преди 8 години

До GaribaldiА ти вместо да плюеш по чуждото мнение, кажи своето! А колкото до Референдума на гърците:Гърците сами знаят кое е в техен интерес. И ВИНАГИ си ОТСТОЯВАТ СВОЕТО, за разлика от българите, които като продажни малки душици, цвърчат и повтарят като папагали ЧУЖДОТО, НАТРАПЕНОТО, ВЪНШНОТО и ВРЕДНО за самите тях мнение! Винаги сте съгласни с това дето ви си ДИКТУВА от Брюксел, от НАТО, ЕС, САЩ и американ.посланик....и от къде ли още не. Такъв народ не заслужава уважение! Хвала на Гърците!

171

Garibaldi

преди 8 години

До Брaнник Ти пък откъде се пръкна бе пръдльо.Бранник бил,какъв бранник си ти бе? Пиши си направо фашист! Онези с *** ризи,които маршируваха по улиците на Българските градове! Егати ти разбирача!? Като хване магарето за дългия и казва,че е мъжко.ахахаха.....

170

Сафридис

преди 8 години

До 145Най-лошото обаче е, че световна банкова катастрофа означава и световна война. Най-вероятно.

169

Брaнник

преди 8 години

222 товa че си откaчен е ясно, aмa чий го дириш из форумите ве луд? кaкви юдеи те упрaвлявaт, сигурно тъпчaт и женa ти кaто пуйкa нощем aхaхaхa

168

Анонимен

преди 8 години

Да бе ще кажат повечето гърци ДА ама друг път.Значи да кажат искаме да сме бедни и смачкани като българите,ще ядем пясък и камъни,намалете ни пенсиите и заплатите ,направете съкращения ,вдигнете ни данъците.Искаме западните банкери лешояди да си получат тлъстите лихви и да продължат да дебелеят на наш гръб.Цябата врява е да ги набутат с нов заем от 1 800 000 000 от които 1 600 000 000 да отидат директно пак при тези които им отпускат новия заем но с допълнителна лихвичка

167

Шоп

преди 8 години

До Garibaldi Русия и Китай първо трябва да им платят дълговете, а оттам нататък колко гювеч ще им пуснат, не ме интересува. А трите десантни кораба на воздушни падушки ше си ги завират дълбоко отзад.

166

Брaнник

преди 8 години

москaлите никогa не сa имaли флотa, историятa с " десaнтните" москaлски гемии в гърция смърди нa редко щaстие от километри. инaче нещaсници кaто китaй, москaл и т.н могaт сaмо дa крепaт мaкaрите нa Aмерикaнците.

165

Garibaldi

преди 8 години

До Шоп Точно така дървен "свръх скупи"кораби,защото са по-убави от краварските.А след вота,Русия и Китай ще им пуснат гьовеч от милиарди мангизи,а Вие убавците ще драпате на Тиквата ***.

164

Шоп

преди 8 години

До АнонименНабутаха ги със скъпа техника за ненужно голямата им армия------------------- Е, как ненужно голяма? Нали НАТО не можело да ги опази? Освен това Гърция си купи и свръхскупи руски десантни кораби, това нередно ли е?

163

nnnn

преди 8 години

Гърците фалират,но заплатите и пенсиите им са по-големи от нашите и в момента и безплатен транспорт имат,а ние да мизерстваме в финансовата си стабилност!!!

162

Българче

преди 8 години

До Анонимен 217Отклоняват вниманието на зомбитата с Гърция, за да могат българоубийците от ПП ГРОБ да си разиграват коня както си искат и да продължават да пият кръвта на народа.Кога най-после народът ще се събуди от летаргичния си сън???

161

789

преди 8 години

Положението в Гърция отива към драХматично..

160

Анонимен

преди 8 години

Не вярвам на западната пропаганда. Препоръчвам ви и вие да не вярвате. Какво ще кажат гърците нас не ни засяга. Нас ни засяга да не ни манипулират както напоследък и в бъдеще ще се случва!

159

Анонимен

преди 8 години

До журналист E като близо 10год.изпълняват това което каже МВФ и ЕС какво ? В началото на 2010 г. гръцката задлъжнялост е 130 % от БВП, а в резултат на помощта на тройката след тази дата на 1 януари 2013 г. е вече 175,1% от БВП. Днес гръцкият дълг е над 180 % от БВП и продължава да расте .

158

Българче

преди 8 години

Повечето гърци ще кажат НЕ на кредиторите, защото са буден и вярващ православен народ, а не като зяпачите на турски сапунки и слушачите на порно-чалга у нас, които се продават и съучастват на престъпниците и убийците от ПП ГРОБ!

157

Българче

преди 8 години

Братята гърци ще се освободят от тиранията на МВФ и Световната банда, но кога заспалия и зомбиран народ ще се освободи от юдео-болшевишкото робство на българоубийците от ПП ГРОБ?!

156

Факти

преди 8 години

До -10Преди 2-3 дни бяха публикувани данните ,европейски данни ,германски , а не български , че Северозападна България изчезва с много високото темпо , най високото наблюдавано , което представлява над 2 % годишно. България в черна статистика за стопяващо се население blitz.bg/news/article/344557.Процеса е необратим .Северозападна България отдавна е Североизчезваща България и това няма нищо общо с Ципрас.А ти си въобразявай , че има кой да ти вярва и че плюсовете не ти ги дават хора който са заинтересовани от изчезването на България.

155

русе

преди 8 години

Браво на гърците. А вие господа писатели по долу,*** или както там ви наричат , спретеда се навеждате пред всички тия демократи от америка и брюксел. Я погледнете в какво се превърна България.Къде ни е икономиката, армията, селското стопанство.Отворете си очите и вижте, къде ще отиде Еврогейският Съюз - ЕС и Хамериканската империя.Ще ви кажа - там където е сега Съветският съюз...............

154

Анонимен

преди 8 години

Набутаха ги със скъпа техника за ненужно голямата им армия, други пари окрадоха, трети раздадоха за заплати и незслужени бонуси. Решението е модела Костов.