26

Ганьо

преди 8 години

Изцяло трябва да се прамахне плащането на "хипотези" и да се върне реалното отчитане (както е тока) - месец за месец!

25

Анонимен

преди 8 години

Нека запонем от това на кого са фирмите за топлинно счетоводство и да завъшим с това, защо топлата вода не се отчита с отделен топломер в абонатната.

24

Ганьо

преди 8 години

42% от сметките за парно в София надписани---Ей за тва бай ви ***, още през февруари спира да плаща парно и чака изравняването ... и накрая излиза, че имат да връщат.Тотално е грешно да се плаща в аванс за "хипотези" - така си изхарчил едни пари, които са могли да отидат за друго нещо... а сега - чакаш да ти приспадат от есенните сметки, щото кеш-пара няма да върнат, ама в същото време - лихвата върху парите които си дал по "хипотеза" - те си ги прибират, вместо ти да ги прибираш!

23

пешо

преди 8 години

***, никой не твърди че герб са безгрешни, ама бива ли във всеки коментар да ги изкарвате единстените виновни?? кой управлява страната от всв насам? кой миналата година измисли малоумната нова формула? вашите любими комунисти... боко е виновен дотолкова, доколкото още нищо не е направил, за да спре произвола на топлофикациите.

22

жоро с.

преди 8 години

*** прости и грабителите нагли са слушали албума на синдърела от 1988 г., специално песен 5, поради което са оприличили така сезона.

21

-10

преди 8 години

Всяка година според Топлофикация и топлинните счетоводители, зимата става все по-дълга и все по-студена. Така като гледам, вече сме с 10 месечна зима с полярни температури! А тази зима всъщност беше по-топла от миналата, защото миналата пуснах парното за няколко дни, тази не го пуснах и един ден!

20

Анонимен

преди 8 години

"Техем", преди изравнителните сметки: Зимата беше дълга и студена!По цял свят се говори, говори и пак говори за ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ, което ... и т.н., а според Техем всяка зима в България е все по-дълга и по-дълга и все по-студена и по-студена...Дааа....

19

Анонимен

преди 8 години

Само така за софиянци. Още по яки сметки. Там виреят *** ***.

18

Анонимен

преди 8 години

от ТОПЛОТО измерват температурите и продължителността на зимата по нова формула. Засега е тайна, но доверени източници съобщават че били ползвали информация в реално време от Станция North Ice, Гренландия, Якутск, Сибир, Русия, Верхоянск, Сибир, Русия, Оймякон, Сибир, Русия, Интернешънъл Фолс, САЩ като добавят и замерване от Черни връх и Мусала после сумират необходимото за партиините каси и го разпределят в левчета на потребителите.

17

Анонимен

преди 8 години

НАДПИСАНИ как да го рабираме?Реалното потребление е по-ниско, но сметките са НАДПИСАНИ ли.Избори наближават и НАДПИСВАТ ли НАДПИСВАТ.

16

Истината

преди 8 години

Нещо много бъркате!При демокрацията и пазарната икономика, каквито в България има след 1989-та година, като ползваш нещо, трябва да си го плащаш. Скъпо ли е парното, скъпо е, но съм сигурен, че каквото парно е ползвало една сграда, точно това си плаща. В този смисъл не Топлофикация са крадците, но за да се усетиш трябва и малко акъл. Тук гледам, че е пълно с желаещи да ползват без да плащат, но това няма как да стане. Другаде е проблема - в мизерните български доходи, ама за това си траете.

15

CC

преди 8 години

До Анонимен. Не, не живеем в Game of Thrones, живеем в нещо много по-лошо!

14

Shark

преди 8 години

Добре де, това си е очевидно доказателство че топлофикация надписва сметките, т.е. лъже клиентите си, т.е.това си е чиста проба измама. Ами добре, какво следва когато някой е доказано уличен в измама!!!! Или то това важи само за дребните измамници, тея, големите, които си плащат където е необходимо, за тях не важи, нали така!!! Защо сега мълчите бе, защо не протестирате!! За паметника на Самуил вдигнахте врява да бога, аз за това че откровено ви мамят и грабят мълчите.Къде сте бе интелектуалчета

13

само 40 процента

преди 8 години

За февруари 2015 прогнозната ми сметка за отопление беше 400 лева. От тях 20 процента за любимата държава, плюс 20 процента за любимата топлофикация, плюс 20 процента за любимата фирма за топлинно счетоводство, е равно на 240 лева! Плащам 160 лева за отопление и давам 240 на паразитни търтеи! От 100 лева, само 40 отиват за отопление! Признавам, бих дал пари на топлофикация, но останалата сума е грехота да се подарява на богатите безделници - държавата и топлинното счетоводство!

12

Анонимен

преди 8 години

Алоооу, да не живееме в Game of thrones, бе! Каква е тая дълга зима ...

11

Бай Иван

преди 8 години

Всички гласувания на бюджета на топлофикация са при затворени врати, и после се изнасят някакви данни. Колкото повече са партийте в общиснкия съвет толкова повече се краде от топлофикация.Не може парното да е по-скъпо от тока в пъти.

10

без боклуци

преди 8 години

Техем лъжат по-яко и от пожарникаря, Пороченко и Обамата, взети заедно!

9

Анонимен

преди 8 години

Посочете една област или перо където НЕ НИ ЛЪЖАТ? Едно само! За да се охраняват като богове т.н. управници знаят какви гадости вършат. Ето защо е този страх и такава охрана. Ако са чисти ще ходят между нас. Защо считаното Данче се вози с толкова скъп Мерцедес? Каква е тя? Обикновен кмет, нищо повече. Защото прикрива кражбите от Топлофикация - София, от ремонтите, бавни и некачествени, оскъпени за да бъдат грабени. Нали си спомняте трите условия за да избухне революция. Има ли ги днес у нас?

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3Моята е 250, а сме 2ма души, за март пак беше толкова. Преди това сметките бяха по 70-80 лева, когато реално ползвахме парното.Пълна трагедия!

7

Анонимен

преди 8 години

Какво е това правителство, какъв морал има когато този нещастен народ се лъже и краде от всичко? Като сме страна от ЕС защо се правят на ударени от съюза и се правят, че не знаят какво се прави в България? Нима не виждат тъпотата на премиера и свитата му, невъзможността да управлява по европейски? Или като си внасяме вноските всичко свършва до тук? До кога ще издържи то народ доведен до крайност? Тези от НС все едно са в Австрия, такава бездна между тях и хората. Тяхното безхаберие и непознаване