226

до 358

преди 8 години

На каква дрога сте днес?

225

Боби

преди 8 години

До Анонимен 353Естествено че е така - От 1985 до преди 10 години в социалната сфера е паравено НИЩО в РФ. В затънтените краища са доволни да имат Акушерка и фелдшер. Всеки случай ще се оправят 1990 РФ има един милион негативен прираст на населението в момента е една от малкото страни с положителен прираст на населението. Обадете ми се когато в Европа намерите страна с положителен прираст на населението. Дори Албания вече е с отрицателен.

224

Боби

преди 8 години

До Анонимендавам ти пример Умнико и то толкова очевидно преувеличен че си мисля колко трябва да те обучават хората докато го проумееш Да се скъсаме от работа и гастербартери да наемем да ни работят по полето пак сме малък пазар и всичко което произведем руския пазар, и ес също но тма искат сертификати по техни си правила, ще изкупи цялата ни продукция и ще пита за още.Дребен пазар сме но и него не можем да оправим Само хрантутим разни про САЩ и про ЕС ДупедавциУважавам турците пазят си пазара

223

Анонимен

преди 8 години

Животът в Русия е ад. От собствен опит го зная.

222

Анонимен

преди 8 години

Повече от 30 процента от руските болници нямат топла вода, 8 на сто - водопровод, а 9 процента канализация. Това е съобщил руският премиер Владимир Путин по време на национална конференция на медицинските работници, цитиран от агенция РБК. По думите му сградите на четвърт от болниците са за основен ремонт.Повече от 60 на сто от рентгеновите апарати и почти половината от апаратите за ехографски електрокардиографски изследвания работят извън експлоатационния си срок.

221

Анонимен

преди 8 години

Русофилите са безпомощни да (си) отговорят на въпроса , защо в днешно време на доброволен избор българите не отиват да учат в Москва, а практически всички, до последния озъбен от злоба срещу Запада русофил, пращат децата си да учат и работят на Запад.

220

Боби

преди 8 години

До Ле,ле...Умнико цялата добра и поливна площ на България да засадим със зарзават, половината да пращаме пресен половината да пращаме като консерви - Руския пазар ще го изкупи цялото производство и ще пита за още. Разберете ние България сме един много малък пазар. Но и него нашите дупедавци политици не могат да оправят като хората. А Русия поради северното си местоположение не може да произвежда зарзават и плодове.Ние сме *** че слушаме нашите дупедавци не руснаците.

219

Анонимен

преди 8 години

Съветската армия е страж на мира-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха впрослава на легендарната Червена армия Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството.В. Сидеров 1991 г.

218

Анонимен

преди 8 години

Путинчо е дърта комплексирана фашага. Руският народ не заслужава това джудже да му е самодържавец.

217

Анонимен

преди 8 години

*** е провокатор,пише глупости само

216

Анонимен

преди 8 години

Кои хора мигрират на Запад? - образовани, можещи, често специалисти, също и руснаци.Кои хора мигрират към Русия? - необразовани хора от крайно бедните азиатски страни

215

Анонимен

преди 8 години

Защо всички емигрират на Запад, а не към Русия? Питай талибаните..Може би заради гейа-пар адите?

214

Анонимен

преди 8 години

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.Русчук, 1-й Март 1886 г.З.Стоянов

213

Анонимен

преди 8 години

ПРЕДИ МАЛКО ПО ТВ ОН ЕАР ПОКАЗАХА ОТ ДНЕС ДАННИТЕ НА МВФ-МЕЖДУНАРОДНИЯ ВАЛУТЕН ФОНД ,СПОРЕД КОЙТО ПЕРЕСПЕКТИВИТЕ ЗА ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ НА САЩ СА МРАЧНИ И ,ЧЕ ДОЛАРА Е РЯЗКО НАДЦЕНЕН. В СЪЩОТО ВРЕМЕ В САЩ ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ НА ЩАТИТЕ НАДХВЪРЛИ 1000 % ОТ БВП НА САЩ И ,ЧЕ СЕНАТА ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА ОБЯВИ НОВ ТАВАН НА ДЪЛГА ,ИНАЧЕ САЩ ФАЛИРАТ ДО ДНИ.ТОВА СА НОВИНИТЕ ,А НЕ НЯКАКВИ *** РОЗОВИ МЕЧТИ ЗА (РАЗПАД) НА РУСИЯ ,КОЯТО СИ ИМА НЕИЗЧЕРПАЕМИ РЕСУРСИ.

212

До Ходи сей

преди 8 години

България никога до сега в своята 1300 и кусур годишна история не е била толкова на прав път..Да, така е - при социализма бяхме изправени на ръба на пропастта, но после направихме решителен скок напред!

211

Анонимен

преди 8 години

На урок по патриотизъм другарят Путин пита ученицитеима ли въпроси. Става малкият Петя Иванов Имам 3 въпроса.1 - Кой уби Немцов?2 - Защо не се спазват правата на човека?3 - Защо руснаците са бедни? Путин започва да нервничи, и о чудо изведнъж бие звънеца.Следващият час Путин пита - има ли още въпроси.Става малкият Саша аз имам 5 въпроса1 - Кой уби Немцов?2 - Защо не се спазват правата на човека?3 - защо руснаците са бедни?4 - защо звънеца би 20 мин по-рано?5- Къде е Петя Иванов?

210

Тони

преди 8 години

Понеже сте големи любители на Русия питам?Защо всички емигрират на Запад, а не към Русия?Май забравяте, че Русия напада България в края на Втората световна. За репарациите да не говорим... Простотията, ширеща се повсеместно е на хора живеели през комунизма и на техните деца, възпитани от тях. Шуробаджанащината и корупцията са присъщи за източния блок. Някакъв странен вид мазохизъм е да се радвате, че светът върви към Трета световна война.

209

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 321Момче, не следиш какво говори московската хунта и нейния хунтаратор Путин. От два месеца официална Москва нито говори за фашисти в Украйна, нито споменава израза киевска хунта. Просто не си в час, а си замръзнал някъде на етапа на руската лъжа за фашизма и хунтата в Украйна. Поправи се немедлено, защото московлиите ще ти спрат алиментите.

208

Анонимен

преди 8 години

воина ще има,кравария е в фалит,укрия е в фалит.защо германия и франция се праат че не разбират какво става в украина ?защото уса е наи големият им пазар.

207

Анонимен

преди 8 години

до Одисей 1Войната е единственото спасение за хунтата в Киев. По друг начин никой няма да им обърне внимание