77

Анонимен

преди 9 години

Поредната демократична ,воня . Същата ,както ,два пъти убииството на министъра на отбраната . А той пак възкръсна .Егати примитивизма и тъпотията . Писалите поредната лъжа за С. Корея ,доказаха благодарение на простотията си ,че това е високотехнологична държава ,обвиняваики ги хакерска атака срещу ФАЩ.И всички разбраха че това е богата държава ,която удвой своето население ,в състояни е да задоволявя нуждите на народа си .А в България над 60% от народа живее в беднотия.

76

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен102 Тиквата ,Тиквата е за там . Я ,как за два дни открива 10 000 х. ,,работни местаи ,,Ще им обясни как се оцелява с свинска мас,как се гледат прасета зайци и как ,,от СИРАК се става ,кмет ,генерал.

75

Анонимен

преди 9 години

Ще направят още язовири и ще се оправят, България от износител на храни стана вносител на западно ГМО и ЕС отпадъци.

74

ДО АНОНИМЕН 105

преди 9 години

До АнонименОчакванията през 20 век са били, че до 2010 година населението ще достигне 28,5 милиона души, но това не се случва поради глада през 1990-те години. Тогава от глад и болести загиват над 1 милион души, или 5% от населението на страната. Допълнителни фактори за намаляващият прираст са късните бракове (след напускането на военна служба), изтощението от дълги часове труд и задължителни политически активности, ограничените ресурси на семействата и влошеното здравеопазване.[45]Сега са 24м

73

Анонимен

преди 9 години

До 112Точно така, кремъските разбойници и техните протежета нарекли себе си "комунисти" съсипаха България, и не от 25 години, а от 70

72

Анонимен

преди 9 години

Не заради евроатлантизма, а заради мутрокомунизма :))) просто 1,5 млн. упорито отказавт да съжителстват в една държава с коминтерновци като теб, затова са си намерили препитание на други места в ЕС :)...Да намерили са си да мият чинии и ***. И виновни са разбира се комунистите, те съсипаха България през последните 25 години, нали така :)

71

Анонимен

преди 9 години

Какво толкова, ние от 25 години сме в хранителна и всякаква несигурност

70

Анонимен

преди 9 години

До 108Не заради евроатлантизма, а заради мутрокомунизма :))) просто 1,5 млн. упорито отказавт да съжителстват в една държава с коминтерновци като теб, затова са си намерили препитание на други места в ЕС :) а иначе по-надолу много хубаво са ти казали какво сте сътворили с национализацията и заселването на българина в панелните коптори, от абсолютен лиедр на Балканите сме станали аутцайдер благоадрение на русофилски продажници като теб

69

Анонимен

преди 9 години

Комунизъм и просперитет-това са несъвместими понятия....Затова пък при 25 години демокрация станахме съвместими с масова безработица, мизерия, престъпност, убийства по улиците, мафия, проституция, наркомани, просяци, бездомници и ровещи в кофите за *** пенсионери.

68

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе знам за Баннгладеж, ама пък населението на България за 25 години евроатлантизъм намаля с една трета. А Северна Корея за 50 години е увеличила населението си от 10 милиона на 25 милиона.

67

DreamTheater

преди 9 години

Комунизъм и просперитет-това са несъвместими понятия.

66

Анонимен

преди 9 години

До 105А пък населението на Бангладеш от 30 млн се е увеличило на 170 млн, и кво ?

65

Анонимен

преди 9 години

Белия гном да им изпрати планът сайдеров и ще се опраят!

64

Петракиев

преди 9 години

До простите *** драскачи/визирам "Анонимен"/Глупчо,не е важно какъв е размера на заплатата ти,а какво можеш да купиш с нея.1800 евро средна заплата в Москва е равна на нашите 400-500 лева месечно.В Румъния минималната заплата е 212 евро, е и какво от това.беднотия.

63

читател

преди 9 години

В С.Корея и преди е имало актове на канибализъм, под управлението на фамилията Ким.Сушата еднакво засяга и двете Кореи. Но в другата всичко е наред.Нужно ли е да се безпокоим за тази където управлява Великият вожд,, който на 3г. е карал кола, а на 7 спечелил състезание по ветроводство.Гладът е сериозен повод да си го сменят.Пък ако ги устройва - да гладуват, защо да се тревожим.

62

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗа 25 години евроатлантизъм България от 10 милиона се стопи на 6 милиона.

61

Анонимен

преди 9 години

До 91България никога не е била 10 млн, пика преди вашата "голяма екскурзия" от 89 г. е - 8 986 600 Това е, безспорен факт е, че темпа на прираст след колективизацията в Бългаиря започва да спада, България по Царско време е била с най-добрите демографски показатели, например около 1920 г населението на Бг е било 4,8 млн. а през 1946 е 7,1 млн, тоав е увеличение с над 40 % на населението за 25 години, не е имало друга страна на Балканите с по-добри показатели

60

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДемек, от другите диктатури и комунисти :))) *** обаче не може да си изхрани крепостните заради санкциите, не го виждам как ще помага на други, като самият той има нужда от помощ--------Средна заплата в Русия - 900 евроСредна заплата в България - 200 евроСредна заплата в Москва - 1800 евроСредна заплата София - 350 евро.

59

Анонимен

преди 9 години

България нарастна при комунизма, защото беше оградена с бодлива тел и не можеше да се излиза...не защото беше райско местенце......Беше оградена с бодлива тел за да не се пускат външни хора. А дори и да не беше оградена, запада беше оградил границите си с бодлива тел за българи и не пускаха никого, само единици които после използваха за пропаганда.

58

Учителя

преди 9 години

До АнонименБългария нарастна при комунизма, защото беше оградена с бодлива тел и не можеше да се излиза...не защото беше райско местенце...