54

Анонимен

преди 9 години

Няма да дойдем, НЯМА!!! Колкото и поръчкови статии да напишете. Аз искам да отида на почивка, а не на селяндуро-чалгарска клоака. В морето мръсотия, ол-инклузив с кренвирши и картофи, обслужване и отношение като към животни. Не благодаря!

53

ъхъ

преди 9 години

Бизнеса в България е в ръцете на комунистите

52

до 50

преди 9 години

Морето е чисто, виж колко и какви пречиствателни станции се направиха за последните няколко години. Та за тая година, морето ни поне толкъва чисто, колкото и навсякъде другаде! За качеството на храната и някои от услугите съм съгласен, трябва доста да се подобрят.

51

error

преди 9 години

Пазар другари,пазар се казва тая работа която бизнес главите ви с подарен и изпран бизнес трудно проумяват.Пазара определя цените,не става с постановление на окръжния комитет или ЦК.Е в България пазара е също толкова абсурден както и всичко останало но в Туррция и Гърция не е.Ех само ако можеше да затворим границите за 4 месеца лятото Ии задължително море за всеки каква жътва ше падне..... Айде стига че ще се разложите.Ааа и другарите Рашъни нещо взе да не ги кефи толкова много...

50

vesko02

преди 9 години

При положение че у нас няма пазарна среда,това няма никакво значение.

49

Xxx

преди 9 години

И обясни понижението на цените по Черноморието тази година с поевтиняването на горивата, а от там и на транспортните услуги. По думите му хотелиери са намалили цените за предстоящия сезон заради икономически причини Не вярвам ,това не е в стила на Бай ***....ако въобще има някакво намаление в цените!

48

Анонимен

преди 9 години

Четейки анализа на "експерта"-оставам с впечатлението,че този човек хал хабер си няма от туризъм,от реалната ситуация в черноморския туризъм последните 15 години.Взима заплата за да стои по някаква роднинска,номенклатурна,партийна или НПО линия в някакъв измислен "институт за кръчмарски анализи и сметки."Черноморието ни е зле като туристическа дестинация за нормално мислещ и възприемащ се турист.Обслужването никак не е евтино-доста скъпо е,но за сметка на това е ужасно,храната също.

47

Анонимен

преди 9 години

Да сте виждали на български плаж специализирана машина, на която да има монтирано сито и да отсява *** по плажа, като по този начин ги събира? Ами не сте виждали, защото няма.КОнцесионерите в най-добрия случай разполагат с трактор Беларус, който подравнява пясъка и зарива вместо да отстранява ***.Като добавим това, че хотелите нямат канализация, кртинката е трагична - печеш се върху ***, плуваш в ***

46

анонимен

преди 9 години

в българия ниски цени няма това е само празно говоренев българия отгодини действа девиза ден година храни аз изобщо не ходя на морекамо ли на българското

45

DUBLIN

преди 9 години

Аман от платени мутренски реклами.

44

Анонимен

преди 9 години

Миналата година работех в един хотел. Там след дъжд всичко ставаше в 5 см кал, балнеологията биваше наводнена, а басейнът ставаше черен. Плажът пък се изпозваше само, защото се плащаха яки подкупи да не се проверяват за бактерии и прочие. Храната беше зле, рецепционистките бяха и аниматорки, пиколите-шофьори и хамали, бакахме по 16 часа смени и накрая не ни платиха всичко, щото шефът не бил на кеф. Но иначе хотелът бе 4 звезди, много елитен и реномиран. Какво да и кажа... При нас туризъм няма!

43

анонимен

преди 9 години

Това, за ниските цени на нашето Черномирие е една голяма лъжа, която има за цел де привлече български летовници! Хора, не се хващайте на лъжите на алчните морски хотелиери и търговци!

42

Анонимен

преди 9 години

Ден година храни но и глава затрива. Алчнотията няма насищане.

41

Анонимен

преди 9 години

Като начало изчистете морето от фекалиите и разкарайте бетона. Научете се от турците и гърците как се прави туризъм. Засега само изпрахте парите чрез бетониране на плажа и презастрояване. В Турция преди строежа на хотел дърветата се номерират и се води отчет за бройката им, едно дърво не можеш да отсечеш, без специално разрешение. А нашите гори, старателно отглеждани при Тато ги бастисахте за нула време. На ви сега свлачища и наводнения!

40

Главен експерт

преди 9 години

Този "експерт" може да приказва каквото си иска, но да има предвид, че никой не му вярва и с изказването си няма да привлече нито един НОРМАЛЕН турист. За платежоспособни и дума не може да става.

39

друг анонимен

преди 9 години

За какво черноморие става дума ?Това място стана клоака на цяла Европа. Мутробетон и асфалт, пластмасови и фекални плажове , заливи и поляни, няма ефективно пречистване и канализация и наред с това обслужването се свежда само до това да ти вземат парите -после кучета го яли нашия български "почиващ". Тук - на нашето "море" е пълно със всевъзможна мафия В съседните ни страни отдавна по-ценен е почиващият! и условията са много по-дори!

38

Кире бетонджията

преди 9 години

С погрома, който спретнаха над Черноморието, разните назначени, прости и брутални "бизнесмени", още дълго време ще "свалят" цените. Да си гостуват сами в хотелите, щом толкова им се кефят. Всеки може да провери къде, какво се предлага и колко струва, така че тоя мухлясал експерт, няма какво да се хаби да говори, че "ниските цени означавали по- ниско качество." И цените им ги знаем и качеството им го знаем, манталитета им знаем, и отдавна сме отвратени от тях.

37

жеко

преди 9 години

"Цените лесно се свалят, трудно се качват нагоре- Румен Драганов, такова изказване може да направи само пълен профан, защото даже и първолаците знаят че е точно обратното

36

Неразбрал

преди 9 години

Нищо неразбрах. Уж няма отлив на руски туристи, а пък се налагало свалянето на цените. При пазарната икономика ако една стока или услуга е търсена то обикновенно цената върви нагоре! Как така имаме невероятни плажове и курорти, които нестрадат от отлив на туристи, а пък щяла да пада цената?!Гореописания експерт да не е с купена диплома от продавалника (ако изобщо има икономическо образование) или е партийно назначен?

35

Свободен пазар

преди 9 години

Другарят "експерт", да поразмишлява над въпроса защо по- голямата част от българите обърнаха гръб на собственото си море и ходят да почиват в чужбина. С тия глупости, които плещи за цени и качество, само ни забвлява, като клоун в цирк.