73

ГОЛЯМ ПРАЗ

преди 8 години

Чалгарите (както и рап-арите и хип-хоп-арите ) много ми наподобяват на *** на Ислямска държава - разрушават абсолютно всичко хубаво!!!

72

свинаря

преди 8 години

От гимназията още се издържам сам нез ничия помощ,и от къде знаеш какво ми е новото на бизнеса? Нещо хейтърстваш май,а?Горкичкия! Злобата разяжда като ръжда да знаеш,отърси се от нея

71

Анонимен

преди 8 години

Чалгата е за *** и недоразвити същества, текста им е разбираем защото е от *** най-***, че дори отвратителен. Гнусна работа, а певците на този жанр просто не ми се коментират, но нищо хубаво не може да се каже.

70

82

преди 8 години

Нормално е, когато идва световна звезда да изпълни стадион - Мадона или Депеш мод да не би да имаха по-малка посещаемост на същите, че и на по-високи цени. По-скоор трябва да направиш сравнение с българските рок и поп групи

69

циника

преди 8 години

Разбира се,когато говоря че рокът е музика за забавление от типа на чалгата, аз имам предвид комерсиалния рок-Бон Джоуви, Металика, Кис, Еъросмит, Ей Си Ди Си и подобни. Има и друг стрийм в рока - примерно пънка,който изхожда от действителната градска низина на недоволните и който предпоставя социалния и политическия бунт като изход от натрупаните обществени противоречия: Дед Кенедис, The Casualty, Angelic Upstart, но тях няма да ги видите на широко рекламирани концерти...

68

рок

преди 8 години

До колко популярен е един стил музика се разбира от това как се продава. Бях на концерта на АС/ДС на националния стадион. 70 000 души от родители с бебета до старци на над 70 г. Уникално преживяване. Цена на билетите 100 лв. Няма кючекчия, който може и на една стотна да постигне това. Така, че дерзайте български меломани - чалгарите са малцинство, колкото и да ни се натрапват с платените си медийни изяви.

67

циника

преди 8 години

Че чалгата няма място в Античния театър това е ясно. Но че и рокът няма място там е също повече от ясно.Вместо това звезди объркано започна да говори, че понеже рокът е "вид култура", нямало нищо лошо да се изпълнява на това място. И двете - чалгата и рокът са комерсиален тип музика, за забавление. И на двете мястото им е в специализираните клубове. Да не говорим,че Звезди стана смешен,когато с пуритански патос се възмущаваше от голите жени в концертите на Пайнер - ами да види Бон Джоуви или Кис

66

Анонимен

преди 8 години

Много нагли станаха чалгарите. Забогатяха, добиха самочувствие, още малко ще поискат чалгата да се изучава в Музикална академия. Ей, като чуя някоя гнъсна песньовка от рода на 4-4-2, шарени бонбони, ловци-рибари, волни пеперуди или както там се наричат, почва да ми се драйфа.

65

свинаря

преди 8 години

Не слушам чалга и животните ми ги гледат работници. Съжалявам,че злобата ти няма кой да приеме

64

хахаха

преди 8 години

"Рокмузиката е вид култура. Това другото за мен не е. Сцената на Античния театър е само за определена култура", заяви от своя страна Звезди.Звезди, както те гледам си далеч от културата....първо се погледни себе си и тогава се изказвай по този начин.

63

diavolcheto

преди 8 години

" По думите й е дискриминация, когато на почитатели на определен стил музика се отнема възможността да я слушат...".Никой не отнема възможността на никого: просто този вид музика НЕ заслужава да бъде изпълняван в Античен театър!!! Звезди е абсолютно прав! Както и всички хора, противопоставили се на подобен концерт. За чалгата, прашките, голотиите и простотиите си има точно определено място и точно определена публика!

62

свинаря

преди 8 години

И ще си приличате много. Едни диваци на гости на други

61

Анонимен

преди 8 години

Абе не е лъжа,че Рамщайн доста се кефеха в чалготеката и я хвалиха след това. Нито за миг не пролича,че им е неприятно,даже напротив

60

коко

преди 8 години

Един англичанин се чудеше, колко хубаво пеят нашите ***.

59

еничар

преди 8 години

Чалга "музика"е вариация на кючек. Това "нещо" се слуша единствено в рамките на бившата османска империя. Феновете на това "нещо" ментално са в началото на 19-ти век. Те са потурчени роби. Музиката е израз на светоусещане и манталитет. Чалгата е "музиката" на тези, които си пребиват жените и си таковат децата.

58

Анонимен

преди 8 години

Как може да сравнявате външния вид на Кали и на Звезди. Той може да и бъде баща и със сигурност не е претърпявал козметични хирургически интеревенции

57

Анонимен

преди 8 години

До КрайТи добре си живееш като българин, но българинът не живее добре. И това е вън от всяка дискусия. И това, което твърдиш е част от обяснението.

56

ined

преди 8 години

За какво са дали микрофона на тая проста женица Кали да се излага само , на нея и дай да чисти канефите - там и е силата.

55

кака мара

преди 8 години

Ето за това ми харесва Тотев. Дори и само заради предпочитанията му,пак го харесвам. Пловдив добива малко по малко друг облик. Скоро бях в Капана- все едно съм някъде другаде, толкова различно място, млади хора, други хора, различни, ведри. А главната ни наистина е чудесна. И ще трябва още един мандат, за да продължат промените!!!! Браво, кмете!

54

Анонимен

преди 8 години

Имаше някакъв известен, световно, на посещение и на изпроводяк задал въпрос: "Защо порноканалите ви са така музикални?..."