23

Да

преди 9 години

Очевидно е, че заведенията трябва да се глобяват за всяко изхвърляне на техен *** в тези кофи. Тези заведения трябва да си имат собствени кофи, за които да плащат, колкото трябва. Това разбира се няма да стане, защото заведенията са собственост на мутри, а мутрите сега управляват в България и в частност и в София.

22

Анонимен

преди 9 години

И това е в центъра, а представете си по по-крайните квартали каква селяния цари. То не е миене на балкона посред бял ден (при положение, че отдолу има магазин), барбекюта на същия балкон, което усмърдява целия блок, нагли лелки, които си тупат разпадащите се черги ежедневно. Кога ли ще се оправим?

21

набюдател

преди 9 години

Същото е положението на малките 5 кюшета заведенията изхвърлят тонове *** а в центъра на София трябва ли да има контейнери? Защо не се върнат местата за *** там където в всяка кооперация имаше отредено място за кофите за смет?Големите камиони вдигат адски шум да вдигат и изсипват тези контейнери !!!Заведенията нарушават правото на живот в централната градска част както със шума така и с тротоарното право и свободното преминаване на пешеходците по тротоарите така и *** който виждаме!

20

До 3, 10 и 17

преди 9 години

По тази улица, а също и по съседната, абсолютно всяка вечер минават боклукчийски коли и почистват това чудо, което виждате на снимките.Но на следващия ден, още около 11.00 ч. преди обяд, дереджето е такова, каквото го виждате на снимките тук.Ако не ви се вярва, моля, заповядайте - този кошмар е на пресечката на ул."Гладстон" и ул."Христо Белчев". На около 20 м оттам започва оградата на двора на 127 училище - ежедневно децата газят през този ***!

19

:)

преди 9 години

Това го правят комунистите, за да развалят имиджа на Фандъкова преди изборите... нали така гербери?

18

В някои дни,боклукът

преди 9 години

оставени до преливащите контейнери, е толкова много, че камарата опира до стената на жилищната сграда.В такива случаи пешеходците са принудени да търсят начин да се проврат между колите,паркирани покрай тротоара на ул."Гладстон" и да пресекат улицата, за да могат да продължат пътя си.Тогава се получава онази ситуация, за която шофьорите казват:"Изведнъж изскочи на платното, как да предположа, че някой ще пресича там?!"Многократно писахме с молба да сложат още контейнери - не ни обръщат внимание

17

Анонимен

преди 9 години

Обърнете внимание на снимка 9 - тя дава представа как контейнерите препречват мястото, от което пешеходците могат да пресекат улицата.Ние не протестираме, защото допреди 5-6 г. контейнерите, както писах по-долу, бяха под прозорците на една възрастна комшийка - представете си как се живее лятно време, без да си отваряш прозорците. Но дори и тогава да виждаш от прозореца единствено камарите с ***.

16

Софиянец-пенсионер

преди 9 години

Другари колкото и да плюете г-жа Фандъкова ще бъде избрана още на първия тур за кмет на София. Знаем , че идват избори ама в София никой не гласува за БСП , така , че не се напъвайте да не се изпуснете .

15

Б

преди 9 години

Не може да се сърдиме на хората че си изхвърлят *** в кофите! Аз от тези снимки виждам едни препълнени кофи - явно фирмата по чистотата спи /или симулира работа/. Кметицата може да оправи това положение доста бързо.

14

Ще добавя още и това

преди 9 години

Живея близо до този ъгъл.Допреди 5-6 год. тези контейнери бяха 10-ина метра по на запад, под прозорците на един партерен апартамент.Когато се отвореше прозорец в този апартамент, горната част от камарата *** се оказваше на около 2 метра от лицето на човека, който е отворил прозореца.Преместването спаси онзи апартамент от убийствената воня и мухи, но, сега са поставени така, че да препречват пътя на хората, които слизат от тротоара, за да пресекат улицата.Щем не щем,вървим по уличното платно

13

Анонимен

преди 9 години

Това е реалността в България ! *** вирее ,защото властта е в ръцете му,а МАТРЯЛА гледа и си мечтае и той някой ден да се докопа до властта .... :)) *** народ - слаба държава ,а скоро даже и без държава :(

12

Анонимен

преди 9 години

"Препълнени контейнери с всякакви *** покриват тротоарите, по които минават семейства с деца, кучета и бездомници допълнително преравят пликовете и ги разнасят далеч от кофите."Какви са тези семейства с деца, кучета и бездомници ;) Дори Анджелина Джоли няма толкова шарено семейство. :D

11

Анонимен

преди 9 години

Където управляват некадърниците от ГЕРБ, възникват проблеми всякакви, най-вече с ***, а Фандъкова май е най-некадърния кмет на София през последните 25 години.

10

Анонимен

преди 9 години

Как бе?!Нали заведенията не генерираха никакъв *** и затова искат промяна на методиката за такса смет.

9

гербер

преди 9 години

До 8Данчето ще оправи проблема, по-добре вие му мислете, с продажните си и крадливи червени кметове или пък ония другите, още по-крадливите, назначавани от даскала Местан (щото и той даскал като Данчето, виждам че тази професия ви вълнува. Кухият Орехчо и той даскал беше, все ваши хора са това)

8

До тъпчовци

преди 9 години

За каква втора фаза на пролетно почистване говориш?В нормален град се чисти всеки ден и всеки час,дори и нощно време!Няма пролетно почистване и ред глупости,които само в България се практикуват.Едно и също от Малко Търново до София и обратно.....

7

пенционер социалист

преди 9 години

Народа няма какво да яде, а те три литров буркан с карфиол ми хвърлили!Я кажете де са тез контейнери, да ида да прибера карфиолеца

6

Анонимен

преди 9 години

Ааааааа, това не е вярно! Имаме най-добрата кметица на света и това не е възможно. Тя организира всичко да е супер но разни гадове нарочно мърсят за да и пада авторитета. Че си е смотана даскалицата е ясно. Но е послушна и *** на Тъпака на републиката и каквото се краде се заделя и за него. Ето защо София ще си изостава като столица защото важното е да се вдига пушилка, че се прави много а всъщност се краде ли краде. Спасението е Революция или Терминал 2.

5

Анонимен

преди 9 години

Докато селяните смятат Витошка за лице на София, все ще е така.

4

анонимен

преди 9 години

най добрият град за живеене вече ще ходим с маски на лицето