12

zz top

преди 9 години

До от сидни ав$$тралия: Човек, кой ти каза, че съм в Бг? Страната, в която съм, е по-богата и красива от Австралия, но не вися цял ден по форумите да се хваля.Айде със здраве!!

11

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

Знам,че в бг не сте останали най-умните и успелите, но все пак да ви известя като за хора не излизали от границите на разхвърляна бг.Тук в Сидни е рай наистина ми6ленца мои,лежа си на шезлонга в градината и си пия коктейл и ще излизам на разходка после с колата насам-натам,свободен човек съм,и то в рая на земята.Мисля да си спретнем и една скъпа вечеря с приятелката ми. А вие се образовайте от такива статии,мислите си,че земята е още плоска както сте я виждали в атласите в училище.

10

Анонимен

преди 9 години

Сиднито го познавам, българско ромче е, и затова лесно си намери работа при едни индийци, като чисти в ресторанта им.

9

от Бризбън

преди 9 години

Австралия е дивашка и пандизчийска страна. На 13 май 1787 г. единадесет кораба със затворници напускат Портсмът, Англия, на път към Австралия, за да основат каторжническа колония. Първият кораб с 1500 осъдени пристига в Австралия през 1788 г. Местните диваци, аборигените, са избити или изтласкани. По-късно в Австралия емигрират всякакви *** от цял свят, чиито потомци са днешните австралопитеци. Пълно е с отровни насекоми, паяци, крокодили, кучета динго. Вс. година има пожари, наводнения.

8

zz top

преди 9 години

Той, Сидни-то, може би не е лош, ама явно стресът в тая далечна страна му е в повече и тука си избива комплексите!

7

.

преди 9 години

До сидни ав$тралия:Пич, всички ти завиждаме, че си в Рая. Но като си там защо не се кефиш на пейзажа около тебе, ами дремеш в dnes.bg. Радвай му се - иначе Бог може да забележи, че не оценяваш какво ти е дал, да се ядоса и да те депортират в БГ.

6

до Фак'Острелиъ

преди 9 години

Скоро бил ли си на лекар?Ама на психиатър?

5

Фак'Острелиъ

преди 9 години

Австралия е много проклета държава и австралийците са гадно, мръсно и расистко племе, потомци на каторжници от Англия. Австралия винаги е подкрепяла държавния тероризъм на Сатанинските Афро-Американски Щати, САЩ. През 2003 изпратиха 2000 души войска в Ирак. Изживяват се за шериф на Южния Тихи Океан с помоща на САЩ. Почти са изтребили аборигените. Дискриминират българи с наложения визов режим. През 2007 австралиец уби с нож БГ студент в центъра на София. Сега вече знаете!

4

Анонимен

преди 9 години

Перкото, който уж все пише от Австралия, не трябва ли да спи в момента?! Часовата разлика е голяма. Според мен става въпрос за безделно ку-ку.

3

знайко

преди 9 години

до.сидни.има ли големи крокодили?

2

до 2

преди 9 години

Не е нужно да крещиш като гей за сбърканите си права,много ясно се вижда,че си ***!Кажи на дежурния лекар да ти монтира кирилица,не е сложно!

1

сидни ав$тралия

преди 9 години

аз съм от Ав$тралия Сидни, тук слънце колкото щеш, тропически дъждовни гори, коралови строви. Китове около сидни се виждат от брега, аз лично ходя да ги гледам от скалите на НортХед. ХъмпБак китовеет са огромни. Ако щеш вярвай в Сидни навсякъде има 2 типа папагали - едни цветни като дъгата и едни огромни бели Какадута. Пред прозореца ми често ги виждамА нощно време целия град по дърветата има ПРИЛЕПИ от големите Кралски ПрилепиУикенда ще се гмуркам в кораловия риф