14

Таня

преди 9 години

И аз не съм съгласна трайно безработните с регистрация да вземат помощи.Това как ще ги стимулира да търсят работа, а и в повечето случаи тези хора не са безработни просто работят без трудови договори.

13

Анонимен

преди 9 години

ДЪРЖАВАТА ОСИГУРЯВА ТОЛКОВА МНОГО БЕЗРАБОТНИ СЛУЖИТЕЛИ В ДЪРЖАВНИТЕ КАНЦЕЛАРИИ -А АЗ ДА НЯМАМ ПРАВО ДА ОСИГУРЯ БЕЗРАБОТНИЯТ СИ СИН .ДА ТУК ДПС ОПРЕДЕЛЕНО СА ПРАВИ.

12

лекар

преди 9 години

Значи Българите ще плащат всички осигуровки , а турците един да плати и за всички да важи. *** пък въобще да не плащат . Ами тогава да се спре с осигуровките и всеки да си плаща за лечението . Тя сега каква стана щом като някое правителство иска да въведе ред и справедливост първо скачат турци и *** .

11

?

преди 9 години

Конституция на Р.България,чл.11-т.4 : Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

10

До 15

преди 9 години

Папагал кво разбираш ти

9

Ave

преди 9 години

Дпс тоз път са први те тоя е калинка

8

Анонимен

преди 9 години

Комсомолски ентусиазъм, слаб по медицина, изцъклен поглед ( може би от занаята на анестезиолог), много приказва, но празни приказки защото е некомпетенетен. Но...има една цел споделена с д-р Ваньо Шарков да забогатеят бързо, да си отидат от министерството много по-богати отколкото са дошли т.е. нищо ново за издънките на някогашното СДС, алчни, крадливи, гнусни! това е реформаторския блок...

7

www

преди 9 години

До ?!?Няма да им намери работа, разбира се, дори обратното, но не това е проблемът. За мен проблемът има две страни:1. Приходи - не можеш да получаваш, без да даваш. Това в сферата на здравеопазването е малко по-различно. Там има инвалиди, малки деца, бременни жени и т.н. Те трябва да се осигуряват от други хора, чрез държавата.2. Разходи. Ние имаме много разходи. Огромна армия държавни и общински служители, осигурявани от нас. Сега ДПС иска и за част от системно безработните същото!? Защо?

6

www

преди 9 години

Това, с осигуровките на неработещите, не ми стана ясно. Какво означава работещият да осигурява неработещите на по-ниски проценти?Ами ако неработещите са десет, а работещите, записани като техни роднини са само едно лице, тогава какво? Последното неосигурено лице се осигурява на 1 процент? Или може би на 1 помил?

5

?!?

преди 9 години

От одавна не съм виждал наистина добра реформа в здравеопазването а сега ДПС са против. Защо трябва да се поемат от държавата осигуровки на продължително безработните срещу регистрация в бюрото по труда? Това ще им намери работа ли? Москов показва изродената здравна система не без участието на ДПС, превърната в мащеха за осигурените и майка за неосигурените. ДПС да се заинтересува от това, че последните дни уряха и пострадаха 10 души, използвани като роби без договори, без осигуровки, даже един

4

-10

преди 9 години

Москов е следващия лаладжия след Борисов. Много приказки, никакви резултати. Борисов поне има късмета да се хвали с метрото. От там насетние, нула!

3

Анонимен

преди 9 години

Пълна подкрепа за д-р Москов!!!

2

развеселена

преди 9 години

щом ДПС е против - значи измененията са правилни

1

Анонимен

преди 9 години

Този джедай Москов е нашия човек.