23

ЕЛКАААА_А_А_А_А_

преди 9 години

Милата, пак намери нещичко да попрепише с правописните грешки!

22

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ТЕ РУСНАЦИТЕ ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С ВСЯКА СИТУАЦИЯ АМИ НИЕ НИЕЕ КАКВИ ЩЕ ГИ ДЪВЧИМ. ЗА ДА ПРАВИ ИЗКАЗВАНИЯ ПУТИН ИМА ЗАЩО. ТОЙ Е ЧОВЕК КОЙТО МИСЛИ ДОСТА НАПРЕД И ЯВНО ИМА НЕЩО В ПРЕДВИД. И ТОВА АМЕРИКАНЦИТЕ ГО УСЕЩАТ И СЕ ГЪРЧАТ В АГОНИЯ И НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРЕДПРИЕМАТ ДАЛИ ВОЙНИ, ДАЛИ РЕФОРМИ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ДЪЛБОКАТА КРИЗА ИЛИ ОБАМА ДА СИ ВЪРВИ ПРИ ШИМПАНЗЕТАТА, ЗАЩОТО КОНГРЕСА Е ЗЛЕ НАСТРОЕН КЪМ НЕГОВОТО НЕКАЧЕСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕА. ПЪЛЕН ХАОС.

21

Анонимен

преди 9 години

Rusnazite da si varnat Milionite ot Dubai ruskite Prostitutki da se varnat v Rusia v Dubai ima mnogo i v BRD a v ch sa nai mnogo Putin e prav

20

Румбо

преди 9 години

До АнонименКитайците може и да произвеждаха само евтини *** преди десетилетия,но вече не е така!Делът на разработените в Китай високотехнологични продукти непрекъснато расте!На практика могат да произведат всичко необходимо за всяка една дейност!Като се почне от най-простия потребителски продукт,та до космическите технологии.До 10 години Китай ще е напълно независим от Запада във всяко едно отношение.Нещо повече-ще има тотално превъзходство.Хората работят и заслужават успеха си.

19

НФБ

преди 9 години

До АнонименНяма нормален човек който да не осъзнава че пари изнесени в сащ не са сигурни..примери много .позволява ха на сядам. .милошевич. .Кадафито. .да си изнасят парите и не бяха мръсни парите им докато не станаха неудобни..Щом си неудобен парите са ти мръсни и ги блокират. .защо им позволява ха и защо приемаха тези пари .стига двуличие.

18

Анонимен

преди 9 години

Парите лесно се плашат.Капиталите не се задържат на място, където няма сигурност.Света е глобален и движението на средства и хора е по-лесно от всякога.При това положение, няма как в русия да останат нито парите, нито кадърните хора.Просто за тях няма сигурност.Никакви заплахи, обещания, клетви и прочее тънкости от арсенала на КГБ няма да трогнат ДЪЛБОКАТА РУСКА ДУША. Никой нормален и мислещ човек не би предоставил парите си на държавата, още по-малко ЕООД маскирано като бензиноколонка..

17

Анонимен

преди 9 години

Обединението на капитала и държавата се наричаше социализъм -вече всички разбрахме че тоя съюз беше провал.

16

Интересно

преди 9 години

Руснаците уж бяха много уверени в светлото бъдеще на своя руский мир, а то.. какво стана.Не само че няма да има руски мир, то май няма и руска федерация да има скоро както е тръгнало.Трици с маймуни не се ловят, сигурен съм че и платените им *** ще спрат да публикуват смешната си пропаганда след като парите секнат.А е видно, че парите секват.. иначе защо самия путин би си позволил да излиза публично и да се показва като слаб и нерешителен лидер, който разчита на милоста на другия..??

15

НФБ

преди 9 години

До РумбоТова отдавна трябваше да стане..да изнасяш капитали в неприятел и да му стимулираш индустрията и пазара е неприемливо и опасно. .винаги могат да ти блокират парите. .да ти откажат виза. .азиатския регион е по сигурен и предвидим..войната е икономическа..долара трябва да бъде изхвърлен. .да бъде принуден сащ да спазва същите банкови изисквания като Гърция. Да не се печатат пари без покритие..

14

хахаха

преди 9 години

До ****Това за долара и затриването на прогнилия запад го слушаме от има-няма 70 години и все не се случва. Защо да ти вярваме, че именно сега нещата се обръщат? Иначе извън хумора може да се спомене, че китай са най-големия кредитор на сащ и никога ама никога не биха си позволили да играят срещу тях. Това би означавало с лека ръка да затрият всичко изработено последните десетилетия.Като цяло си забавен, но нелогичен събеседник.

13

Анонимен

преди 9 години

До РумбоЗнам, че не е удобно и не обслужва идеологията ти, но все пак си струва да помислиш - дали само най-евтиното производство не е в Китай, а всичката технология, знания и опит идват от Запада. Неслучайно на тамошните не им дават достъп до най-големите си производствени тайни и китайците по тази причина са спецове в индустриалния шпионаж. Така че очевидно ти говориш простотии, но е разбираемо - браниш си жълтите копейки, които скоро ще секнат и от руското посолство. *** смотан.

12

****

преди 9 години

Доларът започва да губи позиция на международна валута,и на негово място идва юанът,за това англия,германия,и италия,инвестират в азиатската банка за развитие,а това вбесява сащ,и с тези им действия подпомагат умирането на долара.

11

Румбо

преди 9 години

До АнонименАйде с тия простотии!Къде са тия потребителски стоки произведени в САЩ и Европа,да ги видим!?90% азиатско производство,повечето-китайско.Само автомобилите се държат,заради високите мита и втората употреба.Тая с процъфтяващия Запад изтече!Преди наистина беше добре и без забележки,ама сега...Не вървят на добре и там работите.

10

1313

преди 9 години

Много сте се объркали господа коментиращи и вярващи на запада.Ще си говорим, когато Китаи отреже долара какво ще става с Натовските и Еврейските пардон -Европейски съюзи.Умиращия Натовски кон се опитва да рита за последно.Живеете в Една илюзия която е в своя край.

9

Румбо

преди 9 години

Едва ли ще се стигне до там да си върнат капиталите в Русия,но си струва да се замислят,дали да ги изтеглят от САЩ и Великобритания към по-безопасни места!Защото това предупреждение не е случайно-Путин не хвърля празни приказки на вятъра!(Има си хора за това)На по-късен етап може да има и такова предупреждение: "Съветваме руските граждани да продават и да се изселват от САЩ и Великобритания!" Може и да е по-завоалирано,но е ясно какво значи това-възможен ядрен удар.

8

Анонимен

преди 9 години

До до 6Само се огледай около себе си. Колко електроника идваща от Запада имаш и колко от твоята матуша рус?Автомобила ти руски ли е или западен?До колко всъщност продукти руско производство имаш достъп?Колко от тези продукти би нарекъл функционални?Отговорите на тези въпроси са риторични, още повече вероятно мечтаеш ти и децата ти да живеете някъде в прогнилия запад, ползвайки долните им капиталистически достижения.

7

Анонимен

преди 9 години

Да вземе пример от Варуфакис и да издава ДЦК с 20% доходност. После на закупилите да покаже среден пръст, както Варуфакис показа на ЕС, защото гърците можели да ядат подметки от стари обувки и да гризкат дръвце. Важното е да изглежда хероично, за да има все пак и някаква утеха за населението.

6

Капиталист

преди 9 години

Трябва да си абсолютно неадекватен за да се довериш на толкова отчаян и видимо нетрезвен човек като путин. Освен неадекватен би помогнало ако си жертва и на тотална амнезия - да не помниш всичките лъжи, които путин си позволи последно време.Ежедневно е русия изчезват хора, биват арестувани, а собственоста им се прехвърля към ПРАВИЛНИТЕ хора. Явно ножа вече е опрял у кокала на кремъл щом като сбъдват най-лошите си кошмари - да изглеждат слаби и да служат за насмешка.

5

Анонимен

преди 9 години

Хахаха,колко ли ще му се вържат, като знаят колко преди тях са платили не само с парите, но и с живота си наивната вяра в подобни обещания. Видяла жабата, че подковават вола, и Путин надигнал краче.

4

Анонимен

преди 9 години

До до 1Да де ама никой в Брюксел и Вашингтон не призовава за завръщане на изнесени от свои хора капитали. Европейските и Американски капитали облагородяват икономиката на целия свят, включително и на русия. Докато руските спомагат предимно и основно за развитието на чуждите икономики, просто никой нормален и успял не инвестира там. Всички бягат както е видно от думите на самия путин.