64

Анонимен

преди 9 години

Как, с усмивка ли?

63

бд

преди 9 години

Зaур Дaдaдев е признaл учaстието си в убийството нa Немцов.Той и още няколко поръчaни от ЦРУ ислямистки демокрaти сa зaдържaни, не ликвидирaни в зaдкулисието кaкто при всеки друг aтентaт нa Зaпaд!Поредните кaнибaлистични глaворези кaто тези от ИД, Либия и Чечния!Кaкво ще кaжaт Соросните,секретaрки зa пореднaтa новинa нa,aрестувaни aмерикaнски и еврейски военни обучaвaли детеубийците от ИД!Слaвa России и смърт нa Нaто и Кукловодите нa,СAЩ, туберкулозa зa поддръжниците им

62

одета

преди 9 години

Каква идилия, красота, интелигентност. А къде в картинката е ББ. Засмени са и затова си мисля, че ББ е пуснал към заплатите им 40 лв. като недоимащи.

61

презиращ

преди 9 години

Абре я кажете що английската аристокрация и по конкретно с дамите им се занимават със създаване на красоти, хармония която е макс. близка до естествената природа, пр. градинарство /хармонична среда за живеене/, а наште ткзс-арки цветарки и аграрки /градината е като картина създадена от художник(общ поглед), не е поле засадено под конец с "зарзават"/ активиски по празнодумство на на полит. поле направиха БГ пустиня ?

60

Анонимен

преди 9 години

Аве пич, като работи човек на сумарно работно време с 400 галфона по 12 часа на ден и единственото женско е Цеца кранистката - 80 кила живо тегло, с мустак по-гъст от чеченска брада и по-проста от най-тъпия каруцар на планетата, тая цайсатата си става вървежна. Да я сложат в някоя клетка на машина на постоянна темпераатура, дето да е по-топличко, ще ни е като на витрина. Сещам се за поне 5 тапира, дето ще лъскат и пред нея, само за да я впечатлят.

59

А не , мерси

преди 9 години

До Анонимен 69Това противно цаисато недоразумение даже не искам да го виждам на живо , още по-малко да го барам , където и да било.

58

aтaкисть

преди 9 години

Крaсиеи глaсподaвaтели нa РБ, не смятете ли, че е по-уместно вместо Куневa дa търси 8 милионa от ЕС зa приемaнето нa повече нелегaлни имигрaнти, дa ги потърси зa модернизирaнето нa някоя болницa, поемaнето тaксите зa обучение нa дефицитните специaлизaнти или пък просто зa осветление зa едни от центрaлните площи в София, които хронично зaдържaт по себе си едни несветещи никогa стълбове?Вие въобще Бългaри ли сте или грaждaни нa Чaд, Пaкистaн, Мозaмбик, Йордaния и т.н. ??

57

zdr

преди 9 години

Да не бъркаме жените със снахите,дъщерите,любовниците ....

56

Анонимен

преди 9 години

Открай време парламента си е бардак, поне да има и за хетеросексуалните клиенти по нещо.

55

Анонимен

преди 9 години

Трябва да има повече жени в мините, на пристанищата, в леярниците и във фабриките. Друго си е няколко жени да ми се дупят и да ми пърхат по цял ден в цеха. Някак си ми се струва, че по лесно ще минава смяната. Тая цайсатата не е първа младост, ама бих я побарал по дупарата.

54

Неграмотен си

преди 9 години

До NEVEJAА къде искаш да живееш неграмотнико ? Такива като теб не заслужават да живеят .

53

Тъй де!

преди 9 години

"Трябва да има повече жени в парламента" и повече мъже в Родилното - препоръча ГЕРБ!Че иначе съвсем ще се загубим като Нация!Правителството ще направи нужните стъпки да го осигури...Вервайте им!

52

Анонимен

преди 9 години

Оставка!

51

Анонимен

преди 9 години

Ама защо искате по-голямо присъствие само в парламента и министерствата. Не ви ли се иска присъствие и там дето се работи. Или то не е като да си показвате дрешките и прическите.

50

ШибиРиби

преди 9 години

Тия па двете усмихнати зелки, пардон лелки, като да са ги извадили току що от кацата с киселото зеле... капе ли капе зелева чорба от тях, гольъму щастие, начи сичките женски начело на държавата, става не става - там.

49

do 48

преди 9 години

galko che kato balgarin mislich taka...ako naroda e kato edin nito USA nito kristalinla imat chans..az varvam v naroda si..varno trabva mu vreme no vinagi stiga do pravilnoto rechenie spravka istoriata.varvam che Bog pazi Balgaria i ni chaka da razberem che zaedno sme po silni/spavka strelite na Kubrat.Balgaria vinagi e ocelavala....

48

анонимен

преди 9 години

кр георгиева нищо не направи за последствията от наводненията в българияедна водна помпа една палатка един фургон и тази жена била с най високрейтинг в българия това е позор за българия

47

Анонимен

преди 9 години

Тези двете в реалния живот и за камък за затискане на киселото зеле в качето не стават. Направо ще го вкиснат за нула време и язък за зелето!

46

NACO

преди 9 години

Да,но не и тези,които ни показвате!

45

Хм..

преди 9 години

До 51 АнонименТова дет пишеш е /тъпо/ оправдание! Работници, работнички от вси страни ...., мислене на пролетарят от селски произход! Дамите свършиха! :))) Мъдрите жени също! Имаме бачкатори лаладжиики дет една супа немогат сготвят, едни чорапи да зашиятт, една дреха да скроят, една трапеза да подредят, неw;wsj деца да възпитат, но иначе са велики на празни приказки и отваряне на краката ! :))) Аре на /политическият/ кър!!! Честит 8-ми март!!!