30

ИЗБИРАМ

преди 9 години

Горанов, не може в България да работят по-малко от 2 милиона българи и от тях 600 хиляди са със минимална заплата или поне до 400лева и тия всичките да издържат 600 хиляди държавни служители , 340 депутати , и всички тия не дават 1 лв за ДОО и здравни осигуровки. Ами издръжката на П.Стоянов, Г. Първанов и после на Р. Плбевнелиев, ами охраната на Доган, ами бонусите които са по-големи от годишните им заплати, ами партийните супсидии. Затова няма пари и не ми го повтаряй. Намали всичко на 50%.

29

Анонимен

преди 9 години

***, като лидера си и цялата компания МС, парламент и президенство.

28

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 9 години

Депутатите със заплата равна на средната за страната и обновяването да е годишно , а партиината субсидия да стане 1лев за гласоподавател. И да си плащат сами жилища ток вода и осигуровки. И всички държавни служители да плащат в пълен размер осигуровките.

27

Анонимен

преди 9 години

След гафа на Кадиев с удръжка от пенсиите на работещите пенсионери, следва това момче с презрението си към закона. И двамата са за смяна, за здравето на правителството.

26

Анонимен

преди 9 години

На премиера не му трябва заплата , него го интересува да бъде вечно на власт и да се целува и прегръща с господарите които вътрешно със сигурност го презират,а що се отнася до мухльото президент той е натрупал толкова имане ,че сигурно 10 поколения занапред не могат да ги изхарчат,така че и на двамата трябва да се спрат заплатите.

25

Анонимен

преди 9 години

Това ли са най-сериозните финансови проблеми на държавата, че се е затръшкал тоя, та даже и цяла статия за радините му вълнения?

24

ля ля

преди 9 години

за мен тези хора не трябва да имат заплати! не за урок ами въобще да нямат! всичко им е платено навсякъде където отидат та даже и рушвети прибират!!безочие с тоя льохман на снимката - абсолютно блуждаене!!

23

Анонимен

преди 9 години

Хванали са го след като уби момичето.

22

NACO

преди 9 години

Много правилно,взехме ЗАЕМ,сега бързо трябва да го УСВОИМ! Ха да видим сега "ОПОЗИЦИОНЕРИТЕ"/ако има такива разбира се/,да ли ще се откажат от тази ХАПКА?! А,пенсионерите ,пак ще го д - - - т,няма пари! Дайте да вземем даже от тези които все още работят ,за да не ПРЕЯДЪТ! Е, Българио.............!

21

Анонимен

преди 9 години

До FRGСелата са пропищели от пуснати рецидивисти които даже съдят България в Страсбург за правата на човека в ЕС.

20

РБ

преди 9 години

Леле с кви глупащини ни занимават!

19

FRG

преди 9 години

Кои *** сложиха минуси на коментара за залавянето на убиеца на Вероника?!

18

Анонимен

преди 9 години

Полезните изкопаеми на България днес се разграбват от чуждестранни компании, а избраната държавна политика на концесии не съответства на интересите на българския народ. Страната ни следвало сама да разработва подземните си богатства, а печалбите от тази дейност да се използват за увеличаване на пенсии и заплати

17

Анонимен

преди 9 години

Goranov namali saplatite na ministri President deputati nemojete da jadete pitie komandirovki i dr luksove bG narod da muserstvat sa novobogataschite danazite 38 proz. Restr.kasina.hoteli bogati Toto loto i dr igri Tova sa bogataschite a plaschtat kato bednite balgari proz.danazi danaka na bogataschite mnogo Malak ne e normalno eto Putin si namali saplatata v garzia rumania e taka

16

Георги

преди 9 години

Каквато икономиката такива и заплатите им.А именно нулеви!

15

Анонимен

преди 9 години

Горанов дали живее от заплатата си ????

14

РБ

преди 9 години

Как пък му хрумна на тоя льоло изобщо някаква идея?

13

Анонимен

преди 9 години

В долари всички заплати се обезцениха наполовина от лятото на 2014 г. със срива на еврото. По-добре е да се отвърже лева от еврото и да се върже към долара.

12

Анонимен

преди 9 години

Абе наивници,депутатите даже и пари дават за да станат депутати,а вие ги плашите с някакви мизерни заплати :)) То ако беше за заплатите,то нямаше да има толкова желаещи да се натискат там :))

11

Анонимен

преди 9 години

"...искането на Висшия съдебен съвет заплатите на магистратите да се индексират с 12 процента...".Това вече е безочие! И наглост! И такова самозабравяне, че се чудя...ама няма какво да се чудя. Докато народът спи, пие си ракията и е смел да плюе и критикува САМО и ЕДИНСТВЕНО по различните форуми - така ще бъде! Във всички сфери на демократичното българско управление!