32

Чоко сиртакито

преди 9 години

,,Присмял се Хърбел на Щърбел,,То и на Гърчолята им се привиждат някакви репарации от Германия,,Наистина е жалко и смешно да се дискотира за ...в Гърция,,

31

Санчо

преди 9 години

Нашите направиха всичко възможно да го няма Южен поток / с помощта на западните ни "приятели/, изпуснаха питомното, сега ще гонят дивото.Но нашите съседи си гледат интереса, за разлика от нашите политици, и май много не се съобразяват в НАТО ли са, или в ЕС, а нашите нека да блеят, и да гледат как се прави политика !

30

Анонимен

преди 9 години

В страхотно закъсала Гърция, къдетодържавният дълг е близо два пъти годишниятБВП на страната, пенсионерите ще получат заВеликден по цяла Пенсия при средна пенсиякъм 1500?. а у нас само най-беднитепенсионери вземащи до средната пенсия застраната, които са половината пенсионери иса над един милион души, ще получат само по20?! Т.е. 75 пъти, средният българскипенсионер е по-беден от гръцкия!За какво става дума! Някой дава ли сисметка за стандартите на живот в разнитестрани на ЕС и как се постигат те в тях!

29

муспи

преди 9 години

С тази статия много се чува за първи път в еврейските ни медии, - че тръбопровода имал две разклонения, северното през Сърбия до централна Европа - не се споменаваше конкретно, а се подмяташе че южна Европа, Италия и Испания не са голям купувач и нищо особено не се губи. А някъде да сме чели че Боко бил под американско влияние, даже натиск за да откаже потока. За сметка на това където да погледнеш - нямало още официално нищо от Русия, работило се по алтернативни потоци и прочие изтъзици.

28

Анонимен

преди 9 години

navsiakade se osirame vav vsicko s tozi borisov.

27

много точно

преди 9 години

Прави са гърците, наште станаха за смях с тия "газови амбиции".

26

Анонимен

преди 9 години

Lazarin!Da jiveeeiii!Gas shte ima vinagi i na vsqkade, no premier kato Boiko Borisov nqma da imame NIKOGA! Bate Boiko obichamete ot vse sarce....

25

456

преди 9 години

До ШопЗначи щом "Енос" е народ според теб е ляв ***!?!?! Ама ти чуваш ли си бре коп*ле??? А американската демокрация викаш велика а???? Ами знаеш ли произхода на думата демокрация? Пак е гръцки чедо! Демос-народ,кратос-управление! ЧЕТИ БРЕ *** ,НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ПРЕД ХОРАТА!

24

Анонимен

преди 9 години

Гърците плачат на свойте гробища, а не на чужди !

23

Анонимен

преди 9 години

"София търси други тръбопроводи след провала на "Южен поток"Боко си е прекар един до резиденцията и маа боб до пръсване!Ше оправи енергетиката с лично производство!

22

Шоп

преди 9 години

Доколкото имам някакви средношколски познания по гръцки, "етнос" трябва да значи народ. Трябва да е някой ляф ***, на тези, дето нападат американските посланици с бръснач. Виждам, че плюят и собствените си умни хора - лидерът на десницата Георги Попандреев.

21

Шоп

преди 9 години

Няма особен смисъл да се коментират глупостите, публикувани с руски пари в някакъв гръцки ***. Щом Путин има излишни рубли да плаща за пропаганда - да плаща.

20

монк

преди 9 години

Никога вече няма да имаме самостоятелна политика и позиция,а дали е Борисов или друг на власт все тая.Кукловодите и диригентите са решили какво и колко ни се полага от баницата,а то е да сме напълно независими,защото нищо не зависи от нас.

19

Анонимен

преди 9 години

"Борисов "откри" в собствената си страна газ"..., а гърците "откриха", че няма газ !!!

18

Анонимен

преди 9 години

Тръбите на градската канализация са перфектни за целта.

17

Анонимен

преди 9 години

До скоро нали друга песен пееха нашите бостански политици?Не било провал а отлагане :)

16

БГ

преди 9 години

Гърчулята отколе мечтаят за възраждане на Византия и гледат с овлажнени очи към Големия Брат от Москва. Мегалиидеа му викат. Така че да не се връзваме на техните приказки. Те ще кажат каквото рашките искат.

15

Анонимен

преди 9 години

И според мен точно това е истината - написана кратко и ясно.Нещо което слугинажната българска преса посмърто няма да напишеза да не разсърди Тиквената Глава от село Банкя, издигнат благодарениена простотията на българския народ до Премиер.

14

Анонимен

преди 9 години

Политиците по горните етажи, поне по интелигентните разбират какво означава Южен Поток, но българския народ е прос' и не може да разбере, че спирането на Южен Поток от тримата американски сенатори се равнява на енергийна катастрофа за България, да не говорим за пропуснатите ползи. Ама както знаем народа е прос', ще го залъжат с биг брадър, чалга, ще ми пускта промоции да му продават стоки за 10 лева намлени от 100 лева на 80 лева и стадото ще си блее.

13

Анонимен

преди 9 години

Tuk bulgari li komentirat? Ne ponyal!