102

Valpet

преди 9 години

Ясно е кой губи и кой побеждава. Коментарите са излишни.

101

Анонимен

преди 9 години

Е как по съвестко време да е нямало УКРАИНСКА НАУКА И ТЕХНИКА? Да не би цялата наука и техника на СССР да се е правила само от чистокръвни московци?

100

bluEyes

преди 9 години

Как бих искал и ние да имаме няколко политици, като този човек, които да мислят за интересите на собствената си държава... Така щеше поне да има някого...

99

Анонимен

преди 9 години

"Украинската армия се изтегля от Дебалцево" - ако роднините им ги потърсят за да ги вземат :)Така от ДНР се справят със информационната завеса. Не лоша идея :)

98

До 135

преди 9 години

Да бе, ще ги оставят. Те затова 14-ти конвой вече изпратиха, защото са им безразлични ли? Фу, това сте вие, безчувствените и безсърдечните. ТОВА Е РУСКИ ЧОВЕК БЕ, НЕ ВИ СТИГА АКЪЛА ДА ГО оценявате даже.

97

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 134И ти си един демагог....Човек винаги се връща там дето е роден! Още повече когато е пролял кръв да опази дома си!

96

До 125

преди 9 години

Защото по СЪВЕТСКО ВРЕМЕ няма украинска техника. Все едно да кажеш сега, че има пловдивска или варненска техника. Фу, недоумки. Вижда се, че сте се учили в "свободното" време. А може и даже да нямаш диплома или си си купил нещо подобно. И след изкаран курс по компютърна грамотност се пишеш много умен!!!

95

Анонимен

преди 9 години

От Киев те и миналия път така казаха!:)вече им смеят и кучетата!

94

Анонимен

преди 9 години

Сега ще се окаже, че нито Украйна, нито Русия ще искат ДНР и ЛНР. Лесно е да се воюва, ама след това трябва огромни пари за да се върнат хората към мирния живот. Новосъздадените ДНР и ЛНР ще бъдат обезлюдени, хората там ще живеят от подаяния и ще мечтаят да заминат да живеят в Украйна.

93

Анонимен

преди 9 години

Тези, които се изтеглят от котела да поискат сметката за убийствата и разрушенията от американските лакеи Порошенко, Турчинов, Яценюк и така по цялата редица. Войнишко възстание-това я чака Украйна.

92

ukrainec

преди 9 години

До 852----------------------Името Украина официално е от 11 век.Преди това се е казвала Киевска Рус.От името 'РУС',което е име на шведско племе.По късно татарските орди смесени с изостанали славянски племена открадват името рус и се кръщават с него.Сега даже наричат себе си "руснаци".И както казва един украински професор по история: "Русия има толкова общо с Киевска Рус,колкото морското свинче има с морето Трудность с пониманием русских

91

До 122

преди 9 години

Ако на мястото на "кремълските", които си написал по погрешка, а "фашинктонските", тогава всичко си идва на мястото!

90

Bulgatani

преди 9 години

До Анонимен 16 До анонимен 16 "НАТО и САЩ да влизат в Украйна и да изметат руската ***"... Вярвате ли че войници на НАТО искат да умрат в името на Украйна и Порошенко?

89

Анонимен

преди 9 години

Сега *** ще трябва да храни цяла зима 5 милиона новоруснаци - ха честито

88

Анонимен

преди 9 години

Не ми е ясно защо СЪВЕТСКАТА НАУКА И ТЕХНИКА изключва УКРАИНСКАТА НАУКА И ТЕХНИКА.

87

До юрбалес 119

преди 9 години

О, виждам че политиката, както историята и географията не са силната ти страна. Въобще нямаш нито политическа култура, нито каквато и да е било. Вижда се и ценностната ти система - говориш за територии, евтина работна ръка, крадене на технологии (ракетите и самолетите кой ги е измислил - СЪВЕТСКАТА НАУКИ И ТЕХНИКА, а не укропската). Това са ти "либерастките", западенски ценности, тези които оставиха и нас голи и боси, клошари и невъзвращенци.

86

Анонимен

преди 9 години

Най-голямото наказание за кремълските касапи е МИРЪТ

85

Анонимен

преди 9 години

Къде са натовците в Дебалцево?

84

юбералес

преди 9 години

До АнонименЩе търсят къде са *** измежду пленените нацита.

83

юбералес

преди 9 години

До До юрбалес 110 Наполеон и Хитлер показаха как не трябва да се действа с Русия. С това те са полезни днес. Сега Франция и Германия са обединени.А иначе, руския човек е поробен от руския господар от много време. А в Украйна русите са 90%, защото те са истинските руси, а не москалите, които присвоиха това име през 1721г. А, да всичко сега започва- да се готви Беларус. Там май някой дърпа стола на Путин.