49

Анонимен

преди 9 години

До ФАКТKak ?

48

боц

преди 9 години

Някой може ли да ми отговори на следния въпрос:- защо Совения, Словакия, Румъния успяха да санират блоковете си преди много години?

47

Анонимен

преди 9 години

Ало павлова а моя блок кога ще го санирате, аз не плащам ли данъци ***, а!

46

ФАКТ

преди 9 години

Това е поредната схема да вземат на хората жилищата.

45

Пояснявам още

преди 9 години

Когато сформирате сдружение, това е по закона за организациите с нестопанска цел. Сдружението не може да се закрива за периода на гаранцията след ремонта (защо ли). Сдружението обаче се ликвидира по Търговския закон (тук е интересно вече). При ликвидация ако имате задължение според Търговския закон те се покриват с активите на сдружението, а те са вашите апартаменти охлювченца. А в сдружението задълженията са солидарни, един взима заем, после всички плащат- честито на печелившите.

44

do 42

преди 9 години

И какъв е тогава ефекта от "санирането", което дори не е саниране? Гербаджиите да опънат едни пари, а сградите - майната им. Като ще е "безплатно" - да си поемат всичко - от до!

43

Пояснявам

преди 9 години

Каква неразбория е тая програма. Когато се съберат достатъчно хора от блока и се сформира сдружение, никой не ви дава парите за саниране, а вие като пълни шарани си теглите кредит от банка. Правите си санирането и после идва експерт да провери направено ли е според изискванията. Ако не е, познайте какво се случва, държавата не ви изплаща ремонта и си оставате с хубавия кредит, който обаче е на сдружението. Та така покрай сухото ще изгори и мокрото хахаха честито саниране скъпи ми охлювченца.

42

Долар ФЕДов

преди 9 години

Доре че ДеСи е вечно, за да видим и внучката :))))))))))защото на вечните целите са постоянни, и не е важен овчия избор на конкретен артист, който да им проведе изпълнението на целите.

41

гледаме се накриво

преди 9 години

комшиите-който е санирал сам,не му пука.Другите мечтаят за същото и обвиняват първите.Днес по радиота казаха за готов блок сега,щели да го санират в средата на 2016 г.

40

mda

преди 9 години

До ПИТАМ!!!!!Не се притеснявай, изобщо НЯМА да обследват заварките. Просто козметично ще налепят изолация отвън и ще сменят дограмата, ако има нужда. Няма да къртят за заварки и до 20 години масово ще падат панели от санирани сгради. :-)

39

Анонимен

преди 9 години

Грешно трошене на немъчени пари, за поиреден път ГЕРБ правят помен с чуджа баница.

38

Анонимен

преди 9 години

Абе що не вземете заеми за развитието на предприятията или пък да построите някое ново ,да осигурите работни места ,да платите на работниците ,а пък те сами ще си ремонтират жилищата като спрат да си броят жълтите стотинки и да се радват на трохите които им подхвърляте .Явно продължавате да мислите народа за *** щото Ви търпи

37

:-)

преди 9 години

Всеки ден се коментира санирането. Санирането е хубава дъвка. Подъвчеш, подъвчеш ама накрая я изплюеш. Ама с дъвка може ли да се нахрани човек?

36

до 37

преди 9 години

Утре като ти падне панелката поне ще имаш чисто нова баня и ламинат.

35

ПИТАМ!!!!!

преди 9 години

Като ми накъртят стените, плочките и ламината при обследването на заварките на панелите, кой ще ми плати на мен после ремонта?????? Кой ще ми плати трошенето и къртенето на чисто новата ми баня???? Кой питам!!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 9 години

НЕКА НАБЪЛБУКВАНЕТО ДА ЗАПОЧНЕ СЕГАААА !

33

боц до Пламен

преди 9 години

Напротив - ПРЕДВИЖДА НА ВЕРТИКАЛНИТЕ ЩРАНГОВЕ, КОИТО СА ОБЩИ!!!ПАК КАЗВАМ: ПЪРВО СЕ ЗАПОЗНАЙТЕ С ПРОГРАМАТА И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙТЕ!

32

семки и бонбонки

преди 9 години

Павлова брани санирането, защото за нея има семки и бонбонки и комисионнки.

31

боц

преди 9 години

Абе номер 26, първо се запознай с условията и тогава коментирай!НЕ СЕ ОТПУСКАТ ПАРИ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ГРАДОВЕ, А НА ВСИЧКИ И КОЙТО ИЗПЪЛНИ (СПОРЕД МЕН НЕИЗПЪЛНИМИТЕ) УСЛОВИЯ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ И ЩЕ СПЕЧЕЛИ МНОГО!!!Наслушах се на *** въпроси по време на проведените срещи, в град, който не е ГЕРБ, а бесепарски!.Лошото е, че условията са неизпълними и ние се отказахме!Най-гадното нещо в България е, че всичко се политизира и следователно никога няма да се измъкнем от блатото в което ни вкарват Партиите!

30

Пламен

преди 9 години

"Аполитичната" програма на тая трътла ще ви навърви да платите 65% от това,за което сега ви казват, че държавата ще го плати на 100%.Това саниране не предвижда подмяна на ВиК е ел.инсталациите на блоковете, а само подмяна на дограма и външна топлоизолация на фасадата.И всичко това "само" за 1 милиард и 600 милиона евро.Познайте чии фирми ще се нагушат най-добре?!