16

Анонимен

преди 9 години

След всеки путински "хуманитарен" конвой с "играчки за децата" нещата в донбас стават все по-зле

15

Анонимен

преди 9 години

След примирието от есента, бунтовниците са заели повече от 500 квадратни км. Нищо чудно и сега да се надяват да заемат още толкова.

14

Анонимен

преди 9 години

На война като на война.Един иска да се спасява,друг да запази предимството си.Явно е намерението на Киев да оттегли(спаси) войската си от обкръжението и веднага след това да премине в настъпление за което ще използва приетото примирие(както направиха след предишното споразумение от Минск).Поводи ще се намерят всякакви."Опълченците" пък ще искат да финализират това си предимство,един път за да го използват за следващи преговори,и втори път за понататъшна деморализация на украинската армия и разнобой в ръководството.

13

лудост

преди 9 години

Рускоговорящи са обкръжили край Дебалцево правителствени войски от рускоговорящи и въпреки примирието рускоговорящите продължават да се избиват.

12

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Като не знае мира... - дайте му секира на жужето...

11

Анонимен

преди 9 години

До 10По сочените данни, излиза че само руснаци се бия. Представяш ли си какво ще е като се включат и онези които живеят в източна Украйна и вече няма къде да ходят щото урките са им унищожили всичко?

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 10Бездарните бандероци са възпитаници на НАТО така че за какво говорим?

9

до 10

преди 9 години

Да бе...то затова има видео в нета-от живеещите в източна Украйна--даже и *** има в украинската армия-нали...много си наивен бе......Я виж,даже украинската телевизия засне репортаж,за наемниците в Украйна-или си сляп и глух...или си много "умен"...

8

Анонимен

преди 9 години

Препъни камък е защото показва колко са некадърни тези които планират и управляват тази престъпна война.Първо се срина мобилизацията защото народът не иска да участва в престъпления и второ 1/3 от армията трябва да се предаде.Сега ,,сепаратистите" им виновни,че не повзволяват на армията им да напусне котела.А пък армията им как се нуждае от това да напусне Дебалцево и затова не спазва примирието.

7

Анонимен

преди 9 години

Най-после спряха да се трепат

6

Анонимен

преди 9 години

Боевете край Дебалцево безпокоят - кого?Прсенко е обезпокоен като излъга и сега обсдата му е като *** в ***!

5

Анонимен

преди 9 години

"Нормандската четворка" и всЕкакви *** шменти капели само объркват нещата!

4

Анонимен

преди 9 години

До бандеровчеНе стреляте - бомбардирате, също като миналия път!Вие не сте хора на честта ,лъжете като олигарсите дето ви плащат!

3

един от всички

преди 9 години

Захарченко каза: Или излизате без оръжие и без техника от Дебалцево, или няма да излезете живи!

2

Ополченец Рысь

преди 9 години

*** кво примирие бе! ВСУ и ден и нощ бомбят нас.. Никаквое перемирие няма.. Никто не хочеть остоновит оружие.. Мы не искали войну а своя земю бранили...

1

Румбо

преди 9 години

Голям препъни-камък се оказа това Дебалцево!Дали не е защото там има доста войници от европейски дестинации?По-ценен ли е техния живот от на другите или компроментиращо тяхното присъствие?!Защото щом има бойци от натовски държави-нормално е да има и от Русия!