28

Анонимен

преди 9 години

Ясно е че някой незаконно е разрешил срс за над 300 дни. Ясно е и че някой е изтеглил информация за всички граждани на РБ от сървара на МВР. Кой и с какви цели са въпросите

27

Анонимен

преди 9 години

Е ако Борисов не го направи значи никога няма да стане!Всичко друго е смрад!

26

Анонимен

преди 9 години

"Но притеснението ни от това, което СЪМ ПРОЧЕЛ, че действително са, НЕ МОГА ДА КАЖА дори какво е правено,..."---Като не можеш да кажеш какво е направено, от какво се притесняваш? Или толкова си го прочел.

25

МРАВКА

преди 9 години

ТЕЯ ЧЕ НЕ СА РЕДОВНИ СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО,НО ЗА КОИ ЛИ ПЪТ СЕ ОПИТВАТ ДА НИ БАЛАМОСВАТ. ЗАД ТЕЗИ 300 ДНЕВНИ С.Р.С. СТОЯТ РЕАЛНИ СЪДИИ И СЛУЖИТЕЛИ,ЗАЩО ЛИ НЕ ГИ ПОПИТАТ КАКВО ЛИ СА ПРАВИЛИ?

24

mu

преди 9 години

Някои се опитват да тълкуват същността на полицията. Подлост, наглост, и компромати. Трите опорни точки. А някой се опитва да кажат, че службите са върха на почтеността и справедливостта. Боже мой. Демагогия! Престъпници в униформа. Не се обиждайте, докажете обратното.

23

Симеон

преди 9 години

До 23 ss, Ситуацията при мен е по различна. На времето отказах да служа в казармата и затова ме вкараха за 3 месеца в психо диспансера в Ловеч. По късно след като се разведох отказвах да плащам издръжка на децата ми, за което бях съден.

22

Анонимен

преди 9 години

За заема от 16 милиарда лева с 10%-на лихва за 30 години НИТО СТАТИЯ,НИТО РЕД!!!!!!!!!!Така ударно се усвоява чужда пара!!!!!!!За 4-5 месеца служба-24 МИЛИАРДА ЛЕВА ЗАЕМ!!!!Дайте отговор,бе Днес!!!!!Осветлете ни за какво ще се харчат тези парици бе,драги ГЕРБ електорат!!!!!

21

dp

преди 9 години

А бе ако покрай шума отрежат поне част от руските пипала - които знаехме, че имат 100% достъп до всякаква информация и контрол над държавата, сега се чува и публично - пак щее нещо.Няма как да стане от един ден на другия но КГБ агентурата все ще трябва да се изчисти някой ден от обществения ни живот.Веднъж изчистено от руски слуги, в БГ ще се живее като в рай.

20

ss do Симеон

преди 9 години

че кой беше ти? в цял свят се подсулшва ама точно такива като теб никому неизвестни които не живеят а съществуват, и се опитваш да ни убедиш че от оперативните служби има 3ма човека на ден да те слушат как си изневерил на жена си, че сакаш пари от майка си, че си се напил и си пребил децата си айде няма нужда. Стига си живял в заблуда

19

бастър копче

преди 9 години

Другаря Борисов Ви каза да стискате зъби и да правите бебета!Така до 100 години ще станете 100 млн. и ще превземете света.

18

Анонимен

преди 9 години

Ако съм министър и взема шестнадесет милиарда увеличавам пенсии и заплати ама веднага

17

Анонимен

преди 9 години

КАКВИ СА ТЕЗИ ШЕСТНАДЕСЕТ МИЛИАРДА БЕ

16

полицай

преди 9 години

ааа Боко щом не ни даваш вече да правим далаверата нема да гласуваме за тебе

15

анонимен

преди 9 години

Не бе Борисов не червеите са ти виновни.Я ни кажи нещо за новия дълг от 16 млр лв при 10% лихва за 30 години.Ето това искаме да чуем от тебе.Защо ни баламосваш с разните му червеи,кажи ни нещо по съществено,защо мълчиш това ли е най важното което се случва в държавата.

14

Анонимен

преди 9 години

*** смърт на господаря ви САЩ..

13

?!?

преди 9 години

А тези служители дето са го правили това в България ли са или при братя Галеви? Ако са тук, знаете как всичко ще си кажат!

12

емо

преди 9 години

е как къде - на Делян, нали и ти на него се отчиташ... всички в тая държава неговите свински мЪде лижете

11

Анонимен

преди 9 години

Баце има предвид, че откакто Цецо Ухото му потвърдиха 4 годишната ефективна присъда, изпитва дискомфорт от това, че ГЕРБ нямат пряк контрол върху слухтенето.

10

Анонимен

преди 9 години

без да съм чел статията, но заглавието сцепва....нова чалга песен трябва да се направи по него

9

за една шепа долари

преди 9 години

Най-вероятно са обслужвали американските си кукловоди. За една шепа долари. Как иначе Обамата ще подслушва по 4 милиарда телефона, всеки ден?