147

Анонимен

преди 9 години

Тази държава няма да се оправи с продажници от всички цветове. Ако бъдем въвлечени във война ще паднат много глави. И НАТО няма да ги спаси.

146

брaдвето

преди 9 години

до я рускийПрост си повече, отколкото предполaгaш дори!

145

Анонимен

преди 9 години

До Я РусскийРусия ще се премести в мекия корем на Европа---------------- Та даже и малко по-надолу ще се премести....

144

Я Русский

преди 9 години

Владимир Путин подари на президента на Египет автомат "Калашников"! Трябва да се обясни какво означава това, когато един човек дава на друг оръжие? Здравейте руски ракети на територията на Египет. Европа, ти все още вървиш до руските граници? След това отиваме към вас. Себе си силно желание.

143

Анонимен

преди 9 години

България може да стане цел за Москва дори и да нямаме техника. България неведнъж е ставала цел за Москва, дори когато е стояла на задни лапички и е мигала. Единственият начин да не си цел за Москва е ако Москва е с разбита мутра.

142

Анонимен

преди 9 години

155Коми е мнооого на север от тук.Не е на изток.Не обичам да обсъждам сериозни неща с хора, които приказват на изуст, нямат никаква обща култура и общуват със заучени фрази.Просто не приемам мнения от очевидно невежи хора.

141

Анонимен

преди 9 години

Това е Великденска украса!В събота е задушница преди големите Великденски пости.Може и да са последни.

140

Анонимен

преди 9 години

Когато ми говорят, да ме гледат в очите.

139

11

преди 9 години

До АнонименЧия свобода ще плащаш с невинна кръв бе? Свободата не тези, с партийните шкембета или на децата си?

138

Милена

преди 9 години

Всичко се топи като лед, само едно си остава недокоснато славата на Владимир, славата на Русия. Твърде много е принесено в жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко ще смете тя по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане властелин на света

137

Русофоб

преди 9 години

Ако искаш мир, готви се за война!

136

Я Руский

преди 9 години

До Anonymous 136В Русия не ще нежната революция. Благодарим ви, в Украйна погледна. В Русия е създадено движение "АнтиМайдан". Начело на движението уважаеми популярно хората. Опозицията себе си дискредитировала напълно. "Белоленточники" дори и в Москва не могат да се съберат тысячные манифестации, а в Москва на населението на 15 милиона души! А последните ги събрание на самия народ и разогнал!

135

Я Русский

преди 9 години

Днес в Египет, Русия договаря за военно сътрудничество. Гърците също не са против в тази тема да говорите. NATO се движи към Руските граници вече 20 години - Русия ще се премести в мекия корем на Европа. НАТО не иска да живее спокойно? "Аз знам 100 начина как да примами руски мечка от скривалища, но не знам нито едно, как да го върна". Ото фон . Ние не искаме война. А NATO иска?

134

detelina

преди 9 години

Само, това остава сега, да ни вкарат във война, милите ни родни политици!Всичка, Мара ,втаса -ами вземете ни унищожете, та да мирясате!ПРОДАЖНИЦИ!

133

Я Русский

преди 9 години

"въпреки че министърът на отбраната Николай Ненчев вече заяви, че това не означава подготовка за война"Ракетни удари на първо място нанася на отборен и координатори. Министър на отбраната трябва да го знаете. А в отговор на "Черноморския флот на Русия започнаха военни учения в Крим". Интересното е, че предизвика военни учения? А когато Кипър ще подпишат договор за създаване на военни бази на РУСИЯ на своя територия - доста ще бъде забавно. Подписването на договора на 21 февруари. Здравей, Европа! Ние се върнахме.

132

Анонимен

преди 9 години

Браво на 138

131

Симпатизан

преди 9 години

Миков много си зле

130

gg

преди 9 години

До Анонимена на Изток , какво има Коми ,Гулаг и войни ...там ли ти се ходи.Голяма част от Българите на запад работят .Ти ,какво си мислиш ,че ще те чакат на летището с цветя и рози ..Отиваш почваш от нулата и се реализираш .Има си социлани помощи и голям % от нашенците ги ползват в различни страни от ЕС .Неговоря само за Бай ,а и за натурални Българи.Нека видим ,какво ще ти предложи Русия ..Едно НИщо Глад мизерия ,робски труд и братска обич.Ако не ми вярваш виж Армения ,Беларус,Украйнa

129

Анонимен

преди 9 години

Г-н Миков крайно време е да вземеш категорично решение срещу НАТО и ЕС иначе ще видиш ,че Сидеров ще те изпревари още на местните избори...а след това не те виждам в полезрението на Българския народ...

128

МРАВКА

преди 9 години

ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И МЕДИИ СА ДОЛНИ МАНИПОЛАТОРИ.НЕ СЕ ОПИТВАИТЕ НЕГОДНИЦИ И ПРОДАЖНИЦИ ДА НИ ПРАВИТЕ НА ***.ВИЕ НАПРАВИХТЕ БЪЛГАРИЯ МИШЕНА НА РУСИЯ.ДАНО САМО НЕ Е ЯДРЕНА .КОГАТО ПОЧНАТ ДА ПАДАТ РАКЕТИТЕ НА СОФИЯНЦИ ЩЕ ИМ ХАРЕСА ДА ПОГРЕБВАТ ДЕЗАТА СИ И БЛИЗКИТЕСИ.ЧАК ТОГАВА НА *** ЩЕ ИМ ДОИДЕ В АКЪЛА ЧЕ Е РРЯБВАЛО ДА ПРОТЕСТИРАТ И ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА БАНДАТА ПРОДАЖНИЦИ ДА НИ ПРЕВРЪЩАТ В ПИОНКА НА С.А.Щ.