11

Анонимен

преди 9 години

И какво ще командва този команден център, ние нямаме армия аххаха

10

Анонимен

преди 9 години

Не искаме война! Ако той иска да умира негова си работа, аз не искам! Вън НАТО от България!

9

Анонимен

преди 9 години

Тоя не разбра ли, че не искаме щабове на НАТО в България!?

8

Бригадир с каскет

преди 9 години

А ние можем да го сринем за около минута и три четвърти - 100 сек. за един метър бикфордов шнур, 0,2 - 0,3 сек. за самия взрив и после още 5 - 6 сек. да се срине тая гнусотия и да не мърси свещената българска земя.От края на Втората Световна война до влизането на американските окупационни бази в България не е имало чужди войски.Сега сме под американски ботуш, но няма дълго да търпим.СЕПТЕМВРИ ЩЕ БЪДЕ МАЙ И БЪЛГАРИЯ ПАК ЩЕ БЪДЕ СВОБОДНА

7

българин

преди 9 години

а може и въобще да не стане.онзи ден премиера нали каза, че ще се допита до НС по този въпрос, тоест- до народа,ЧАКАМЕ!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Като ви омръзне да го използвате може ли да го ползваме за обществен *** или мол?

5

Анонимен

преди 9 години

Трепери Русийо, 40 чантаджии ще цъкат карти и ще се почесват на бюрата си.

4

Анонимен

преди 9 години

Не ни трябва този център и не ме интересува за колко време може да се построй! Янки, вървете си вкъщи! Не искам страната ми да става непотопяем самолетоносач като компенсация за изгубения за вас кримския полуостров. Човек трябва да знае, кога да спре.

3

11

преди 9 години

Този е опасен за държавата и народа.

2

все тая кой

преди 9 години

каква заплаха от изток бе нещастнико ... и аз гласувах за тия !!! бройте два гласа по малко на следващите избори .... долно продажно племе ...

1

Анонимен

преди 9 години

Тоя същият аграр вчера най-убедително напояваше материала, че центърът щел да стане до две години, днеска щял да стане до няколко месеца.Такова чудо е военен министър?Или вчера е излъгал - или лъже днес. Или не знае и си приказва какавото му дойде на езика.Дали е лъжец или *** - няма значение. Трябва да бъде разкаран веднага!