24

Анонимен

преди 9 години

Комунистите винаги търсят враг, за да насочват недоволството на хората в него, а не в НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ на правителствата!ЕРП тата работят много по-добре, от колкото некадърните държавни служители.Но явно, на някой му се иска да се прекратят сегашните договори и енергетиката, атомна,нефтопреработвателна и т.н.да отидат в ръцете на руснаците и нашите русолизци.

23

Анонимен

преди 9 години

Куче влачи диря няма. Всички тия приказки са за да могат да крадат по-лесно, а ние да си викаме - ми те гледай как са се загрижили. Намалете цената на тока! Вместо с камъни да ги посрещнем, седим и умуваме. Тия престъпници само от това имат нужда.

22

Анонимен

преди 9 години

До енергитик: Ей една торба пари платих за един хладилник пък то костана, малко застудя на вън и не може да смогне, много ток харчи

21

Анонимен

преди 9 години

Всички са един дол дренки, ***. Тоягата трябва да играе, тояга.Моите уважния ама Г-н Добрев ама бая ме ядоса в интервюто си сутринта, какво искаше да каже с това саниране, сякаш тук в Бг живеем в кофтори.... 90% от сградите около мн са санирани Пвц дограма и т.н Винаги ще си намерят управдание

20

Дръндер

преди 9 години

"но изключи вероятността да са сбъркани показанията, посочени от електромерите" Смятам, че политиците не трябва да говорят за цената на тока." Ми да Телянчо Добрев пак мучи простотии! Ми като смяташ така пак ще ви свалим от власт, няма да е сефте! Но вече няма да може да се върнете, защото щом с един милион едвам се задържахте на власт, какво остава ако поне 1/3 от тоя милион се извърне от вас?

19

Анонимен

преди 9 години

Кучетата си лаят, кервана си върви

18

az tam

преди 9 години

Спокооо :) Нали точно зарад тия сметки Бат Бойко падна от власт преди две години. Що не мислите че сега пак чрез ЕРП-тата някой се опитва отново да прави същото ...

17

до 19

преди 9 години

В момента са по високи от германските. А работа , заплати?

16

Анонимен

преди 9 години

До Енергитик, Ей ***, не се прави на много знаещ, всеки знае какво ползва и горе долу колко ще му е разхода... и като си толкова голям разбирач, айде кази как при мен сметката ми е с 50 лв повече? Като нямам нито бойлер нито климатик за отопление ( ползвам газ)

15

IA

преди 9 години

Откъде ЕРП-тата ще избият парите за глоби?

14

до 19

преди 9 години

Ела да платиш моята тогава !

13

Анонимен

преди 9 години

Сметките за ток трябва да са високи. Само мързеливците се оплакват от тока.

12

T_T

преди 9 години

мм незнам дали няма да е по-добре да се плаща средна ритмитчна сметка на месец.. един вид- изчисляват ти колко харчиш за година, разделят го на 12 месеца и ти пласщаш тази сума всеки месец. Накрая на годината идва приравнителна сметка - изхабил си повече ток дай 50 лева, изхабил си по-малко ток - ето ти 50 лева... холандците така го правят.. при нас обаче дали ще работи...според мене ще буде по-спокойно като знаеш че сметката ти е тази за тези 12 месеца..

11

социолог

преди 9 години

Хайде анонимен другарю от 5 тръгвай да протестираш , а не да стоиш пред компа и да се криеш под полата на жена си . Гърците като протестират излизат милиони и се бият на живот и смърт с полицията. Миналата година имаше 20 старчока на т.н. контрапротест пред пилоните на НДК . Сега др. Путин си има грижи с Украйна и няма кой да плаща на *** за протести .

10

Анонимен

преди 9 години

"От 20 000 лв. до 1 млн. лв. е глобата, която може да отнесе Енерго - Про заради двете сметки за ток с една дата за плащане, които..."И да глобиш, и да не глобиш дружеството, все тая. Ще си избие глобите през сметки на някакъв етап, ако вече не го е сторило. Смисълът от тази санкция е да се играе по правилата. Затова и тя трябва да е персонализирана и % от доходите, като се разпростира върху всички по веригата - от директора до инкасатора. Иначе си остава популизъм и веене на вентилатор.

9

Енергетик

преди 9 години

Само моята сметка за миналия месец е 30лв???Да, ама ползвам парно и топла вода. ЕСТЕСТВЕНО, че сметките в зимните месеци са по-високи!!!!Тряа да си тотално ***, за да знаеш, че си ползвал климатик, духалка, радиатор, бойлера подгрява много по-студена вода от лятото и ползва много повече енергия и да си мислиш, че някой се мъчи да те прецака.Дали има една, две или пет сметки те са за ИЗРАЗХОДВАНА ЕНЕРГИЯ, която струва пари (НАЙ-МАЛКО В ЕВРОПА).Откачам, от толкова НЕАДЕКВАТНОСТ!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Единствения начин е едно парче кабел, и да си *** майката. Тия от писане и жалване не разбират.

7

Анонимен

преди 9 години

Явно е, че без протести няма да стане.

6

Ронин

преди 9 години

Ако Бокич си беше изпълнил предизборното обещание за, което беше избран първия път, да се разправи със стартите червени муцуни(той самия е е от новите - това е друга тема) и да разкара монопола в ЕРПтата(или самите тях) - сега янмаше БСП/ДПС пак да му палят чергата с ноемра от по-миналата зима! Отделно няма ли комисии за монополите в ЕС, че така сас е умлъчали на този ЗОНИРАН монопол - ааа фирмитес атехни и си траят - двойния стандарт...

5

Папата

преди 9 години

Че сметките са нагалсени е ясно и на бедните самолйски деца.. ДРУГ е въпроса - КОЙ? Дали БКШ-нови-ГЕРБ като дойдат ан власт им развързват ръцете или БКП-стари-БСП-ДПС иамт верни инсталирани хора, които правят поразиите със сметките ?!?!