16

Анонимен

преди 9 години

10.нормално ли е хората да живеят с по 150 лв пенсия,нормална ли е безработицата,нормални ли са цените на стоките,нормални ли са убийствата,нормални ли са домашните кражби,нормални ли са телефоните измами,нормални ли са фалиралите банки,нормална ли ни е съдебната система,нормална ли ние БДЖ,нормални ли са ни политиците,НОРМАЛНА ЛИ НИ Е ДЪРЖАВАТА.ЕТО ЗА ТОВА ВСИЧКИ СА ПАЧИ.

15

Анонимен

преди 9 години

До Паток......,, Бойко Борисов спря три енергиини проекта на България ,,Думи на Румяна Бъчварова ,заместник на същият. Не си смучи пръстите на краката ,та да излъжеш.

14

Иван

преди 9 години

Много смешна държава. Излиза един министър и казва, няма да има линейки за ромските квартали. Изведнъж става идол на всички, понеже е яхнал вълната, а никой не се интересува, дали в действителност линейките не ходят вече в тези квартали.

13

Анонимен

преди 9 години

Колко е свежа! Можеш ли повярва, че с Янаки Стоилов са ергенували заедно в юридическия! Той изглежда като да и е вуйчо!

12

Анонимен

преди 9 години

Ами посрещането на *** в Сливен с плакати ,,Ти си срам за нацията ,, не е ли нещо като вот на доверие. И уж ,,свобода и демокрация ,, и нито слово от ,,свободните ,,медии. И ако е по-свестна за нЕкой ,дали е по-свестна ,защото е била ПАРТИИНА СЕКРЕТАРКА на Румен Петков в Общ . народен Съвет-Плевен.От примерен и възторжен член на БКП ,внучка на партизани от отряда ,,Чавдар,,,днес демократ.Дали това я прави нащо уникално по -свестна?Примерно .,,червен демократ,,Уникална свестност.

11

Паток

преди 9 години

ДПС си свърши работата! Потока отиде в Турция! Ако преди година и половина имаше коалиция между Герб и БСП, нямаше да е така.

10

Анонимен

преди 9 години

В този сайт червения *** си пише каквото иска и никой не го трие . Да обиждаш председателя на НС с *** е нормално , така ли ?

9

до 6

преди 9 години

Поздравления! Позицията на Местан е изгодна за Герб. Значи, виждате ли добрия Борисов и ония гадни министри от РФ, както вдигащия рейтинг доктор Москов! Така, при вътрешнокоалиционни преговори герберстите получават коз срещу партньорите си. Ще кажат, че герберските министри се справят, а Москов, Калфин и другите предизвикват недоволство. Железен аргумент, подкрепен с доказателства и искане за вот.

8

АнаЛиз

преди 9 години

много си повярвахте , само не забравяйте , че точно ДПС на два пъти ви спаси при гласувания ...уж сте коалиция с реформаторите и патриотите , а в един момент трябва да разчитате на подкрепата на местанчо.И за слепците е ясно , че пак го играете доброто и лошото ченге , не случайно ДПС в момента има много по важна мисия от Вас.От няколко години придърпва почти всичкия ромски вот , като се има предвид че те постоянно нарастват след няколко години ДПС ще имат минимум 25% , и нещата ще се обърнат

7

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

И каква е равносметката от всичко ?Москов спечели лекарското съсловие на страната на управляващите.ДПС спечели всички !Разделяй и владей !С две думи все печели коалицията БОСТАН !

6

Анонимен

преди 9 години

В скандинавската митология ето това на фотоса е образът на оная с косата, която ви води в един друг свят!

5

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

ДПС и ГЕРБ ни разиграват цирк, за да прикрият БОСТАНА !

4

Анонимен

преди 9 години

С две думи: Местан яростно защитава насилието и беззаконието , а БСП го подкрепя безрезервно.

3

до 3

преди 9 години

Възхищавам се на високоестетическите ти норми. Искаш ли да я гушнеш?

2

Анонимен

преди 9 години

Нали? ***.

1

Анонимен

преди 9 години

ух,каква е убава какаЦецка