49

кубанская столица

преди 9 години

до 59. Може би вие очаквахте, че русите са били дължны да ви съдержаха? Ако искахте съгурност, вие можехте да се объявахте за 16-та република. Ала вие искахте независимоста. Вие я са сполучили. Какви претензии? И днес всичко струва парите.

48

Анонимен

преди 9 години

Гледах брифинга на Б.Б. и Шефчович ... жалка работа и много празни думи. Мислех си колко стотици българи има, които биха били супер премиери и биха защитавали българските интереси. Някои сънародници си избраха човек за премиер, надскочил в пъти нивото си на компетентност. Да гадаем ли каква ще бъде разплатата?

47

Анонимен

преди 9 години

До кубанская столицаХайде да си пишете на вашите форуми! Ние не пишем там,но знаем и колко плюете по нас. Аз поддържам руският президент за многополярният свят,но като прочета коментарите ви за нас имам желание да почнем да давим руснаци в Черно море.

46

Анонимен

преди 9 години

Аз природен газ не ползвам, който ползва да си прави хъбче на талпата!

45

хахахахаха до 58

преди 9 години

да,нищо н зависи от българия и българи,ти го казваш,тогава защо се сърдиш?

44

до 58

преди 9 години

нищо не сме предали,много добре знаеш,че нещата се диктуват отвън,а ни предаде ваш мишка кошелек,из Ставрополя,знаеш такого?

43

кубанская столица

преди 9 години

Нищо не зависи от България и българи, ала те продължават нещо да обсъждават. Какво? Газпром каза, ЮП затворен ОКОНЧАТЕЛНО. Напрасно българи се надяват, че се превръщат в някой газови ХАБ и ще распределяват газа. Наивно очаквате, че русите ще ви дават газ да го распрелеявате. Те искаха сами да направят това. Моля, поясните за мен, на що се надявате? Вы предали русских в очередной раз. И сте сполучили достоен отговор. Добре дошли, "братушки"!

42

БМ_21 Град

преди 9 години

Абе усети се бат`Бойко, че нещата вървят много на зле и сега се опитва да направи нещо .. както се казва да не сме капо! Прави са форумците "изпуснахме питомното, сега ще гоним дивото" .. нашенска работа. Бойко усеща евентуалната катастрофа и сега гледа да се посдобрим с братушкшите .. идва 2017г., когато изтича ресурса на 5 и 6 енергоблок на Козлодуй, без разрешението на "Росатом" за продължаване експлоатацията блоковете отиват за скрап, а цените ще скочат с 250-300% .. шок и ужас!

41

преди 9 години

Ако фалира американската шистова революция( а тя на там се е запътил), ще платим с лихвите всичката евтина газ и петрол. Сега мачкаме Русия,след 2-5 години Русия ще мине върху нас като валяк. От 1986 до 1999 година петрола струваше от 9 до 24 $,след това заради не достатъчно инвестиции в този сектор цените стигнаха до 145$ и се консолидираха на 100-110 $. Сега ни чака същото. Въпросът е кога ще започне да липсва петрола на пазара.

40

ggggg

преди 9 години

Boko zatvora te zove

39

Анонимен

преди 9 години

"Генералът на българската енергетика е българското правителство и граждани, а не Русия, категоричен беше комисар Шефчович."Мне и ние не сме, след влизането ни в ЕС, генералът в българската енергетика е ЕК, на нас ни се забранява да взимаме сами решения (в Брюксел имат странни разбирания за държавен суверенитет) Само прочете изказването на Борисов от днес:- Сега аз искам от Европейската комисия да ми се отговаря с "да" или "не" по темата, да се казва ясно "това може" или "това не може"...

38

от москва

преди 9 години

Споко, ще има тръба, ама в гъ'а.

37

baxb

преди 9 години

Vijte go kuv e smeshen

36

Гербераст

преди 9 години

Борисов ще *** Путин в Г3, помнете ми думата.

35

Анонимен

преди 9 години

Въртят, сучат, накрая пак газ от Русия. Да ги питаш брюкселските зелки за какъв *** правеха циркове в продължение на месеци и те няма да могат да ти отговорят.

34

баи Ганю

преди 9 години

Хаиде кажете ми сега "има ли някаква разлика в говоренето,в поведението,деиствията,слугинажа,политиката,фантазиите,обещанията и простотията, между учител и ученик?Тест между баи Тодор и Борисов.Поведение на вечно хитруващ шоп.Добре е усвоил маниерите на тато и народът му се вързва на приказките.Ноооо! Има едно голямо НО,за всичко това.и то е ,че сме виновни ние които ги избираме уж чрез тях да спасяваме отечеството.Както винаги пак сме допуснали грешка" оооо неразумнии юроде".

33

убавец

преди 9 години

Боко , евала , аферим ,машала 200 милиона куб метра ? По южен поток щяха да преминават 64 милиарда куб метра ! Освен това се премълчава факта , че ще се захранва хъбчето посредством шистов газ (Последния е борсов балон ) Освен това ЮП щеше да е гарант за националната сигурност Въпреки целия *** на корупция около проекта ,щеше да излезе в пъти по евтино от подръжката на армия Гледай с Керито и Англосакса да не запалите война и да въвлечете страната в нея Мисли малко преди да казваш YES SIR !

32

Монархист

преди 9 години

Вместо да мисли как да привлече инвеститори, нашия отишъл там да говори за газови хъбове. И после очакваме да живнем малко...

31

123

преди 9 години

Изпуснхме питомното, сега ще гоним дивото.

30

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Не е "газов", а е "гол" и не е "хъб", а "х.й" !Това получи България за слугинажа си на Запада !Българският народ умира от глад и мизерия. най-бедни сме в цяла Европа !Вместо да се търсят всякакви начини за създаване на работни места, за производство и за съживяване на загиващите региони в Северна България, ние сами отблъскваме инвестициите ...Днес още 1 000 човека останаха без работа !Още 1 000 български семейства останаха без доходи.1 000 служители на БДЖ бяха съкратени ...