7

Генерал

преди 9 години

До макетоНе мой така бе,къде *** пращаш? Ний ,военните,сме за украшение! За война си има граждани - тях да ги пукат душманите!

6

СЪГЛАСЕН

преди 9 години

До КОМИНТЕРННа място , че иначе след време ще стане , като с царя дето разпродаде енергото и направи една камара глупости.

5

КОМИНТЕРН

преди 9 години

"нашите антиинтеграционни настроения като генезис на българския род така или иначе в скоро време ще се преосмислят" - Единственото което ще преосмислим , ще бъде дали да ви разтрелваме на място предателите или да ви предадем на Народен съд !

4

анонимен

преди 9 години

Предлагам по-радикално решение - закрива се Военното министерство и всичко преминава към МВР.И без това към момента са неясни функциите на мижавата ни армия.Има един куп хора там, които да излязат в пенсия, както и намаляване на администрацията.Тогава няма да има и прехвърляне на отговорности.

3

инженер-пенсионер

преди 9 години

Просто срамна и безотговорна работа . МВР и МНО са министерствата , които са най облагодетелствани и със заплати и с ранно пенсиониране . Сега когато държавата има нужда от тях се надпреварват да обясняват кой трябва да пази границите . Ами те и двете министерства , а не стрина ми Гина .

2

анонимен

преди 9 години

Имам един въпрос към господина, който може и да прозвучи наивно.Защо поддържаме армия тогава?????????????Че и един куп генерали и началници? За какво ги издържаме?

1

макето

преди 9 години

с две думи и мвр и армията са институций в които по закон се получава заплата и не дай боже некой да ги накара да свръшат нещо ами ако наисина се случи че трябва да си изпълняват задълженията ?????????