40

Анонимен

преди 9 години

Е за какво да ходи до полицейско управление, за да му прекратите издирването, нали вече знаете къде е? То вие го издирвате, а не той вас.

39

българче

преди 9 години

Стига с тези евтини бебешки залъгалки.Писна ми да ме правят на зомби с такива глупости,само за да могат да ни замажат очите за големите далавери които вършат.Какво стана с пенсионните фондове,кой иска да ги ограби?Защо и аз който живея на квартира трябва да плащам за саниране на някого си?Къде са парите на КТБ и защо пак аз трябва да плащам?И още многоо?????????

38

Joro

преди 9 години

Тая жена да си наеме частен дедектив а тоя Лазаров да го направят квартален отговорник и да поеме кв. Факултета.

37

баи Ганю

преди 9 години

баи Петко е на секретна мисия.Набикаля зад граница бившите контра разузнавачи и разузнавачки и не е длъжен да оповестява къде е и защо е там.Не се бъркаите в работата му.Спрете издирването му!!!!!

36

?!?

преди 9 години

Тоя се върна в детството и си играе на Стражари и Апаши!

35

L.

преди 9 години

"Той (Лазаров) го призова да се яви в полицейско управление, за да спре издирването му"Има и още един начин - да го намерите. Ама тогава ще се запитате "що го търсим тоя" и "кой поиска да го търсим". Дано човекът да не е при любовницата си - голям цирк му спретнаха.

34

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Twin Peaks - 2 Мистерия и загадки

33

Анонимен

преди 9 години

АЗ отдавна писах че виждах при комшийката с големи цици. Нещо и тя изчезна какво прави полицията

32

Даола

преди 9 години

Къде са братя Галеви? А Христо Бисеров? Какви държавни тайни би могъл да " изнесе" този Петко ?

31

Анонимен

преди 9 години

абе я цялата банда МВР началници да си подават оставките. *** и некадърниците - 3 седмици не могат да намерят в Гърция човек, който не се крие!

30

Анонимен

преди 9 години

Да, да... И един мармот завива шоколада в станиол...

29

Въх

преди 9 години

Оставете го Сертов да си почине, кажете какво стана с Бисеров? Има обвинен за КТБ? Ко прайм с битовата престъпност? Кога ще си подава оставката Лазаров?

28

Анонимен

преди 9 години

На всички вече стана ясно че петко Посеров е пълен ***.Представете си само че жената на шефа на ФБР го пуска на издирване чрез Интерпол а той разцъква на плажа в Канкун.няма такава държава с толкова *** народ.

27

Ф.Е.Джеджински

преди 9 години

Това е класическо елементарно комунистическо мероприятие. Ако, наистина Сертов е "хванал гората" по лични причини, със съвременните средства за комуниация ще е локализиран за 24 часа. За тези 20 дни дакато уж го търсеха, колко други далеч по-значими новини останаха на заден план ?!? Прочее мероприятието продължава, защото Петко още не е изпратил на семейството си Мейл - Наздраве, Весела Коледа и Честита Нова година ...

26

хаха

преди 9 години

Човекът отишъл да си почине от българските простотии, интриги и партизанщина, тия "нашите" тръгнали да го търсят като някой престъпник. Оставете човека на мира, бе. Не е длъжен да ви се явява и да ви се представя, не е обвинен в нищо. сто не иска да гледа гнусните мутри на българските партийни престъпници Това е.

25

баи Ганю

преди 9 години

Нали истеглил 8 хл.мангизи.Сега някоя гъркиня се облажва.Решили са заедно да празнуват коледата.Това е положението и веднага по всички направления да спре издирването защото се потроши маса народна пара за баи Петко.Мен дали ще ме дирят така когато ме прихванат карастанчовите дявори?Едва ли!

24

Анонимен

преди 9 години

никаква причина да следи медиите в България. Той дори може и да не знае, че го издирват.

23

Анонимен

преди 9 години

Гафът е на жена му, че е споделила с близък за напускането на дома и той е уведомил полицията. Тя най - вероятно не е споделила с този приятел, че не се разбират и Сертов я е напуснал /сигурно й се е струвало, че няма да изпълни намерението си да я напусне/ и така духът е излязъл от бутилката. Отмъщението на копчето. Напомня ми историята с Калина Илиева, когато Мирослав Найденов я жалешепо радиото, че е болна от тежка болест, а баща й се обади по телефона възмутен и каза, че дъщеря му чака бебе... и оттам като се почна....А Сертов, ако надлежно е заявил на жена си, че я напуска, няма ни

22

disel

преди 9 години

В ИСПАНИЯ ДИЗЕЛА Е 0.88 ЕВРО ЦЕНТА ЗА ЛИТЪР КОЛКО Е В *** ПОД КОМАНДВАНЕТО НА *** БОРИСОВ?

21

Ким Филби

преди 9 години

Ами ако някой матрос с прилика на П.С. вече на кораб в посока североизток?!? какво става с тайните на НАТО и българските потайности?!? Само вариант!!!