240

До Великая и могучая

преди 9 години

Ти си много зле бре ! Защото си не особено грамотен бре! Платили са ти да пишеш глупости бре! Но липсата на мозък не е порок бре! И ако някой е болен това те раздва така ли бре ? И като цяло взимай си 30 цента на пост и бягай да си играеш БРЕЙЙЙ!

239

Великая и могучая-3

преди 9 години

До АнонименА бре смешнико анонимни бре!Щото не ти ИЗНАСЯ и не ти ОТЪРВА и не те УСТРОЙВА истината която съм постнал и за тва ме изкарваш платен коментатор!!!??? Ха ха ха!!!Бууууухахаха!!! Аз съм материално осигурен бре ***!!!Впрочем към днешна дата 10 $ вече гонят 1000 рубли бре ***!!! Тва са много пари много нещо бре!!!А късоръкия кремълски гном е обречен и хич нема да го бавят рашън олигарсите-не само ще го елиминират ами и милиардите на джуджето ще си присвоят бре!!!Неизбежно е!!!

238

Анализатор

преди 9 години

А колко ли американски и европейски автомобилопроизводители ще затворят в Русия. А ако Русия спре работата на множеството предприятия в стопанският отрасъл и машиностроенето в САЩ , който контролира чрез трети лица - юридически и физически . Колко ли безработни американци ще има и докъде ще стигне ръста на инфлацията ? Но САЩ както винаги чрез ФЕД/частно дружество/ ще си напечата нови долари и готово. Някой трябва да спре двамата големи да си мерят ....... , и това трябва да е майката Европа

237

Великая и могучая-2

преди 9 години

Една страна е велика когато населението и е велико-демек си живее богато и доволно!!!Като Франция например бре!!!Или Германия или Италия бре!!!Величието не се измерва с големината на странага а с благосъстоянието и!!!Разбрахте ли бре юнаци-*** бре???Жалки сте и сте обречени неизбежно на отмиране-като динозаврите бре!!!пп-До тук я докара гнома кремълски и неговата олигархична клика!!!Той е болен от рак на панкреаса в последен стадий и не му остава много!Дните му са преброени бре!Ха ха !

236

Анонимен

преди 9 години

До Великая и могучая!!!колко цента взимаш на коментар?едно и също дращиш с бясна скорост, *** като те гледам, трудно докарваш повече от 10 долараАко искаш помощ, дай само опорните точки!

235

Великая и могучая!!!

преди 9 години

Леле леле-къде викаше Самарджич от Горещ вятър!!!Колко е жалко да си *** и заблуден и неинформиран БГ кон с капаци русофилистичен бре!Рассия била велика страна!А бре що не знаете къв скотски живот живеят около56-78 милиона руснаци сега бре?Особено в Централната и част бре!По зле са от преди 25 г когато беше СССР бре!Откак Русия стана капстрана с мегаолигарси цари тотален глад и мизерия бре!Не повече от 25-30 милиона живеят горе-долу сносно!Ха ха ха!!!Е тва е Путинова Русия-хиперинфлация и глад!!

234

Анонимен

преди 9 години

След 1989 г. САЩ избягват директен военен конфликт с Русия и използват само марионетки като Чечня, Ислямска държава, Грузия, Украйна, джихадисти, талибани да се бият срещу руснаците.

233

абе

преди 9 години

Путин да натиска копчето и да се свършва с безчовечното човечество.

232

Анонимен

преди 9 години

Еех, много им трябва война на американците, но дано скоро тази война, която бленуват, да е на тяхна територия, а не далече.

231

Анонимен

преди 9 години

до 289Кой на кого е разказал играта, тепърва ще видим. Ако някой си мисли ,че Русия ще стои и ще гледа, явно е лош оптимист.

230

Austin Powers

преди 9 години

Една бабичка (Меркел) и най-слабия президент на САЩ от 50 години разказаха играта на богатир ***.

229

Шоп

преди 9 години

До Анонимен 229Мразя българите-самодоволни еректилни ***,на коите двете им ръце са дълбоко заврени в за*ниците,но с широко отворени усти бълващи псувни и тъпчещи се с долнопробна ракия и мезета до пръсване.Нямам нито една причина да желая бъдеще на този злобен примитивен народ.Апропо,жените ви са *** алчни к*рви.===================== БРАВО! МАМА РУСКИНЯ ЩЕ ТЕ ПОГАЛИ ПО ***!

228

Шоп

преди 9 години

До Тервелзначи САЩ ще финансира Украйна с 350млн. за да води войнаа за съюзника си в НАТО България и 1 долар няма...------------------ Ти долари ли искаш? Запиши се доброволец в Десен сектор тогава.

227

Анонимен

преди 9 години

Нови санкции до края на седмицата готви САЩ за Русия-ЗАГЛАВИЕТО..........Ало, журлналистите, учили ли сте Български език в училище?Цитат от неграмотността Ви -"готви САЩ за Русия"САЩ готви???Чорба ли готви, или?!?За словореда в заглавието просто нямам думи, тотална неграмотност!

226

Анонимен

преди 9 години

Аз пък готвя на дърва

225

Анонимен

преди 9 години

Че какво му е на Обама, Путин по-добър ли е ?Обама няма да е президент след две години, докато Путин ще е доживот, затова трябва да му сложат шапка.

224

без страх

преди 9 години

Уважаеми американци! Направете импичмънт на Обама и си изберете някой нов, по-добър президент. В противен случай има опасност Обама да доведе Сащ до расова война, а света до Трета световна война.

223

Анонимен

преди 9 години

суверенна и независима Сирия?! Доларът ще последва рублата и ще попадне отново в кошмара си от април 2008------хехе "кошмара", със долара можеше да се купи същото което и преди "кошмара", това че в бг се е продавал за 1.37 лв , никой в хамериката не го интересува.

222

Берлин

преди 9 години

Няма лошо. Малко санкции ще им дойдат добре на ушанките. :)))

221

Тервел

преди 9 години

значи САЩ ще финансира Украйна с 350млн. за да води войнаа за съюзника си в НАТО България и 1 долар няма...вноската в НАТО ни е 20млн. лв. годишно...