10

Роско

преди 9 години

Имаме 6 млн,които са БЕЗРАБОТНИ - 3 млн пенсионери, 2 млн ***, 1 млн сакати,безработни,инвалиди,болни,деца,студенти,мързеливци,затворници,ученици-всичко това харчи вода,ток,ядене,парно,телефон,дрехи,обувки,техники,лекарства,точи здравната каса,пенсионния фонд и дърпа д-вата назад. Имаме и 1 млн *** дето бачка ,за да издържа горепосочените крале. Имаме и 2 млн имигранти,които никога няма да се върнат,щото са били изнасилени от този социализъм.Роси да ги трепе с ЕБОЛА и с помощи от МУХОМОРКА

9

Анонимен

преди 9 години

Много ясно, че не е добра новина.Хрантутниците от комунизма са свикнали без да бачкат някой друг да им изкарва парите.Аз не съм навит и не мога.И аз имам семейство.Пак ще окривам приходи, не ме ***, не мога да плащам за толкова пенсионери и псевдоинвалиди.Който иска и може да плаща.

8

Анонимен

преди 9 години

Стигa вече с прaзнодумиятa около тия реформиКои реформиКaто онaя, с която попрaвихте конституциятa и зaбрaнихте нa прокурaтурaтa дa рaзследвa привaтизaционни и концесионни сделкиМи то товa си е плaднешки грaбеж Тия реформи целят дa ни довършaтЗaщо не реформирaте приходите и зaплaтитдВижте кво стaвa с бг лекaритеТук ще стaне един ЧAД

7

Кандидатпенсионер

преди 9 години

Мен замразяването на пенсионната реформа ме устройва идеално...Стига сте умували,ами вдигнете възрастта на категорийните и то според длъжността...Едно е да си полицай,друго е да си чиновник в полицейския участък напр.Големи изненади има и в минималните осигурителни прагове,напр.магистър-фармацевт има осигурителен праг ,колкото и професия пчелар...Говоря за магистър-фармацевт ,а не за собственик на верига аптеки...Върнете доверието в осигурителната система,а не *** да си бият пред камерите..

6

Питам се

преди 9 години

Кой дявол те докара във властта бе президенте?Щом нещо е в полза на избирателите значи е лошо.Да те вземат дяволите скоро дано.

5

Пу

преди 9 години

Споко, Роска! Ти си до веки веков осигурен!Като Желката и Смихнатия.

4

Анонимен

преди 9 години

Я вземи и спри пенсиите, та да се кротнеш

3

Анонимен

преди 9 години

ВДИГАНЕТО НА СТАЖА ЗА ПЕНСИЯ НЕ РЕШАВА НИКОЙ ПРОБЛЕМ. ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕРЯТ ЧАСТНИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ ДА СЕ ВИДИ КЪДЕ СА ПАРИТЕ И КОЛКО СА РЕАЛНО И ТОГАВА ДА СЕ ПРЕДЛАГАТ РЕШЕНИЯ.

2

Анонимен

преди 9 години

Кратуната като не слуша какво му говорят специалистите, а слуша скапания казионен профсъюз с другата кратуна Пламен Димитров, кой му е крив.

1

Анонимен

преди 9 години

ЕМИ РАЗБИРА СЕ, КОЙ ПРЕЗИДЕНТ, МИНИСТЪР ИЛИ ДЕПУТАТ ИСКА ДА СЕ ПЕНСИОНИРА ТОЛКАВА "МЛАД"? ТЕ ИСКАТ ДА СИ ПАЗЯТ ПОСТОВЕТЕ АКО МОЖЕ И ДО 90 ГОДИНИ. ОБАЧЕ ХОРАТА НЕ ИЗДЪРЖАТ, ЩОТО БАЧКАТ.