36

оффф

преди 9 години

стига бе стига с тези лоши новини стига мрънкахте зад монитора писна ми от тази отрицателна енергия ..казал е един велик човек дела трябват..

35

Баце Вакарелски

преди 9 години

Защо Орхан Исмаилов и още няколко души от РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК са на посещение в ТУРЦИЯ ? Защо няма хора от ДПС или те са втора смяна ? Стига глупости и заблуди ! Ако журналистите сте прости или купени то има и такива хора дето знаем по няколко езика и следим и чужди медии ! НЕ СТЕ ОСНОВНИТЕ НИ ИЗТОЧНИЦИ НА ИНФОРМАЦУЯ

34

Анонимен

преди 9 години

Дай му на българина рая да управлява, след 20 години там ще е пустиняк! Арабите от пустинята направиха рай, българите рая го превърнахме в ад! Повече турци в управлението е последната ни надежда!

33

бaй ти Мaркa

преди 9 години

Едни Мунчовци много ревaхa кaк Сидеров бил си дaл "злaтния пръст" нa турците след изборитеСъщите тия реститутки обaче глaсувaхa зa РБ, които се прегърнaхa с Кaсим Дaл терористa и Кормaн Исмaилов шпионинa и то зaбележете - предизборно; дa, не пръст, a коaлиция и то предизборнaAе кaжете Софянци товa блaгочестиво ли е?

32

Анонимен

преди 9 години

,,За мен не е важен постът ... " Бе то добре си го казал ама като не е важен ЗАЩО НЕ НАПУСНА ?

31

Анонимен

преди 9 години

понеже гледам, че промивката че сте "свободни" и всичко се случва "случайно" ви е хванало яко декиш в овчите главици, ще ви кажа: да, това че най-тъпите ви стават министри е нормално! Защото може да е ***, но бил доцент... а и висок бил, както спомена един по-долу! Та изобщо тези безценни качества, наистина го правят незаменим и неотменно задължително е да стане министър!А това ,че този и обувките не може да си върже сам, е видно дори и за средноинтелигентен бурсук!

30

НАТО

преди 9 години

Ние сме в НАТО,а в НАТО еднотипни хора неискат!Там не искат само българи, трябват представители на всички етноси!Съвсем логично е , че турците и ромите,помаците ще ВЯРВАТ само на Орхан, друг няма и да чуят,нито да СЛУШАТ!Следващият път, ще искат и ром и ***!Подгответе се психически!

29

Анонимен

преди 9 години

той милия толкова пъти се омота и сам си противоречеше в Дикофф, въпреки, че колегата му от ДС, му помагаше непрекъснато и с отговорите и с въпросите... например: "притеснил се бил че щял да остане без работа , и затова се съгласил да стане зам. министър, въпреки ,че преди 10г. отказал!"... а след няколко минути казва "аз не исках да ставам зам. министър - нито съм имал цел, нито съм искал, и хубава работа си имах - нали знаете, аз се занимавам с наука"!Изобщо по-*** и от ФУТБОЛИСТ :))))

28

Читател

преди 9 години

Като не си за поста, откажи се ! Вземи пример от Слави Бинев ! Ама ДПС не дава, нали?

27

Анонимен

преди 9 години

те па едни турциии,мани мани.забравиха "обидите" навремето та пак почнаА.промити мозъци.с *** хора ,лесно се прави етническа политика.колко ли ще изтрае коментара,без да го триинат?

26

Анонимен

преди 9 години

Задкулисните много са я закъсали за калинки...Щом *** ги правят доценти и после ги назначават за зам. министри спешно...ама и на този не само му личи, а и не може да го скрие :)))))))

25

Анонимен

преди 9 години

Нормално е прогерберунгелски мъдуратор да си защитава турците - нали са расли в един БОСТАН.

24

Анонимен

преди 9 години

***, Орхан Мурад ще ви е минстър - ха-ха. Това заслужавате, продажно племе !

23

sixx paxx

преди 9 години

ups, nai-gotinoto parche v cyaloto politichesko bg stado :))

22

Анонимен

преди 9 години

До БългаринОхоооооо другарю "Българин", как върви хибридната офанзива?

21

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Заглавието на статията има нелогизъм... - "За мен не е важен постът, но не съм заплаха за държавната сигурност"...

20

Анонимен

преди 9 години

до ВоеннослужащНегов го подкрепят около 2 милиона души!Лично теб, колко души те подкрепят?Затова той е зам. министър, а ти не си!Но той е заместник министър, ако го подкрепяха 4 милиона, щеше да е министър!

19

Военнослужащ

преди 9 години

Ами като няма никакво значение поста махни се и отивай да правиш частен бизнес . Все пак толкова образован и умен човек все ще може да ръководи и една фирма . Да ама не . В МО рушветите са за милиони без да работиш и да се напъваш много .

18

лллллл

преди 9 години

До всички ултранационалисти.Вместо да пишете глупости и да се излагате и реалния и в електронния свят започнете да четете да учите и да се образовате .На тоз свят няма значение религия,име,и цвят на кожата.Всеки умени убразован човек се бори за по добър живот около себе си иима самосъзнание.на 17.11.2014 в Хамбург ни демонстрираха как с чалга и празни думи човек може сао да бърше пода,ако няма стирка тогава с тяло.Демонстрира го Пулевзатова преценете какви изате да сте

17

Анонимен

преди 9 години

Кюмюрджи(турски)- На български език, означава въглищар