27

Анонимен

преди 9 години

конектори, магистрали, конектори, магистрали, пак конектори, пак магистрали......не ви ли омръзна 5години да слушате бръщолевенията на мутрите от герп, гласувайте си пак за тях

26

Анонимен

преди 9 години

Споко бе, след няколко дена Чехъла отново ще затръби къв ни е готин шистовия газ и как се вади с кофи от Добруджа. Само се чудя кога ще заиграе тоягата ...

25

до патриота

преди 9 години

Нашите Патриоти ни сервираxа поредният икономически провал. Вестниците от днес вече ни подготвят за вдигането на цената на тока от първи януари. И това е само началото. Още цели четири години ще ни поднасят нови изненади.

24

Впути Впутев

преди 9 години

Много *** народ. Какъв е тоя национален нихилизъм. България в случая не е виновна с нищо, защото не ние решаваме. Руснаците бият по нашата гърбина, защото сме уязвими като общество, за което дори Борис Три /по Пената/ е казал, че е русофилско. Все плащаме данък кой какво е казал навън за нас, особено руснаците. Понеже, ако същото рашките кажат за италианци, унгарци или австрийци те ще си го преместят в другия крачол. Затова Вовка се изказа язвително за България, щото тук думите му имат сила

23

чекист

преди 9 години

Той, Дончев не е виновен за тези неща. Ние размотавахме рашките за нефтопровода, до съд стигнахме за АЕЦ Белене/и ще ни осъдят/, по Южен поток взехме позиция " Тука има, тука нема". Тоест разигравахме ги докато им писна и ни плеснаха "*** "/с опакото на ръката/. Сега почваме едни предложения каквито не ти е работа. Изпуснахме питомното , ще гоним дивото. Кой ще ни вярва повече като гледаме къде да се подложим. Те договорят с Ердоганние предлагаме да го загърбят зарад Боце и Плевнята!?

22

путлер капут

преди 9 години

кивиченето на русолюбските *** е музика за душата на всеки истински патриот !!!

21

Анонимен

преди 9 години

Що за народ сме,че всеки път си избираме *** да ни управляват.!!??

20

Анонимен

преди 9 години

1 Евро = 71,5457631 Руски рублитик-так тик-так

19

Shark

преди 9 години

*** вие ги изпуснахте всичките бе. Нямате лична изгода и затова не правите нищо, предатели долни. Ама ние сме виновни че търпим.

18

балък

преди 9 години

Всяка нормална държава има интереси, само нашата няма, защото Вие имате "лични" интереси, които не се състояха!!! Докога ще Ви търпим?????

17

Анонимен

преди 9 години

Досега изпуснаxте 1000 възможности. Но вече няма. ВЕРВАМЕ ВИ

16

ХАХ

преди 9 години

До НеизбирателАми русофилите като бяха на власт цяла година, какво направиха? Защо те не пуснаха Южен поток?Какво се джафкате за неща, които не зависят от нас! Като се ритат големите коне, не се навирай между тях!

15

кирчо

преди 9 години

А сега как Чехлю ще си намира поводи да плюе по Русия , и *** ???????тцтцтцц - не им е леко

14

Анонимен

преди 9 години

Нашия Човек за пореден път ни втрещи. Какъв е този разпределител? и КАКВО ЩЕ РАЗПРЕДЕЛЯ?ГАЗ НЯМА ТОЙ ТРЪГНАЛ ДА РАЗПРЕДЕЛЯ. Ще ни докара до там да почнем сами да си говорим.

13

7

преди 9 години

интересно ще трябва да чакаме Еврогейския съюз , и ФАЩ да ни кажат от какво имаме полза .А откъде пари да строим тръбопроводи ???няма ли да изчистим 4-те милиарда на НЕК , айде вдигайте тока със 100 %

12

Името е"Турски

преди 9 години

Както и да се извъртат американските слуги от Герб, РБ и ПФ, които бяха срещу проекта, а като хлопна мандалото се сетиха, че България ще търпи загуби, Южният поток ще стане, но вече официално Турция обяви, че ще се казва "Турски поток" и заради нашите слуги на чужди интереси, не България, а Турция ще бъде енергиен център и на нея ще се молим за руски газ, а и за руски ток, защото Русия започва да строи няколко ядрени централи в Турция. както в момента се строят нови руски реактори в Унгария и др

11

Жорко

преди 9 години

Дончев!!! Каква точно руска суровина ще разпределяме към европейските дължави? Вероятно сибирски сняг за Банско и Пампорово, за Гърция че там скиорите няма къде да се спускат? Боже, Боже...защо ни наказваш с такива управници? Вероятно защото сме грешни и ги заслужаваме.

10

Анонимен

преди 9 години

Виждате плодовете на "американското приятелство" към България. Провалиха всички значими инвестици, без да направят свои. Е ще видим колко ще струва 7 блок на Козлодуй, но предварителните разчети сочат, че за един реактор ще трябват 7 млрд. долара. Двойно повече от тези за Белене. Къде е тиквун да се изходи по въпроса.

9

****

преди 9 години

Тези направо станаха смешни,не трябвало да изпускат възможност,че кой ви предлага вече нешо,за да го изпуснете,а за тоя хъб,от къде ще дойде газ за него,това не казвате,или до сега крадихте мангизи под претекст за ЮП,но тая мантра свърши,и сега с този хъб започвате.

8

aha

преди 9 години

мечтиииии......и кат се събудиш, едната ръка в цукалото другата в контакта