12

zeus

преди 9 години

Тиквата лично ги подписа, не е ли чел съдържанието? Защо ни правят на ***!

11

непукист

преди 9 години

По-*** аргумент като липса на достъп до документация не съм и предполагал ,че може да бъде изтъкнат и то от ПРЕМИЕРА на една държава и се замислям дали всъщност , Дончев не си ли подритва трудовата книжка като потвърждава,че такъв аргумент е меко казано смешен.

10

Анонимен

преди 9 години

След като народа ще плаща откраднатите пари, защо не публикуват в нета договорите?Да видим кой и какво е подписал,пък тогава да изпита "народната любов"Ще висят скалпове по дърветата!!!!

9

Анонимен

преди 9 години

Няма как България да е сериозна и суверенна държава при такива политици. Питайте Маккейн, при който ходите на инструкции!

8

До избирател

преди 9 години

Парите от КТБ отлетяха в Русия, която я създаде.Това си беще чиста" питамида".Същото стана и с парите наляти в АЕЦ "Белене" и ЮП.Много хора тук имат очи, ама не виждат, заслепени от внушаваната им от векове русофилщина.

7

Анонимен

преди 9 години

Защо БЕХ още не е закрит - ще лъснат далаверите.

6

Х

преди 9 години

Не е проблем достъпа до договор ,проблем е да се намерят национално-отговорни договарящи се.Всички са зависими по някакъв начин.

5

ИЗБИРАТЕЛ

преди 9 години

ЩОМ СМЕ СЕРИОЗНА ДЪРЖАВА КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ КТБ

4

Раята

преди 9 години

Дончев, също така не е проблем да се арестуват и осъдят крадците на 4.3 млрд., пари които ще се възстановяват с нашите данъци !

3

инженер-пенсионер

преди 9 години

Продължавайте да изсичате горите и положението съвсем ще се оправи . От няколко години се вижда накъде отиват работите , но не ще крадем . Човек да настъпи един път мотиката е грешка , но два три пъти е пълна простотия и неграмотност . Така , че няма на кого да се сърдим освен на нас . Единия тарикат гледа риба в язовирите и друго не му пука , другия тарикат сече трупи без пари. Е другари тарикати сега защо ревете .

2

Анонимен

преди 9 години

Иде турски дедо мраз, носи пълна кофа с газ.

1

Анонимен

преди 9 години

ЯВНО САМО ЗА БОЙКО Е ПРОБЛЕМ. НЕ МУ ГИ ДАВАТЕ СИГУРНО.