136

game of

преди 9 години

Бях горд че съм Българин , сега е късно да емигрирам , остава ми да псувам!

135

ВЕСО

преди 9 години

СЛЕД 1989 Г. СДС РАЗСИПА И ЛИКВИДИРА БЪЛГАРИЯ И ЛЕПНАХА ВСИЧКО ВЪРХУ ЖАН ВИДЕНОВ -ДАЖЕ И ВИСШИ КРЪГОВЕ ОТ БСП ИМ ПРИГЛАСЯХА ! ЗА БЛИЗО ЧЕТИРИ ГОДИНИ " УПРАВЛЕНИЕ " , БОРИСОВ И ГЕРБ ПОВТОРИХА СДС ПО "БЕЗХАБЕРИЕ" /КРАЖБИ , САМОЛЕТИ,БИРИ,ПОДСЛУШВАНЕ ,ИЗХАРЧВАНЕ НА РЕЗЕРВА ЗА КОЙ ЗНАЕ КАКВО И ДР./ СЕГА БЕЗХАБЕРНИКА ХВЪРЛЯ ВИНАТА НА ОРЕШАРСКИ ! ТАКА Е ,НАЛИ СА БРАТЯ ПО ОРЪЖИЕ С КОСТОВ И СЪС СДС -КАРАТ ПО ТЯХНИЯ СЦЕНАРИЙ ! БЪЛГАРИТЕ ДА ДУХАТ СУПАТА И ДА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ОЦЕЛЯВАТ !

134

Даниел

преди 9 години

До АнонименСори, не съм гербер, за да ми е лидер еди кой си. Фактите са, че няма пари в държавата и само заем оправя нещата за момента. Който не му изнася да се спасява и без това мрънкащите станаха прекалено много. Що при Орешарски не мрънкаха или га ядоха кифтетата не риваха, сега като дойде сметката и стана "олеле ко ще праим ся".

133

Анонимен

преди 9 години

Няма вече южен поток. Няма комисионни за червените изверги. Гладни ще стоите да знаете!

132

Даниел

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Да бяхте 85% с мед да ви намаже човек, но и толкова нямате. На изборите имаше 40% гласуващи и 60% нихилисти. Като си нихилист ще траеш и няма се обаждаш. Другото е балалайкане.

131

Анонимен

преди 9 години

До ДаниелТрябва ли да съм привърженик на другите кат не ги харесвам тия?Ооо почакай,забравих,който не подкрепя ГЕРБ автоматически се превръща в "комунист","червен","***" и "руснак".С такова ограничено мислене сте досущ като вашия лидер.

130

Циганин

преди 9 години

Още една подсказване на Бойко и ко откъде да вземат пари )-Еми да искат обезщетение от Брюксел ,че cме изпуснали 2-3 милирада долара в икономиката си от непострояването на южен поток заради ЕС ) Да отпуснат поне 1 милиарда евро . Ето как внесох пари в бюджета на страната си и то милиард евро _остава само Борисов и ко да си свършат работаата ) )

129

бг

преди 9 години

НЯМАЛО ПАРИ - къде са парите от милиардните заеми теглени от предишното правителство , и къде ще идат парите от предстоящите много повече милиардни заеми от това правителство ,че пак нямало пари. А няма нищо налице в тази държава с толкова милиарди заеми за две години. даже и ще режели ,е няма такава наглост, народа трябва да се събуди .

128

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До ДаниелА на теб като толкова ти харесва Тиквата, отделете се и си направете една държава Тикволандия ! :)Не сме длъжни останалите 85% от българите да живеем във вашата държава, в която само 15% искате Борисов за премиер !

127

Даниел

преди 9 години

Еххх, като чета някои от коментарите по-долу, разбирам защо страната е на това дередже. Ами то с такъв народ, какво друго да е. Като не ви харесва Борисов, следващия път си изберете пелтека Миков, мафиота Доган, лудия Сидеров. Тогава единственото, което ще има за този народ ще е един четвъртит от сутрин до вечер, без право на замяна.

126

Няма пари?

преди 9 години

Няма пари:Дайте да си вдигнем заплатите!-приетоДайте да вдигнем цените!-приетоМоже би ще вдигнем дохода?-ще видимЩе изтеглим заем!

125

Мнение

преди 9 години

Защо я няма новината за Путин и Южен поток ? Това е новината на годината !

124

Анонимен

преди 9 години

До Ala_Bala и допълнение от Ала_Бала Забравих да спомена, че скоро ще разровят Добруджа за пистов и въглищен газ. И малкото ни останало зърнопроизводство ще бъде заличено както животновъдството ни.Прочети още на: dnes.bg/politika/2014/12/01/niama-pari-deistvaite-ili-kak-borisov-otriaza-ministri-za-pari.247048,

123

Бай Григор

преди 9 години

Бойко ,Кунева , Костов , Плевнелиев са изпълнители на плана " Ран-Ът" до 2050-а България трябва да остане само като географско понятие - на такива офси , такъф офчар!

122

--

преди 9 години

Боко е много ***, ако иска да види как се прави бюджет в криза, да види какво направи колегата му Орбан в Унгария - вдигна данък печалба на чуждите банки, концесионери, големи вериги и ерп-та. Разбира се, след това имаше вой по "свободните" "демократични" медии, че Орбан бил диктатор, но Унгария е добре икономически и не се наложи да взема заем от МВФ (т.е. тя май беше взела някакви пари, но ги върна бързо). Но унгарски премиер не е вашингтонско-брюкселска ***!

121

Анонимен

преди 9 години

Банкянския психопат да бръкне в собствения си джоб и да закърпи бюджета. Малко ли краде народна пара тоя наркобос?

120

Анонимен

преди 9 години

Какъв ли смях и ирония предизвиква др. Император когато заедно със слугата си Цв.Цв. се появят в Брюксел. Без език, неподготвени, неразбиращи и самотни. Какво ли си мислят работещите там, щом това е премиера им, какъв ли е народа? И поради випиющата простотия на тези двамата името на България предизвиква подигравка и насмешка! Жалко за умните и образовани българи да се чувстват така!

119

анонимен

преди 9 години

АХ ТЕЗИ КРАДЛИВИ ГЕРБЕРИ

118

Анонимен

преди 9 години

благодаря на мъдрия български народ, че избра Бойко. Доста работа щяха да спестят съвременниците ни на Василий II и на турците през XIV век, ако живееха в ония времена. Жалък народ от предатели и ***, който съвсем заслужено изчезва от лицето на земята.

117

Анонимен

преди 9 години

"Новият шеф на КРИБ Домусчиев: Борисов си извади поука от грешките си през първия мандат"Представям ви "Новият говорител" на селянина от Банкя!