20

Анонимен

преди 9 години

"Лъчезар Иванов от ГЕРБ обаче посочи, че искането на Атака ще струва 1,2 млрд. лв. на държавата, а това ще натовари свръхдефицита."*** клоуните, 1,2 милиарда лв ли не можете да докарате в тая държава бе кавали?

19

Анонимен

преди 9 години

do koga 6te gi tarpim narode narore ne li vi e sram ot decata vi ako ne ot vas samite

18

Рали1

преди 9 години

Не ДДС е виновно!Не дупката в бюджета да запълваме с отказани или прехвърлени средства от някъде!Работни места,работеща икономика и високи доходи,инвестиции,добра инфраструктура,спиране на фабриката за емигранти от елитните училища!След това можем да мислим и за добра социална политика и намаляване на цениОстаналото е евтин популизъм и заиграване отново с патриотични и национални чувства!

17

ЪЪ Ко рече

преди 9 години

Това е изпреварващо мероприятие на добре изготвения законопроект, който в момента подготвяме - Тоя В.С само фъфле и дори не осъзнава сам какво говори. "добре изготвения, който подтовяме" - Що ли си мисля, че 90% от политиците ни нямат никако дар слово. Как подяволите преговарят - или само се съгласяват кимайки с глава?!

16

Анонимен

преди 9 години

До ПР АКЦИЯКато не знаеш и не си компетентен не се изказвай!

15

Анонимен

преди 9 години

ABE TOIA BORISOV NAISTINA E MNOGO MRSNA GAD

14

Анонимен

преди 9 години

Б БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ИМА ДВЕ ПАРТИИ ЕДНАТА АТАКА И ДРУГАТА КОАЛИЦИЯТА НА ЕВРЕЙКО-МАСОНСКАТА ОЛИГАРХИЯ И МАФИЯ В ЛИЦЕТО НА ГЕРБ,ДПС,БСП,РБ ,ББЦ И ПАРИЧНИЯ ФОНД.

13

dzi

преди 9 години

stop kupuvaneto na lekarstva :) - i da se usmihne vasheto portmone, a ne - farmamafiata i dds mafiata.vzemate svoeto zdrave v svoite race. :) "vasheto dobro zdrave v nashite dobri race" znaem dokade vodi :)))))zer, kolkoto poveche lude transportirat vasheto zdrave napred nazad, vse pari sakat.

12

Анонимен

преди 9 години

Да ви даде Господ мръсни продажни *** по една шепа лекарства,сутрин и вечер да пиете и то от най скъпите с двойно ДДС

11

Анонимен

преди 9 години

Когато четете дадена статия, първо мислете логично. Не можели да се избият 1.2 млрд лева, то си е за смях. При едно разумно харчене на държавните пари НАЙ-ВЕЧЕ в държавните служби като парламент, президентство, министерства, агенции, комисии, служби и какви ли не още измислени лапачески институции, не 1 милиард, ами 10 милиарда ще спестят за една година. Това е големия проблем на Бг от 25 години.

10

Анонимен

преди 9 години

КАКВО ДДС ЩЕ СВАЛЯТ БЕ ВИЕ ЛУДИЛИ СТЕ? ТА НАЛИ ПО ТОЗИ НАЧИН МУТРЕТАТА ЩЕ ИЗГУБЯТ МЛИОНИ. А НАРОДА ЩЕ СЕ ЛЕКУВА И НЯМА ДА УМИРА. А НА ТЯХ НЕ ИМ ТРЯБВА ЗДРАВ НАРОД А БОЛЕН ЗА ДА УМИРАТ ПОВЕЧЕ И ПЛАНА РАН-ЪТ ДА СЕ ПРЕИЗПЪЛНЯВА. ТОЗИ ГЕНОЦИД КОЙТО СЕ ПРОВЕЖДА ЧРЕЗ НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ Е НАСОЧЕН ТОЧНО В ТАЗИ ПОСОКА. УНИЩОЖЕНИЕ И ПАК УНИЩОЖЕНИЕ. А ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ ГИ КАЧВАТЕ НА ДЕДОВИЯТ. А ТЕ ДА ВИ ОПРАШВАТ НА ЗАДНА СКОРОСТ. И НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЛУДИЯ ЗАЩОТО ЩЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТА И ЩЕ СВАЛИ ДДСто.

9

хладен ум

преди 9 години

По принцип,смятам,че по-добре ще е ,ако ДДС за продуктите произведени в България е по-ниско от вносните. Това са го правили англичаните,няма да открием топлата вода. А как ще се компенсира загубата.... ами щом се увеличи производстното,ще има и повече работници и повече усигоровки. Но всички знаем,че правляващите строго държат ,да няма родно производство.

8

Анонимен

преди 9 години

Малко ви остава фашисти мръсни, много скоро ще бъдете съдени и затворени в Белене от българския народ за геноцида, който извършвате към него вече 25 години. ДОЛУ ЕС, ДОЛУ САЩ, ДОЛУ НАТО!

7

Анонимен

преди 9 години

По делата го съдите уважаеми форумници. Колкото и да обвинявате Атака в популизъм се вижда кой единствен дава правилните и полезните за народа предложения. Но не би. Лапачите трябва да лапат, няма как.

6

Анонимен

преди 9 години

Някак си каквото и да кажат от батака ми звучи като ледера Ким Чен Ун който казва ,че севернокореец е първия човек стъпил на слънцето.

5

до 3

преди 9 години

Е те помогнаха и на *** с 1 милиард лятото така че не е само КТБ пък и помощта трябва отнякъде да се възстанови все пак няма честните частници да я връщат я!

4

Анонимен

преди 9 години

Общите приходи от ДДС за една година са малко над 7 млрд. лева. Ако цената за нулевата ставка върху лекарствата е 1.2 млрд. лева, тогава може да си направим един много страшен извод. Оказва се, че една пета от парите на хората отиват за лекарства. Останалата част за храна и сметки. Това е трагедия!!! Народът е на ръба на оцеляването.

3

Анонимен

преди 9 години

Еми как иначе дебелогъзите ще си купуват лимузини? Значи затова тези не трябва да стъпват в парламента!

2

Анонимен

преди 9 години

Нали нямаше проблеми с това,че ще се увеличи дефицита заради КТБ, какво са се стиснали сега за 1.2 милиарда с който да помгнат пряко на народа. Това си е пряка инвестиция в образование, здраве и в Българската икономика!

1

Анонимен

преди 9 години

Свършиха парите от сараите и сега остана само голата рубла.