12

КИРО

преди 9 години

А ТИ ЛИ ТОЧНО СИ НЕНАПИТАТА ВОДА ? ВСИЧКИ В ТАЗИ ПАРТИЯ СТЕ НЕГОДНИЦИ. ЕДНИТЕ ФЕОДАЛИ ,ДРУГИТЕ НОВОБОГАТАШИ. САМО МЕРАКЪТ ВИ ЗА ВЛАСТ И ВЕЧНАТА ВИ АЛЧНОСТ ВИ ВОДЯТ ВАС И ИЗОБЩО НЕ МИ ГОВОРИ ЗА ИДЕИ....."СОЦИАЛНА "ПАРТИЯ С ДЕСНИ УПРАВЛЯВАЩИ-МИЛИОНЕРИ ДО ЕДИН !

11

пенсионер

преди 9 години

За голямо съжаление в България не се сформираха истинска социалдемократическа партия,нито дясна-консервативна.Единствените сме в ЕС с толкова много партии,които като минат изборите се изпокриват и чакат ново разпореждане.Партиите ни (коалициите също)отдавна са превърнати в корпорации,които се борят да прилапат европарите.Д-вата е потънала в простотия,селения,а прочете в Преамбюла на Конституцията какво пише.Тук всичко е формално,изпразнено от съдържание.Толкова ниско качество на живот не е имало

10

Анонимен

преди 9 години

Не 100, 250 000!!! Така е като си забравиш партийната маса докат си на власт.

9

N

преди 9 години

БСП от много години е изстискана,народа отдавна не гласува за тези е еничари,а точно този който изстиска партията е Доган който реши да си върне *** към неговата партия!Народа когато види нова партия с обещания се втурва към нея,така стана със СДС,така стана с НДСВ,така стана с АТАКА,така стана е с ГЕРБ!Това е поредното доказателство че само *** гласуват за БСП!

8

Анонимен

преди 9 години

Тоя е типичен пример на кофти семка - поне баща му имаше достойнство!

7

Анонимен

преди 9 години

Прогонихте русофилите, с тези слагачески и безгръбначни действия на външния си министър Вигенин, който на своя глава прави плонжове в Украйна. По ред действия на държавата, НАТО и САЩ бяхте в слагаческа позиция и не пазихте националния интерес. Със сделката с Westinghouse просто се оляхте. Заради бизнес далавера загърбихте националния интерес. Оставихте ДПС да си разиграва коня безконтролно. Има още стотици такива примери. Затова и получихте 6%. Ако така продължавате, може и 1% да ви е много.

6

любопитен

преди 9 години

До AHТИМУТРА...тук си прав...харесва ми...не, че съм разбирач...мнение само...

5

Анонимен

преди 9 години

До По-точно:KRIMINALITE IZLIZAT OT DUPKITE SI

4

vesko02

преди 9 години

Кирчо Добрев -човека с крадените коли и неясни пари.Сега някъкъв морален стожер на столетницата ли е ?

3

По-точно:

преди 9 години

Кой изстиска БСП като гнойна пъпка?

2

1123

преди 9 години

Този от сега си знае резултата на партията на следващите избори - 6 %.

1

AHТИМУТРА

преди 9 години

ИЗБРАХТЕ СИ СЛАБ ЛИДЕР ЗА БСП САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ :DМАЯ МАНОЛОВА Е ДАЛЕЧ ПО-ДОБЪР ИЗБОР ОТ ПИЯНДЕТО ГОЛЯМ СРАМ!!!