120

НФБ

преди 9 години

До циникаРУСИЯ НАМАЛЯВА ДРАСТИЧНО ПРОИЗВОДСТВОТО НА ПЕТРОЛ И ГАЗСЧИТА ДА ПРОИЗВЕЖДА ПО-МАЛКО НО ЗА ПО ДЪЛЪГ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ И СЪОТВЕТНО НА ПО-ВИСОКА ЦЕНАРУСИЯ И ВЕНЕЦУЕЛА ОБЯВЯВАТ ЧЕ ТЕХНИЯ ПЕТРОЛЩЕ СЕ ПРОДАВА ПО 115 ЕВРО ЗА БАРЕЛ А КОЙТО ИСКА ПО-ЕВТИН ДА СИ КУПУВА ОТ САЩ И ПЕТРОЛ И ШИСТОВ ГАЗ...ТЕЗИ МЕРКИ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СА САНКЦИИ А ЕСТЕСТВЕНИ ПАЗАРНИ МЕХАНИЗМИ..ИМА ЕВТИНИ СТОКИ ИМА И СКЪПИ..НА ВСЕКИ ПО ДЖОБА И ИНТЕРЕСАРУСИЯ ЩЕ СЕ ЦЕЛИ В ДОБРИТЕ ПЛАТЦИ...

119

циника

преди 9 години

166, българин, бреййй че сравнение! Имайки предвид, че Моцарт е признат за най-великия гений в музиката, наред с Бах, означава ли това, че на същото основание Симеон е единия от двата най-велики гения в историята на политиката? А бе, като говорите, вие изобщо мислите ли?

118

до 171

преди 9 години

По времето на Бай Тошо държавата е колония и сега е колония сега разбра ли *** сплескан.

117

Акъл море

преди 9 години

До един българин.Не сравнявам Симеон Велики с Бай Тошо,а БЪЛГАРИЯ по времето на единия и по времето на другия.България е била ДЪРЖАВА през тези два периода! Сега е колония! Сега разбра ли?

116

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО СРЪБСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ КАНИ ПУТИН А НЕ ОБАМА? НАЛИ ВСИЧКИ ОТ ЗАПАДА ПРИЗНАВАТ ОБАМА ЗА МИРОТВОРЕЦ А ПУТИН ЗА ЗАПЛАХА ЗА МИРА В СВЕТА? НИКОГА ОБАМА НЯМА ДА БЪДЕ ДОПУСНАТ ДО БАЛКАНИТЕ? ТОЙ Е ТЕРОРИСТ НОМЕР 1 В ЦЕЛИЯ СВЯТ, С ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ ВОЙНА И ОКУПАЦИЯ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ! ГОЛЕМИЯТ МИРОТВОРЕЦ - КЕНИЙСКОТО ЧОВЕЧЕ! МЯСТОТО МУ Е В ПУЩИНАЦИТЕ НА КЕНИЯ ПРИ МАЙМУНИТЕ!!

115

Циганин

преди 9 години

P.S"Имало ли е поне една страна на планетата в исторически план да е имала толкова неграмотно ръководство и ръководител както сеГа има САЩ!!!" - Пол Крейг Робертс !!! задава този въпрос !!!?

114

до 165

преди 9 години

До до ivailo1403---------165--- Инфото е по повод на глупавия ти коментар.Миналата седмица за членство е Евроазийския съюз и Таможния съюз заявка са дали Индия,Виетнам и забележи...Изрел.Не вярвам евреите да са по-глупави от теб....за да пишеш такива глупости.Айде чети малко поне и се образовай.Май чугунените глави сте вие...............

113

Циганин

преди 9 години

Пол Крейг Робертс(американски политолог и публицист) каза ,че на Вашингтон не му стига здрав ум като на Путин -коментирайки интеревюто на Путин за в-к "Политика"(Сърбия)Имало ли е поне една страна на планетата в исторически план да е имала толкова неграмотно ръководство и ръководител както сена има САЩ!!! Тъй ,че Владимир Путин е прав за враждебното отношение на Барака към Русия .

112

Анонимен

преди 9 години

Напротив това в златният век на България, прочети историята и тогава грухти небивалици------------------------------161 Този пък тръгнал за история да ми говори , там е работата че в така нарчения Златен век защото това е определение на историци , нищо повече , няма мирна година , почти всяка година има военна кампания , как си представяш постоянна война в продължение на 30 години от днешна гледна точка .

111

Анонимен

преди 9 години

162 А за войната между два православни народа чете ли ти се

110

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНапротив това в златният век на България, прочети историята и тогава грухти небивалици

109

Анонимен

преди 9 години

163 Глава паве по времето на Симеон почти не е имало мирна година , на практика България е била обезкъврвена , виж ако беше казал синът му Петър , да може би тогава наистина до един момент сме били добре . Одисей 1

108

Акъл море до 146

преди 9 години

Много ясно защо сравнявам Симеон Велики с Бай Тошо.Защото кажи речи само тогава е имало истинска Българска Държава. Сега такова нещо НЯМА и в близко бъдеще НЯМА да ИМА!

107

vesko02

преди 9 години

Това обвинение важи за по голямата част от населението на планетата.

106

Анонимен

преди 9 години

155 На колко годинки си малки я

105

до 134

преди 9 години

До АнонименНа Русия й трябваха още 10-15 години да бъде оставена на мира и после нямаше кой да й се изрепчи във военно отношение. А от там - и икономиката й щеше да се изправи на крака. Затова американците побързаха да й спретнат една война на самата граница и по този повод да й налагат санкции, че да я спрат. За сега успяват.Всички квалификации за фашизъм -комунизъм тук са безпредметни.

104

Анонимен

преди 9 години

148 Защо не съм ли прав , не са ли именно комунистите тези които подкрепят Путин и Русия днес у нас а в същото време обвиняват болшевиките и Ленин че са разрушили Руската Империя , обвиняват ги а се сърдят че някой бутал паметниците на Ленин , смешното е че именно по този начин украинците изразиха ненависта си към имперските амбиции на Путин Те и друго не направиха срещу Русия , само бутнаха паметниците на Ленин и Путин нахлу.Какъв е извода : Има много гнило във вашата постановка Одисей 1

103

Акъл море

преди 9 години

Сърбите са свободен народ със свободен дух!Те се противопоставиха на Хитлер,на Сталин и на Клинтон.Това им струва скъпо,но те си останаха със свободен дух.България клекна пред Хитлер,после пред Сталин и сега пред каубоите.Не си ***,постарай се да вденеш!Сега,когато целия робски свят е в коленете на Обама,те канят като най-скъп гост най-истинския човек на планетата да празнуват Победата над ЗЛОТО!Още 1000 години ти няма да си готов на това,защото се ребчиш,но си РОБ по природа!

102

Анонимен

преди 9 години

До 666Много има да ти се обяснява за ЕС, но ти няма да може да го разбереш, защото не можеш.

101

Анонимен

преди 9 години

144 Това са данайски дарове , не знаеш ли Одисей 1