31

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До TinaТова е вярно Тинче... - но знаеш ли какво направили тия ислямисти - изверги, когато пленили поредния пленник... - дали гала вечеря в негова чест... - след като разбрали, че е руснак...

30

Циганин

преди 9 години

Тези *** от УЕФА не можаха ли да разведат Албания и Сърия в разнини групи !?(както Русия-Грузия , Испания-Грибалтар ,Армения -Азербейджан ...) Горяха знамето на НАТО В Белград !

29

Анонимен

преди 9 години

Какъв "безпилотен самолет" бее, това се нарича дрон!

28

Веселин Узунов

преди 9 години

До Тина:Та реално родопите винаги са си били турски. До Стара планина си е Велика Турция. Ефрем Моллов и Ариф *** са единствените ,които правят нещо.Тъмръжката република е истината

27

Tina

преди 9 години

До АнонименТочно защото съм българка казвам, че териториалните претенции между българи и сърби могат да се уредят по дипломатичен път и могат да се отложат за бъдещето...Сега е надвиснала една опасност от друго бъдеще...Един ден да се събудим в свят, в който всички тия територии са МЮСЮЛМАНСКИ...Разбрахте ли, чугунени тикви?!...Как Балканите паднаха под робство 14-и век?!...Ти готов ли си да понесеш тази отговорност пред бъдещите поколения?!...Заради м/ухристиянски спорове...

26

Анонимен

преди 9 години

Получил се е типичен селски мач от балканския регион.

25

до 25

преди 9 години

Какви братя са ни тия българомразци бе?Заради тях Македония не е българска-мразят ни в червата!Мръсно,долно,страхливо и гъ'олизническо племе са сръбските ***!*** да ги смачкат дано!

24

БГ

преди 9 години

До всички промити мозъци, които твърдят , че сърбите са ни братя:Тези мекерета нападат България в гръб, когато обявяваме Съединението и армията ни се намира на турската граница!!!!!!Тези предатели отнеха на България Македония и измислиха македонската нация, като ги накараха с насилие да се отрекат от българския си корен!Ненавиждам ги!БСП и ЮРУШ са *** на хидроинженера!Да живее българия!

23

Шоп

преди 9 години

До Tina Не се меси в чужди работи, ***.

22

Анонимен

преди 9 години

Сега видях във Фокус, че са освободили от ареста албанската гад и е отпътувал от Сърбия, бил американски гражданин. А иначе бъдете сигурни, че ако главорезите от Ислямска държава по някакъв начин се доберат до Балканите, албанците ще са им първи поддръжници и ще колят и разпъват на кръст заедно с тях.

21

Шоп

преди 9 години

Праи впечетление, че сърбите са по църни от албанците...

20

Бънди

преди 9 години

Странджа ти си ***.

19

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Няма лошо... - развял знаме човекът...- все пак и той е фен... - сърбите да се изхвърлят от квалификациите...

18

Бънди

преди 9 години

Браво на братята сърби. Так се потстъпва. Я да направят това с турско знаме над стадион Васил Левски. Нашите ще стоят и ще гледат като ... И това става ден преди визитата на Владимир владимирович. 2+2 е 5

17

Анонимен

преди 9 години

СМЪРТ ЗА СЪРБИ, АЛБАНЦИ И МАКЕДОНЦИ.АМАН ОТ ТЕХНИТЕ БАЛКАНСКИ ДРАМА.

16

Tina

преди 9 години

Стига с тия териториални претенции между християните!Косово е сръбско, Македония - българска! Решено е. Точка!Сега не е време да се караме! Такъв ни го дървят на християните, че ще се чудим после как попаднахме в новото робство...Обединение на Балканите! Политическо и военно! Това е!

15

Владо

преди 9 години

До ТрудовакъСъгласен съм с тебе, че са ***, ама я си помисли - може и нарочно да е ... Иначе, как преместиха Израел и отборите им да ритат в Европа ?!

14

Смърт за УСА

преди 9 години

Ами какъв е проблема албанците да правят подобни провокации. Нали зад тях са гнусните американци, които ОТКРАДНАХА НАСИЛСТВЕНО Косово от Сърбия.

13

Веселин Узунов

преди 9 години

Каурите много се активизирахте нещо) Там е велика Албания а тук е велика Турциа. Как при катастрофата не пукна отец Иван,а се размина с сцхупен крак.Исках да му уринирам на гроба. Само ако се обреже ще стане човек.

12

Анонимен

преди 9 години

До ТрудовакъТи какво искаш, да подреждат групите с референдум за братска обич?