18

Анонимен

преди 9 години

Къде са ония умните и красивите да му дръпнат една свирня на бял роял и вувузели. Миналата година нали за това всеки ден подскачакаха. Да дойде сегашното положение

17

Анонимен

преди 9 години

ако бсп не иска да помага за излизане от кризата, да подава оставка и за заминава в историята! аман от злобари и интриганти, които от злоба са способни да затрият държавата, само за да не допуснат опозицията на власт!

16

апостол

преди 9 години

вземете пример господа от гърция

15

БЪЛГАРИН

преди 9 години

ЗАЛОЖЕТЕ НА ДЪБОВ БОЖИНОВ ТОМОВ И ДРУГИ МАФИОТИ .ТОВА ЩЕ ВИ ГАРАНТИРА ПЪЛЕН ПРОВАЛ !

14

колибри

преди 9 години

Точно това беше целта на опозицията ГЕРБ- да пречи. Те така разбираха задачата, която им е поставил техния електорат. Ами сега ?

13

политолог

преди 9 години

Основната вина граничеста с престъпление е това , че БКП-БСП-ДС регистрираха ДПС като етническа партия. След това те много хитро си траеха и си крадяха да укрепнат финансово. Сега се изказват и действат със самочуствие , защото имат пари. Вие как си обяснявате присъствието на еничарите при тях, ами само с пари не с това , че милеят за Турската вяра. Накрая драги сънародници ще ви кажа - няма по долна и антибългарска партия от БКП-БСП .

12

ББ:Трябва да пречим

преди 9 години

Борисов преди 1 година всеки ден заявяваше, че "задачата на опозицията е да пречи", което той правеше, като месеци наред не влизаха да работят, но получаваха по една средна заплата.

11

Богдан

преди 9 години

ГЕРБ и БСП трябва да си поделят властта като българи и да разкарат всички турски,руски и *** навлеци,които искат да налагат чужди интереси!!

10

Анонимен

преди 9 години

Цялото ръководството на БСП подаде оставка. Ама Миков не пуска кокала. Не разбраха ли скапаните политице че трябва да дойдат нови хора с ново мислене и идеи, а не вече 25години все едни и същи некадърни мухльовци да гледаме как се учат да управляват

9

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ нямаше да прави и с ДПС, но ДПС им подаряват гласа си за 300 дни до октомври 2015 г.

8

що пишете - на 10?

преди 9 години

Страшно и тъжно Русия нагло ограбва БългарияНад 51 415 фирми регистрирани у нас са собственост или управлявани от руснаци, но печалба не плащат Цели сектори от икономиката ни са зависими от Кремъл

7

Монархист

преди 9 години

В готин филм се вкарахме. Сега ще си правим избори през една година, щото сме сякаш осъдени да си избираме едни и същи некадърници и крадци.

6

ха такаааа

преди 9 години

Пак прецакаха овцетеееее.Да се неначудиш що си губиха времето да гласуват и да се джанкат едни други?!Овцата си е овца и става само за стригане ,доене и дране.

5

Анонимен

преди 9 години

БОСТАН - написах го още преди 2 месеца, когато се пи кафето.

4

Анонимен

преди 9 години

Никаква коалиция с мутрите от ГРОБ.

3

2 коалиции

преди 9 години

Официална коалиция ГЕРБ-РБ-ПФ и резервна тайна коалиция ГЕРБ-ДПС ще осигури стабилни 160-170 депутати.

2

ха такаааа

преди 9 години

Събраха се вече!И нелегалните кумунуиди Руски агенти се показаха вече.Сега остава само да се прекръстят на БКП

1

Анонимен

преди 9 години

РБ са против БСП и ДПС.