48

Георги Симеонов

преди 9 години

Мерджанов,изобщо не си в час.В името на каква политика в интерес на България и народа и формулирана от БСП искате избирателите да Ви подкрепят.Пълна импотентност по отношение на посоките за развитие на България.Единственото,което предлагате е уреждането на партийния елит вструкторите на власта,при това без да имат необходимите качества.Присвоихте си без,каквото и да е основание историята на една ПАРТИЯ,която мислеше и се бореше за доброто на българите.

47

Анонимен

преди 9 години

БСП на първо място трябва да стане СОЦИАЛИСТИЧЕСКА партия, което е противоложното на олигархична партия, каквато е сега. Това значи явно скъсване с всичките бизнес кръгове, кат и бизнесмени в ръководството.

46

Маркс

преди 9 години

Мерджане, лидерът си е същия- Олигархията обута в червени прашки, пфу!

45

Горския

преди 9 години

Тези даже не разбраха защо не ги искат хората... Живеят си в собствен свят... Какво общо има ДПС с алчността на бесепето???

44

Доигрались наконец!

преди 9 години

Защо не сменихте Станишев много по-рано? Толкова ли ви беше трудно да проумеете, че неговото оставане, заедно с "целувките" с ДПС ви водят към пълен провал? На какво разчитахте? Не знаехте ли, че възрастните ви бетонирани привърженици намаляват по естествен начин, а останалите не бяха очаровани от заиграването ви с протурската партия и с двойнственото ви отношение към проблема Русия-Украйна? Всичко е напълно логично, но за хора, които разсъждават логично! А сега: bye - bye!

43

Анонимен

преди 9 години

Ха,ха. ***. Преди година и няколко месеца ви беше даден шанс от съдбата. Вие го дадохте на Пашата от Сараите. Да бяхте управлявали като социалисти, а не като *** на догановата корпорация ДПС. А морала... Вие си ги знаете там и Овчаров, и Масларова, и други. Все социалисти. Е как да ви подкрепи човек при това положение.

42

Анонимен

преди 9 години

Тези са пълни ***. Какви анализи ! Оставете си по 400 лв на месец и ще разберете какво имат пред вид хората.

41

Парий

преди 9 години

Смяната на лидера не стигна, за да се преодолее катастрофата!Абе Мерджанов, абе пич. Ти какво искаш по-точно? Да яздите социалистическата идея на милионите бедни хора, и да не правите нищо за да им подобрите положението, да сте милионери и червени барони и да си пиете кафето с банкянския имбисил безкрайно ли?!?Или скачайте, радикализирайте се в полза на хората, или вървете на майната си закъдето и без това ви засили народа защото сте непригодни.

40

до 50

преди 9 години

ДПС е сътворена в колуарите на ДС-КГБ с цел етническа псевдо заплаха и Отбиване на България от пътя към Европа и връщането и в сФерата на Руския окупатор.ДПС е Етническото крило на БСП ръководено от агенти на ДС-КГБ.

39

бургазлия

преди 9 години

Др.Мерджанов сега ли разбрахте че ДПС СИ ГЛЕДА СВОЯ ПАРТИЕН ИНТЕРЕС,кога ште разберете че др,Дъбовгледа своя личен.Тръбите че ДПС е съумяло да реализира повече свои кадри в управлението,не забравяйте че оште по време на пленума през м август 2013 год ви бе казано от някой другари които напуснаха БСП но др. Дъбов застана категорично против.Смянната е закъсняла.

38

Наздраве

преди 9 години

Днес за мен е голям празник ,за първи път чувам комунист да признае грешките си,ама така е алчността не води до нищо добро и особено когато е за сметка на народа

37

Анонимен

преди 9 години

До Червена Гнуслява партия трябва да има, дори и ако ще да е БСП. проблемът е в кадрите, които са вампири на партийната кръв. трябва да се сменят лицата, които са ни омръзнали, дотегнали, дори отвратили с арогантност, безочливост и бягство от реалността.

36

Анонимен

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !само в заглавието трябва да заместиш ГЕРБ с Бойко и Цецо. ГЕРБ, БСП и др. трябва да съществуват като партии, идеи и политики, които да отстояват. Проблемът е в култът към личността, където някои лидер се припознават с доверените им партии. Бойко е нищо без Герб, но Герб ще оцелее и процъфти без Бойко. Както и БСП без Станишев.

35

Анонимен

преди 9 години

Мерджанов,Няма как да се получи симбиоза между червен пролетариат и червени олигарси. Просто едните, вие, паразитирате на гърба на другите, ние. Рокади и подмяна на *** не са решение. Отговорете си на въпроса дали въобще сте лява партия и се извинете на народа, не само на избирателите ви.

34

Откриха топлата вода

преди 9 години

Само с лидера а червената хунта не става.Идеологията на фашиската хунта да построи Китайски тип фашизъм(социализъм) не върви в ЕВРОПА.А тя беше следната ,видна от изказването на видния фашист от БСП-ДС в Парламента Любен Корнезов."Средствата за производство не бива да попадат в ръцете на този който може защото няма да можем да го контролираме и ще ни свалят от власт."Резултатите вече всички ги виждат.

33

Анонимен

преди 9 години

Единствените гласове за БСП са от ниско-интелигентни хора в пенсионна възраст. В рамките на 5-10 години с тях ще си отиде и престъпната олигархична организация БСП. ФАКТ!

32

Анонимен

преди 9 години

Напускам БСП отивам в АБВ след 20 години,опръвлявал съм със всичката си доблест и чест но немога даси го простя да сме толкоз изпаднали в краката на Сидеров и Доган,там поне няма даме мразят хоръта.И гн Първанов е кротък човек с него може дасе работи спокойно,Станишев беше пионка на азиатска република и предател като баща си.Преключвам с БСП до тук.

31

Анонимен

преди 9 години

Можете да започнете от к. паргов, д. дъбов, н. младенова, йотова.................

30

Червена Гнус

преди 9 години

Отдавна трябваше да бъде закрита тая партия и всичките и членове (бивши и настоящи) да им бъде забранено да участват в политиката доживот! Колко пъти фалираха държавата и ограбиха народа тия чевени ***? 4,5,6 пъти? Вече им загубих бройката.......

29

истина

преди 9 години

ДПС не са виновни!Луд е който дава зелника! И те не чак толкова ,щото си осигуриха материално пет поколения напред!Необяснимо е защо най- бедните и онеправдани ги подкрепят?!?