20

Рамадан Кунев

преди 9 години

Абе, важното е да сме във властта. Всичко останало са ТРИКОВЕ за вдигане на електората.

19

Анонимен

преди 9 години

Жалко за Радан Кънев и Исмаилов, единствените читави от снимката.

18

Анонимен

преди 9 години

До Да ама не Каква съпротива ? Шишман не е дал една битка. Нали майка му е еврейка ,каквото кажел Синедриона, Това е било .И тогава е имало военна реформа ,от едно село 1, 2 , 5, души войници и то най- неспособните ,щото здравите ,са работна сила . И така вместо да мобилизира над 150 000х. армия , а имали 15 000 хиляди ,я не .А тогава турците са имали 30 000 х.военни еденици и са били на принципа -въоръжен народ. Т.е. това е максимумът им. Нито една битка . Е една дума -предадени отвътре.

17

кк

преди 9 години

Сега е момента да видим онзи "мачо" доколко мисли за България.Никой, даже и част от ГЕРБ, не го искат. Нека преглътне собственото его и да покаже, че властта за него не е самоцел.И да не вири много нос, защото тръгна на избори с кошница за най-малко 121 депутата. Впрегна всичко що е възможно да помага - служебен кабинет, социолози, президент, надути списъци.... И какво - 36 депутата под очакваното. Вижте - 2009 - 117 деп; 2013 - 97, а 2014 само 85. При следващи избори ще остане със 70...

16

Божо

преди 9 години

Борисов КАКВО ПРЕДЛАГА ??????????? Някой задавал ли му е този въпрос ??? Този ветропоказател няма никакви политически принципи с изключение на един - безпринципност !!! На каква основа ще съставя правителство ??? Кога ще каже ветропоказателя кое му е по-важно България или собственото его ??? ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 9 години

Естествено ,че няма да подкрепят ГЕРБ. Те си подкрепят БСП по принцип....

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 18 А нещо за доларофилите , те да не би да са извън играта ? Нещо за доларофилите......

13

Анонимен

преди 9 години

Това интервю е от вчера. Днес нещата звучат по друг начин. Блокът за жалост на Борисов и Доган засега няма да се разпадне. Нормално е да се очаква от ръководителите на партиите на Блока да използват ситуацията за политически цели. И други избори ще предстоят.

12

Анонимен

преди 9 години

Нещата почват да се нареждат, независимо дали ми харесва. Куневица - Пръмовица я бройте пристанала на Батю ви Бойко. СДС вероятно - също. С помощта на Народен Фронт (барабар с Архонта, дето заплашваше Бойко с карате) и Бюреков и някои по-подкупни /без/душици от АТАКА - ето ви кабинет на ГЕРБ. После до един-два месеца Баце ще организира разцеплението на Болните рублофили и България WC, като независимите ще осигурят стабилното мнозинство.

11

Анонимен

преди 9 години

очертава се сложна ситуация - Кунева и Лукарсик са 13 души дори (да се тоцепят и присъденият към Герб пак няма да са повече от 97 човека. Дори с ПФ пак няма са са повече от 116. Трябав и Бареков да дойде и да станат Герб- ПФ-Бареков - половината реформатори. Твърде сложна комбинация.

10

Да ама не

преди 9 години

"България пада под турско робство в края на 14-ти век, въпреки героичната съпротива на българското население, защото тогава страната е раздробена на три части и води непресттани вътрешни и външни войни. Всичко това отслабва много икономиката и военната й мощ." Сега дори и в ЕС нямаме икономика, а за военна мощ да не говориме

9

Ясен

преди 9 години

Ясно като бял ден кой пречи и цепи РБ. ДСБ и центъра за дистанционно управление в Драгалевци. Още в началото беше ясно че с унищожителя на дясното е невъзможно да се сътвори ново дясно. Мъртвородени!

8

Анонимен

преди 9 години

Синият комунист Лукарски и комунистическата снаха Кунева - агентите под прикрите на Мутрата, внедрени в РБ с единствната задача да го разцепят.

7

Веселин

преди 9 години

еххххх Иванеееее ,Иване стига се меси на младите вече....

6

Анонимен

преди 9 години

Споко, Бойко вече е купил Кунева и Лукарски. РБ няма да просъществува дълго.

5

Китов

преди 9 години

До КахриТо па Бйко не ходи да прай метани на Ердоган

4

седесар

преди 9 години

"СДС обаче показват, че са склонни да отстъпят от това". Именно тия продажни комунисти, наричащи се седесари продадоха синята идея. И с дявола в коалиция ще влязат, само да гепят мазния кокал. Смешници жалки.

3

Божо

преди 9 години

Борисов разбива Реформаторите, след това ще е лесно за мафията , браво Борисов, браво златев, браво цецо, браво !!!

2

Анонимен

преди 9 години

Радан Кънев да не се инати като магаре на мост! Катър такъв!

1

Кахри

преди 9 години

С това, че тъмно-сините се коалираха с турците Корман Исмаилов и Касим дал, те доказаха, че евро-атлантизмЪт е безлатернативен и единствен пилон за изграждането на ''стабилна България''Поздравления, Аллаху Акбар !!