97

Божо

преди 9 години

Какво предлага Борисов като конкретни мерки и ПРИНЦИПИ за управление ???? Реформаторският блок е сътавен от личности, които имат различно отношение към личността Борисов, но имат ЯСНИ ПРИНЦИПИ и конкретни мерки за бъдещето на България !!! Кое е по-достойно , да имаш принципи за управление, или да имаш безпринципно желание да управляваш на всяка цена и с ВСИЧКИ ?????? Как се управлява с ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ ????

96

гласувал за РБ

преди 9 години

ДСБ са основните саботьори на Реформаторския блок.

95

гост

преди 9 години

Реформаторите искат власт, ясно е, няма как да я получат , освен с извиване на ръце , ей не се научиха 25 год

94

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 118Защото Бойчето иска да управлява сам. Как така с някого? Нали другия може и да не му позволи да крадне.

93

yan

преди 9 години

Вече едно е ясно - всички *** от София да съберете, пак няма да станат колкото са проститутките в партиите.Кривата уста се издаде още на 6-ти. Готова е да подкрепи ***.В. Симеонов - псевдонационалиста - се обърна на 180 градуса спрямо ГЕРБ.Бареков - същество, а не личност.БСП - те не си признават, защото от 5, 6 пъти не се ставало .......

92

Москвичев 412

преди 9 години

Тоя Москов кат си е подпрял брадата ,направо си мечтае за министерско кресло и мноооооого европейски проекти и направо си предвижда живота какъв ще е и си пее на ум : Дано дано ,данооооооо!!!!!!!!!!!

91

Трети

преди 9 години

Нови избори ще са катастрофални за Реформаторите защото цялата държава им видя магарията. За Борисов и Герб вероятно ще са дори по-успешни, защото показват желание нещо да се свърши, за разлика от гладът на Костов нещо да се разруши.

90

Анонимен

преди 9 години

Това интервю е от вчера. Днес нещата звучат по друг начин. Блокът за жалост на Борисов и Доган засега няма да се разпадне. Нормално е да се очаква от ръководителите на партиите на Блока да използват ситуацията за политически цели. И други избори ще предстоят.

89

Винету

преди 9 години

До 99. Не позна, пич. На следващите избори ГЕРБ ще има 2 x 50 минимум. Защото се държат най-прилично и отговорно в цялата идиотска ситуация.

88

Анонимен

преди 9 години

Тези не могат на две магарета, купа сено да разделят, държава ще управляват

87

Нещастници

преди 9 години

ДСБ ще се пукнат от злоба към Борисов. Признак че самоопределянето им като интелигенция е смехотворно и жалко. Завистливия и злобния пречи първо на самия себе си, после на останалите.

86

Прасето Гошо

преди 9 години

Този с държи като на женския пазар. Нелепо е с 7% да поставяш условия които не са свързани пряко с въпроси касаещи националния интерес. И аз не харесвам Борисов ама като народа го и избрал по-добре Борисов отколкото някоя измислена марионетка като Орешарски. С това инфантилно и високомерно отношение на тъмносините при следващи избори не знам дали ще влезнат в парламента. Хората които са гласували за тях са наясно кой ще управлява но са ги избрали за коректив а "саботив"

85

Анонимен

преди 9 години

Нещата почват да се нареждат, независимо дали ми харесва. Куневица - Пръмовица я бройте пристанала на Батю ви Бойко. СДС вероятно - също. С помощта на Народен Фронт (барабар с Архонта, дето заплашваше Бойко с карате) и Бюреков и някои по-подкупни /без/душици от АТАКА - ето ви кабинет на ГЕРБ. После до един-два месеца Баце ще организира разцеплението на Болните рублофили и България WC, като независимите ще осигурят стабилното мнозинство.

84

Анонимен

преди 9 години

ZADAITE SI VYPROSA ZASHTO TOZI MISHOK STANA POLITIK???? TOI LI SHTE SPASIAVA NACIATA- AL4EN ZA PARI I VLAS .

83

BG

преди 9 години

Това не са никакви реформатори, а жадни за власт и пари политиканти!На всяка цена искат коалиция,за да имат министерски кресла и назначат свои протежета!СРАМОТА!

82

дядо

преди 9 години

Хора,политици,майки и бащи,моля ви,искрено ви моля,нека Боко Кратуня състави правителство и управлява,защото иначе ще вдигне кръвно и ще викаме дофтура,попа и накрая гробищните служители,защото гейберастката *** още не му е построила мавзолей БУХАХАХАХ

81

Анонимен

преди 9 години

Реформаторите надушиха кокала и озверяха. Почнаха да се ръфат един друг.ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИ ГЛЕДА СЕИРА!!!

80

Анонимен

преди 9 години

Ами Банкянския рита мачле с Вучката - кво толкова. Дрeме му за БГ, нали пак се похвали, че е бил комунистите.

79

Комарджия

преди 9 години

Аз съм особено доволен, че Фортуна раздаде карти на всички основни участници в тази хазартна политическа ситуация!Сега всеки иска или неиска ще го видим как и с кой играе и за какво!

78

Анонимен

преди 9 години

Вината е в лъжите на Бойко. Беше заявил, че ако няма мнозинство-няма да се натиска да управлява. Десет пъти променяше позицията си за броя на спечелените гласове-от 121-до 95. Върти се като пумпал.