34

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 37Смешко, ако нямаше за крадене то Тиквун нямаше да напира да е премиер,като гладно прасе в ***.Аре стига с тия "опорни точки" че ми се драйфа от *** като теб.

33

Феномен 9/9

преди 9 години

до 36: така е, а уж ГЕРБ се пишат 'демократична' и 'проевропейска' партия. Но бързат да извиват ръцете на кандидат-депутатите си с типично болшевишки разпореждания в стил "вождът така нареди". Със сигурност и корумпираните медии ще мълчат, че 9/9 е изненадало ГЕРБ на 9 места, целта е всичко тихомълком да се заличи.

32

Анонимен

преди 9 години

До аз 33Ето ти на теб мишко едн АНАЛИЗ!БСП н е за приватизиране!!Още повече пък да събираме по улиците и кръстовищата *** мухльовци които освен че са в невръстна възраст друго предимство (ако тва е някакво предимство ИЗОБЩО) НЯМАТ!!НЕ НИ ТРЯБВАТ ПАРТИЙНИ ФУНКЦИОНЕРИ НА 20-30 ГОДИНИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ ОЩЕ Е*БЕ ЛИ ИМ СЕ ИЛИ ИМ СЕ ПИКАЕ!!

31

Анонимен

преди 9 години

как ще искат да са във властта като знаят каква помия са оставили ... то ако имаше нещо за крадене нямаше да си подадат оставката

30

Анонимен

преди 9 години

До Феномен 9/9Да де ама в БСП им ДЕМОКРАЦИЯ и го оставиха човека да стане евродепутат.А Тиквун е ИЗДАЛ разпореждане!!Всички избрани по схемата 9/9 ДА СИ ВНЕСАТ ОТВОД в ПЪРВИЯТРАБОТЕН ДЕН!!!Ха-Ха-Ха.

29

социалист

преди 9 години

"Ако Борисов го няма на разговорите, и Миков няма да отиде"Хей "пишман "водачи ,имайте малко достойнство.Загубихте изборите .Оставате в опозиция и толкоз. Какви разговори ,какви условия.Ако продължавате да се държите като мижитурки на следващите избори ще сте под 4%.Още веднаж -имайте достойнство.

28

DreamTheater

преди 9 години

Република България не е руска република и няма да бъде.Тя е част от Евросъюза и НАТО.И това трябва да е много ясно за всички живеещи на територията и.Ако на някой не му харесва тази ситуация е напълно свободен да отиде и живее там където му харесва.Дори и в Русия.

27

миаз

преди 9 години

До МонархистПрав си :)

26

Анонимен

преди 9 години

ДО ДА ЖИВЕЕ РУСИЯТИ НИ РАЗБРА ЛИ ,че сте 4% коилкото и да цакаш минуси това е истината русофилите сте 4% понял??

25

dan

преди 9 години

Мерджанов и бабичките вече не ви вярват

24

Щирлиц

преди 9 години

И ще се надзъртат през ключалката,след като са си сложили презервативи.

23

Феномен 9/9

преди 9 години

Феноменът 9/9 връхлетя ГЕРБ в Благоевград, Добрич, Пазарджик, Плевен, Пловдив-област, Сливен, София-област, Стара Загора и Хасково. Опитите за подигравка за 'Любимец 15' се връщат в деветорен размер. Дай боже всички кандидати да са достойни като Момчил Неков и да се възползват от решението на избирателите.

22

Монархист

преди 9 години

до 25Да вози журналистите на в-к Труд в една Лада Нива из околностите на Банкя и някакъв там манастир.

21

миаз

преди 9 години

До Наско 19 а каква по важна работа има Борисов от това да направи работещо правителство за да не ходи май рой иска да си го мери и да се правина голям или е на инструктаж някъде

20

Анонимен

преди 9 години

БСП да не ходи на никакви преговори с ГРОБ и Тиквун.САБОТАЖ както Тиквун правеше през последните година и половина.Не се хващайте на лъжите на този КРИМИНАЛЕН ТИП от село Банкя!!!Не съм гласувал за БСП за да ми се договаряте с тоя ХАЙДУК!Иначе на следващите избори ще се избирате сами себе си.

19

ѝкс

преди 9 години

До Анонименкойто каза:"Никога не съм гласувал и никога няма да дам гласа си за тия жалки смешници."Плащай им дълговете и не се жалвай.Има кой да гласува вместо теб.

18

Анонимен

преди 9 години

25 години (9125 дни) деМокрация,вервайте ни...

17

Монархист

преди 9 години

Много слабо. С всеки изминал ден все по-слабо и безинтересно в тая политика. Май ще се преориентирам към жълтите сайтове...

16

Наско

преди 9 години

Добре де, защо ако Борисов не присъства, няма да отиде и Миков? Пак почнаха с да ги мерят, а още не са разговаряли... Горко ти и тежко Българино!

15

Ще си поприказват,

преди 9 години

пък после ще си ходят. Аз лично предполагам, че на 5-та минута герберастите ще се опитат да ги унижат просташки, по Бойковски, и ще направят разговорите почти невъзможни. Но ще имат оправдание, че са водени разговори и не са се разбрали.